Fragrancedirect.co.uk- 7!

• 44 870
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
По-тежък ли е?

# 646
Да по тежичък е, определено. Хубав е. Обаче ми направи впечатление, че на шишето пише, че е правено във Франция, а не в Щатите например. Иначе съм поръчвала Арден от Фрагрансекса ( е то естествено че от там ще си е произведено, не в Занзибар.
Определено описанието за парфюма във Фрагрантиката си отговаря. Аз не мога да описвам миризми, но определено се откроява нещо като момина сълза. Ето http://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/5th-Avenue-After-Five-82.html

# 647
Мерси   bouquet

# 648
  • Стара Загора
Момичета някой знае ли как се проверява срока на годност на ROC?

# 649

ГагаМага това в подписата всичкото ли го имаш  #Crazy Crazy Crazy Crazy малееее якооооо

# 650
Момичета някой знае ли как се проверява срока на годност на ROC?
и аз това се питам,защото писах по горе ,на моя пише нещо 2097 V,но това е абсурд,другаде не видях цифри,някой ако знае да каже   bouquet

# 651

ГагаМага това в подписата всичкото ли го имаш  #Crazy Crazy Crazy Crazy малееее якооооо

ааааам...да  Blush  Mr. Green

# 652

ааааам...да  Blush  Mr. Green

е искрено ти завидях, егати и кефа е  Flutter Crazy Crazy Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и аз се запалвам, ама по бавничко, чеее  Money Money

# 653
  • виртуално
тук може да се проверява срока на годност на някой марки, за съжаление няма ROC
http://sites.google.com/site/datecalculator/englishhomepage

# 654
  • Sofia
Преди са ми подарявали козметика на RoC от Канада и наистина нямаше и там дата за годност. Вие доволни ли сте от продуктите на RoC поръчани от Fragrancedirect.co.uk?  newsm78 В сравнение с България са много евтини и малко ми е съмнително  Shocked

# 655
Относно сроковете на годност на Рок - попитах отделът им за обслужване на клиенти, понеже също не можах да си разчета едно мое кремче. Та "2097 V" означава октомври 2010. Нямали код или някаква специална система за отбелязване на срока. Иначе винаги сме можели да им се обадим и да ги питаме.

Това е още едно сайтче, което обяснява кодировките, но за съжаление е на руски  Peace

# 656
Относно сроковете на годност на Рок - попитах отделът им за обслужване на клиенти, понеже също не можах да си разчета едно мое кремче. Та "2097 V" означава октомври 2010. Нямали код или някаква специална система за отбелязване на срока. Иначе винаги сме можели да им се обадим и да ги питаме.

Това е още едно сайтче, което обяснява кодировките, но за съжаление е на руски  Peace
много ценна информация: Многие производители для маркировки даты изготовления косметического используют не числовое, а буквенное значение для определения месяца или года. И тут важно знать, какая буква латинского алфавита символизирует определенный год.-много производители на козметика за маркировка на дата използват не числа,а буквенно значение за определение на месец или година. Важно е да се знае каква буква от латинската азбука символизира определената година. Peace

# 657
Момичета, някой може ли да ми каже малката тубичка от това точно за какво е? Изобщо някой поръчвал ли е, да каже добро ли е?

# 658
Момичета, някой може ли да ми каже малката тубичка от това точно за какво е? Изобщо някой поръчвал ли е, да каже добро ли е?
Коректор е , а в другие комплект е руж.

# 659
  • Стара Загора
Относно сроковете на годност на Рок - попитах отделът им за обслужване на клиенти, понеже също не можах да си разчета едно мое кремче. Та "2097 V" означава октомври 2010. Нямали код или някаква специална система за отбелязване на срока.

На мен ми отговориха,че означението 2097 V значи, че е произведен на 209 ден от 2007 година, а трайността е 3 години от дата на производство.Ако 209 ден на годината е през август годността би трябвало да е до август- септември 2010.Чудя се коя от нас са излъгали newsm78

Общи условия

Активация на акаунт