СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 13

• 21 505
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Малко извън темата - вашите бебета давят ли се с лиги newsm78 Габи постоянно кашля, а гърдите му са чисти. Аз вече истерясвам, а не смея по студа да го разкарвам до педката
И Никола е същият. Откъде толкова лиги и аз не знам. Ръкавите му са постоянно мокри, одеялото му също. Каквото докопа всичко бива олигавено тутакси Mr. Green

Чакайте да ви се оплача как избеснях преди малко. Мъжът ми мина през къщи да се преоблече, че се полял с бензин на бензиностанцията, и води един колега. Та въпросния колега /болен/ още преди да разбера какво се случва награби Никола и почна да го целува и да го пипа по ръцете и лицето, при това без да е измил своите ръце Shocked Нормално ли е това кажете или аз прекалено се вживявам? Тъкмо се оправи дребният и сега ако пак ми се разболее ще се гръмна ooooh!

# 91
Соник, кво да ти кажа... Някои хора не мислят, явно защото нямат с какво... Не знам... най-малкото си измий ръцете, дай време на детето да свикне с присъствието ти поне!

# 92
Здравейте и от нас - мама Дани, кака Вики и бебе Даная. Аз съм от новите мами и писах за киселото мляко и захранването в края на тема 12, затова сега няма да се повтарям.
Лъки, благодаря ти за отговора, успокои ме!
Янитка, ЧРД, мила - бъди желана и обичана!
Дундито, като започнеш да добавяш, боцни и нас  Wink
Даная се роди на 03.09., 3300 кг и 50 см, появи се на термина.
Кажи и каква е играта със снимките на първа страница Simple Smile
Благодаря и ще се постарая да ви следя темпото, умора нямате, ей....
Отивам, че малката иска внимание.

Готово изтипосани сте на 1-ва страница  Hug

# 93
  • Габрово
Запис и от мен в новата тема.
Честит рожден ден на Янитка  bouquet
Добре дошли на новите мами Hug

За колажа който иска занапред да се включи да качва снимки на бебето си в албума и скоро ще ги добавя като се съберът повечко бебчета, защото наистина си е разправия с тия колажи. А то скоро ще сменим изцяло снимките, че както бързо растът децата тези снимки ще са неактуални.
А едно време и аз се чудя как сме оцелявали... Мойта майка като бебе съм била с настинка, но и с висока темп. и тя взела, че ме разтрила с ракия и аз хептен като дроб съм била после- ни жива, ни умряла ooooh!
А самата ми баба е поена с попара с винце и да ви кажа не знам има ли нещо общо, но и приживе си обичаше да попийва Blush

# 94
  • Германия
В никакъв случай не приеаме новаци  Naughty Шегувам се! Добре дошла! В кое градче си? Мъж ми често пътува до Саалфелд в Тюрингия Simple Smile
.............
Shocked Shocked Shocked сериозно ли???? Това е на час път от мен Sunglasses

# 95
Дунди, благодаря мила   bouquet
Валка, аз имам някакъв албум във форума и прости за невежеството, но като пълен новак ми се получи случайно. От там ли ще дърпаш, или има някакъв на септемврийчетата? Как става?
Соник, и аз бих избесняла. На голям тормоз подлагам каката като се върне от градина - директно в банята. Няма не искам, няма само ръцете, пълна хигиена. Не съм вманиачена, ама преди две седмици свършихме антибиотика на бебо. 

# 96
В никакъв случай не приеаме новаци  Naughty Шегувам се! Добре дошла! В кое градче си? Мъж ми често пътува до Саалфелд в Тюрингия Simple Smile
.............
pepelyashka  Дай някакви подробности за вас - за първа страница- дата, кила, санти...

# 97
Добре дошли на новите майчета и рожбите им  bouquet

Янита, ЧРД, здраве, много любов и щастие newsm51Аз скоро също станах на 30 Mr. Green

За плюнките - и ние сме като повечето. През деня с лигавник. Рядко се дави от плюнките, но пък за това като докопа брадата или пръста ми и засмуква яко Grinning

# 98
.............
А ти къде си? Ако искаш, отговори на лични  Peace И аз често ходих с него, но не и сега... В момента е в Германия, но не там.

