Отговори
# 585
Хайде дойде и нашият ред да се родим и да почерпим  newsm44

Благодаря навсички за прекрасните пожелания, честито на останалите "наборчета" от най-голямата февруарска група, както винаги специално за красивите цветя в т.нар. "Групата от Южния парк" - Радина и Ралица

Хубав и слънчев ден на всички, ние днес ще празнуваме в тесен семеен кръг на ресторант, утре ще имаме детско парти в клуб. Ще пусна снимки.
Весел празник  newsm51

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 11:59 от Mecholana

# 586
Честит първи рожден ден на голямата група днес! Да здрави, слънчеви, усмихнати, добри и послушни порасналите дечица!   bouquet

# 587
Честити Рожден Ден на Раличка, Таня, Ива, Калина, Габи, Ая, Радина, Йоан, Мишо, Джордан , Самуил и Дани !Да растат здрави, щастливи, умни и добри, да радват много своите семейства!

Честито и на техните най-щастливи в този ден майки!

Вече не съм убедена, че Криси ми е копие. Вярно, че прилича на мен, но все повече заприличва и на татко си. Но пък много хора са ни казвали, че ние с таткото си приличаме, така че истината е някъде там, както се казва!  hahaha
Ето вие преценете:

а така показваме къде е лампата

# 588
Честит рожден ден на прекрасните днешни рожденници и честит празник на техните чудесни родители!

Бих искала да ви пожелая нещо, което ми пожелаха на рожденния ден на Хилендара и много ме впечатли: от все сърце ви желая след време да се обръщат към вас като "майката на ... (Ралица, Таня, Ива, Калина, Габи, Ая, Радина, Йоан, Мишо, Джордан, Самуил, Дани)" и вие с гордост да кимате   bouquet (ТолоHug)

# 589
Честит рожден ден на Раличка, Таня, Ива, Калина, Габи, Ая, Радина, Йоан, Мишо, Джордан , Самуил и Дани!
Нека да са живи, здрави и много щастливи!

Ние малко се поизгубихме, но няма да се обеснявам и оправдавам  Embarassed Живи и здрави сме  Peace На 2-ри бяхме на ДК + 1.050кг и 2см. = 11.500кг. и 75см. Люпим четвъртото зъбче и се сещате  smile3507
Ето и някоя друга снимка да не ни забравите:

Лек ден на всички! На  preggo да погалят коремчетата от нас   love001

# 590
Бетунга, ама много сте станали големииии бее, бузанка сладка Heart Eyes
Червеношийка, аз мисля, че прилича повече на теб малкия ,има нещо и таткото, но определено е взел повече от теб Peace
А я вижте сега кой на кого прилича Wink
- се моа Crazy
- и Борко Wink
и сме се барнали в еднакъв тоалет, това гащеризонче на Чико го носих аз, Рая и Борето му видя сметката, протърка го от лазене Joy

# 591
Eй, Емка, ама вие сте едно към едно с Бобчо  Heart Eyes Heart Eyes
Червеношийка, вярно, че си приличате с мъжа си, ама бебо ти е одрал кожата, според мен  Hug

# 592
Честит рожден ден на Раличка, Таня, Ива, Калина, Габи, Ая, Радина, Йоан, Мишо, Джордан , Самуил и Дани!

Ралица днес е много бяла и добра, сигурно е усетила, че вчера ми идеше да си вдигна дърмите и да избягам от къщи.  Twisted Evil
Червеношийка, много ме изкефи тортата ти, изцяло в твой стил.  Mr. Green  bouquet
Това пък са моите мадами на една и съща възраст. Трябва да облека Ралица в същите дрехи и да я снимам.

Еми, наистина ти е одрал кожата зетя.  Laughing Красавец като мама ще е, вземаме го...
Интересно Гея къде изчезна?! Гледам във Фейсбука, че са празнували РД, значи децата са добре, а не минава на отчет.  newsm78Аааа, виждам те, виждам те, стига си киризила, драсни ред. Wink

# 593
Цитат
Червеношийка, много ме изкефи тортата ти, изцяло в твой стил.

Ха-ха, Цвети, и мен си ме кефи тази торта! Бих поръчала такава на синковеца за РД, особенно и някой заек ако има около морковите...Ще стане съвсем селско-стопанска торта!  Mr. Green
Емим, много интересно е да видиш подобни снимки - дете и майка му(татко му) на неговата възраст и в същата дрешка!  Party Ние имаме от татито някои запазени дрешки, които сега Криси носи, но те двамата хич не си приличат като деца. Криси наистина прилича повече на мен, когато съм била бебе, но пък няма как да го облека в някоя рокля ( а майка ми пази предимно роклички).  Laughing

# 594
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА:
Раличка, Таня, Ива, Калина, Габи, Ая, Радина, Йоан, Мишо, Джордан , Самуил и Дани
Да растат здрави, щастливи и послушни!!!

п.п. толо, ПУВА терапия му казват. На мен за сега ми "пекат" само дланите и стъпалата...

# 595
Честити Рожден Ден на Раличка, Таня, Ива, Калина, Габи, Ая, Радина, Йоан, Мишо, Джордан , Самуил и Дани!  Да растат здрави и щастливи дечица!

# 596
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МНОГОБРОЙНАТА ГРУПА! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, БЕЗГРИЖНИ, ДОБРИ И ЛЮБОПИТНИ ДЕЦА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ МАМИ!

Червеношийка, на теб прилича Криско! Много е сладък!  Hug

Наде, как върви работата? Как е Белка?

Елфи, дано майка ти и свекърва ти бързо да оздравявят!  Praynig

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 16:19 от dideroncho

# 597
  • София
Привет от мен! Минавам само да поздравя.
Честит Рожден Ден на всички хубави февруарски деца родени днес! Бъдете живи, здрави и много щастливи!

# 598
Честит рожден ден, Таня, Ивелина, Калина, Габриела, Ая, Радина, Йоан, Джордан, Михаил, Самуил, Данаил!
На най- голямата група пожелаваме здраве, щастие и безгрижно детство!

Много са хубави всички снимки на дечицата! И приликите са огромни!

love001  love001  love001  Целувки!  love001  love001  love001

# 599

Честит рожден ден, Таня, Ивелина, Калина, Габриела, Ая, Радина, Йоан, Джордан, Михаил, Самуил, Данаил!Бъдете живи и здрави , много щастливи и обичани!!!

Общи условия

Активация на акаунт