Fragrancedirect.co.uk- 7!

• 44 859
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Хасково
И аз ползвам някой неща на Roc и съм много доволна !

# 631
  • Пловдив
И аз взех същия Calmance, 2 бр. - за майка ми и колежката Rolling Eyes

Още няма отзиви, не са го пробвали. Пишеше, че е без консерванти, за чувствителна кожа...

# 632
klopess пиши какво стана?
Получих трите стъпки на Almay  сега ще ги пробвам.
Получих и ФДТ на Гош не лош ,на мен ми е доста лекичък обаче .

# 633
  • Хасково

Този от 1.99 ли ?

# 634

Този от 1.99 ли ?

Не, от 1,99 е муса ,ако някой го поръча да пише после каква е покривноста му .

# 635
момичета,още съм жива Laughing,днес не се стърпях и пак се намазах с крема,но така по умерено и установих ,че самата миризма ме задушава ,явно тя ми подейства така вчера,сега пак имах такова чувство в гърлото ,все едно ми се е подул езика  и се уверих,че явно съм алергична към някоя съставка,четох че съдържа гинко билоба ,знам ли за първи път ми се случва такова нещо,поне съм сигурна че е от крема и няма да го ползвам.Като чета отзивите ви ,явно само при мен е така.Гледах годността ,но нещо не разбрах пише на флакона и на кутията 2097 V,което ми се струва абсурдно.

# 636
  • Хасково
Аз също получих и ползвам дневния крем на Roc за суха кожа и съм много доволна, но преди това си взех тестер от аптека да пробвам дали ми понася. Когато чоек си знае, че е с по-чувствителна кожа, склонна към алергични реакции, задължително трябва да пробва с тестери преди да си купи или поръча козметика за лице.

# 637
момичета да ви питам,тези които пазаруват през английски адрес,в сайта и двата адреса ли сменяте (т.е. деливъри и билинг адреса),приема ли бг карти и колко ви е доставката,благодаря предварително на отзовалите се   bouquet  Hug

# 638
мамчета,препоръчайте ми фондьотен с добра покривност newsm78

# 639
Мернах, че сетчето, което поръчах на Иносент е намалено още. Поръчах го на 18.95, сега е 15.99 http://www.fragrancedirect.co.uk/Thierry-Mugler/Thierry-Mugler-A … 25ml/invt/0008902  Може да са намалили и др. неща, поразгледайте  Peace
При поръчка през англ. адрес се сменя само деливъри адреса. Билинг-а трябва да остане същия си- БГ. Доставката е 1.95 за поръчка под 60 паунда, после става 4.95 паунда. Фирмата посредник ми взеха 7 лв. за колетче под 3 кг. , сега чакам друго кашонче, ще видим то как ще излезе като грамаж, ама общо взето 15-на лв. я смятам грубо...цялата доставка.

# 640
благодаря цъфс ама много 7 лв бе човек,с бг карта ли поръчва  newsm78

# 641
Оф, объркала съм се, трябвало да си поръчам Пърпъл липс, а аз съм поръчала Сеншуъл  #Cussing out

# 642
Е, аз си сравнявам сумата, която бих дала, ако поръчвам пълна кошница и на всеки артику плащам доставка. 3 паунда е доставката до 3 кг. защо да е много? Всеки си знае за себе си де, има няколко фирми, които предлагат такава услуга, аз от въпросната фирма съм си доволна и не смятам да правя експерименти.
Поръчката през англ. адрес по принцип става само с карта, през ПейПал- не.
Гага, за какво става въпрос?

# 643
За парфюма на Салвадор Дали, объркала съм се  Confused

# 644
бях го поръчала в петък за майка ми, току що го взех от пощата. Страхотен е, май повече ми харесва от 5-то Авеню, не мога да преценя...аз харесвам нещата на Елизабет Арден.

Общи условия

Активация на акаунт