# 99
Ехеее само аз съм в темата  Simple Smile

Всички май  къпете  бебешоците  bath1
Ние от няколко дена къпем към 7,30 / 8  и към 9 е вече в леглото  , а ние сме на по бира  / някой на вино де / cheers
Сега съм самичка,мъжо е на банкет и няма кой да ми прави компания, та ... ще си лягам.

За плюнченето  - и ние се плюнчим бая, като си играем с него станеме целите в лиги  Joy ма ... к'во да се праи

Отивам че оставих Алекс самичък
Лека вечер на всички и дано спят бебоците до сутринта  Hug

# 100
  • Варна
Малко извън темата - вашите бебета давят ли се с лиги newsm78 Габи постоянно кашля, а гърдите му са чисти. Аз вече истерясвам, а не смея по студа да го разкарвам до педката

И ние сме така. На час по лигавник сменям, а мои блузи поне по две на ден заминават. Каквото докопа и в устата. Бебешка му работа.
Янита  nbirthday. Бъди най-обичаната и щастлива майка и съпруга.

# 101
  • на Русе
Добър вечер!
Да не гледате Ферхондето  Laughing Моя мъж вече иска да я набие  hahaha Иначе уж не гледал  Joy
Малчо умира за пюрета. Досега съм му дала круша, после морков /от него получи диария  Confused/, а сега сме на картофче с морков. Пробвах се да направя домашно пюре, но явно е много едро и трудно го преглъща. Иначе имам чувството, че това дете е родено за лъжичката  Heart Eyes Отваря устата и почти не я смуче. Обаче сега пък дъвче биберона  ooooh! Сигурно се обърква от кое как се яде  Crazy
Янита,  hbdtu
Спокойна нощ на всички!

# 102
Аз вчера хубаво дадох сок от морков, ама за днес нямах морков. Одеве обаче купих и утре продължаваме Simple Smile
Сядам вече пред тв с купичка семки Simple Smile

# 103
Добър вечер!
Да не гледате Ферхондето  Laughing Моя мъж вече иска да я набие  hahaha Иначе уж е гледал
 Joy

hahaha hahaha hahaha Да , да гледаме я . И моя вика така...
Тая ако му била в къщата щял да я захлупи в готварската печка та белким се научи да готви  Joy hahaha Аз по принцип не харесвам турските сериали, но този изключително много ми напомня на обстановката в моята къща,  само че аз моита свека е в ролята на Ферхундето все се скатава като дойде време за чистене и готвене и е същата любопитна Мара като нея  #2gunfire Същата е обстановката и в дома на майка ми и баща ми по отношение на снахата - съъъъщата Ферхунде, даже е по - зле и от мойто свеки  hahaha Добре че не съм там, че ше хвърчи перушина . Ама там всички си отговарят на ролите- и майка ми  , и баща ми, и брат ми аааамааа едно към едно са. Та за тва ме кефи тоя филм. А и по това време таткото се занимава с Алекс та аз съм фрии.
Хайде лека и от мен, спокойни бебоци ви пожелавам  baby_neutral

# 104
А да запитам аз, какви моркови купувате? Защото виждам по пазарите все едни гигантски предполагам, че са вносни и ми се струват доста напомпани newsm78 .То за салата и ние такива хапваме де  Rolling Eyes И продават ли все още някъде от сладките картофи? Преди имаше в Пикадили, но отдавна не съм се заглеждала. С тези зимни зеленчици се чудя дали да не я караме само на пюрета newsm78

Бате купил от промоционалните Пуфис за 20лв, 4-ка взел, че 3-ките ни омаляха. Сега сложих, добри са, миришат хубавко, доволна съм.  Peace  Mr. Green

Редактирам се,за да похваля този филм: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=205914&hit=1. Снощи го гледахме и много ни хареса Peace

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 23:41 от arllina

Общи условия

Активация на акаунт