Отговори
# 90
  • Пазарджик
Минавам само на почерпя по случай рождения ни ден.Честито и на астралните близнаци.

# 91
  • София
Честит рожден ден на малката Лина!Да расте здрава и засмяна!

Днес  навън временцето беше доста приятно.Поразходихме се с Алекс около 1час и сега спинка.

И аз утре съм на фризъор.Деси ако искаш може да врътнем едно бързо кафенце в Ская.Само незнам кога точно ще тръгна оттук, защото ще изчакам майка ми да гледа Алекс.Часът ми е от 16:30.

# 92
Честит първи рожден ден на Дари, Габи, Ицето и Лина! Да са живи и здрави, щастливо и безгрижно детство!!!

Честит празник и за семействата им и най-вече за миличките им маменца Мартеничка, tutubutu,  pretty_mimi и maria1986  Hug

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 16:56 от biserche

# 93
  • Велико Търново
Сега ще се запиша само набързо, колкото да ви почерпя за рождения ден на порасналото ни момиченце, а снимков материал на рожденичката - довечера  Heart Eyes

[/img]

Благодаря ви за милите пожелания, да ви се връщат стократно  Hug

На останалите рожденици - Дара, Ицето и Лина пожелавам много здраве, много игри и много усмивки  Heart Eyes

Честит празник и на техните майчета - Мартеничка, pretty_mimi и maria1986   bouquet

А снимките на рождениците са просто страхотни, ама то ще да е от моделите  Heart Eyes

# 94
Благодаря, мили момичета, за пожеланията за вече порасналото ми момченце!
Честит рожден ден и на астралните ни близначки Дара, Габи и Лина! Желая ви едно прекрасно детство и много късмет, а на вас,скъпи мами  пожелавам много да ви слушат принцесите и да правят разумни бели! Весел празник и много подаръци!
А ето и да се почерпите:
а със снимки ще се отчета може би утре.

# 95
Честит първи рожден ден на Дари, Габи, Ицето и Лина!

Нека растат много здрави и обичани деца!

Ето и снимки от нашия РД!

Още веднъж благодаря на всички ви за прекрасните пожелания!Сега ще се върна да чета какво сте изписали от вчера!

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 22:55 от naiema

# 96
Първо, да кажа, че за среща няма да мога да се класирам. Няма на кого да поверя децата.

Второ, сега се върнахме от консултация - 6.800 кг и 69 см  ooooh!. Пораснала е с цели 500 гр и 2 см за 2 месеца. Продължаваме да нямаме зъби и не вървим.  bowuu

# 97
Карбо,много кофти случка с твоя приятел.Дано нещата се оправят и скоро да има добри вести за него.
А за работата незнам какво да ти кажа - но пък знам,че ще намериш най-доброто решение за теб и Бела.

За обличането - у нас е 20 градуса.Белослава е облечена с чорапогащник и долничка,боди,тънка фанелка и елече.Или пък с някоя плетена дрешка от баба и.

Елфи,предполагам,че вече си се разкрасила и релаксирала.Ще чакаме да те видим.

Теди,клипчето е супер!Особено озвучаването!

Коте,прекрасен малък мъж си имаш!Снимките ви от РД са супер!

Мама 3,радвам се,че си успяла да разпуснеш!

Ларакрофт,пожелавам ви едно весело съботно парти.А на снимките,които си пуснала Алекс е страхотен сладур.

Кремучка,Ванеса продължава да е най-финната мадама във форума!

Гане,надявам се вече да няма лоши новини покрай вас  Praynig

Чакаме снимки от срещичките днес!

# 98
  • Пловдив
naiema ,преди малко се върнах и сега сядам да прочета.Прическата си ми е старата,само е взета за освежаване на косата.

# 99
Кремуцка, оправи ли се с Мозилата. И при мен имаше същия проблем, предполагам от ъпдейтването й, но успях да го оправя. Ако не си успяла, ето как става.
От менюто горе отиваш на Tools, избираш Page Info, а горе в началото на отворения прозорец - Media. В средата някъде има едно чек-боксче - Block Images from www.bg-mamma.com, то е чекнато, като махнеш отметката и се оправят нещата.  Simple Smile

# 100
Мia66,

Друго си е човек като е умен  Wink

И друго да ви се похваля - вчера пристигна първата ми поръчка от Ларедут. Много съм доволна от всички неща и смятам и занапред да пазарувам от там.  bowuu

# 101
  • София
Ей, никой не иска да пише!
Тогава аз да си кажа - снимките от рд на Алекс и Белослава са страхотни! Хайде, пускайте и от останалите празненства!
Аз цял ден се боря с Фейсбук - успях да си направя профил и даже пуснах на някои от вас покани.
Преди малко разбрах, че Селинджър е починал:( През целия ми пубертет това за мен беше Писателят!!! От години не съм отваряла нещо от него от страх да не си разваля мнението. Със сигурност ми е повлиял много! Лека му пръст Flowers Rose

# 102
Здравейте,

ние преди малко се завърнахме от голямото рожденно парти Simple Smile

Страхотни снимки сте пуснали на малките рожденици. Супер сладки са всичките. Снимката на Венци с балоните, На Алекс с Дани и на Бела на дивана са уникални.

Честит рожден ден на днешните ни рожденици. Да растат здравички и умни за радост на мама и тати.

Наде, четох за товийте неволи. Мноого гадно, ти да идеш с желания, а оная дърта баба да те скапе.
Ти си борбена и ще се справиш. Само малко вяра и кураж. Аз също мисля, че нямат право да ти предложат по-ниска позиция, но все пак се допитай до някой специалист. Отиди или в ИТ или ако имате познат юрист  newsm78
Дръж ни в течение, защото може да се окаже полезно и за мен.
Не знам какво ми готвям, но идеята да се връщам на работа не беше приета мн радушно от шефчето. Нали ще трябва да ми плаща вече той.

kremucka
малката продължава да си върви слабичка. Педката какво казва?

Зари, страхотно си релаксирала. Искам и аз. Но няма да е скоро. Вече и събота и неделя съм сама по цял ден,. Уф, мъже  Wink

Дани, за кафето съм навита. Утре ще държим връзка и според това Йоан кога трябва да спи ще се разберем. Ако нещо може да пием кафенце и вкъщи. Аз живея на 10-15 мин от Скай Сити. Ти с кола ли ще си?

Момичета от къде купихте надписите с Happy Birthday? Аз ги гледах в Джъмбо , но нещо не ме впечатлиха особенно.

А и Наде, дано открият приятелят ти  Praynig

Ивето, Весето, нещо се загубихте  Naughty Я драснете по някой ред в кратките паузи межу лекции и дечица  Simple Smile

# 103
  • Пловдив
^desika^ ,надписите по снимките на Котето и Наема са от Джъмбо-1,99 май струваха.И ние имаме такъв,но се чудя как ще го закрепя-момичета казвайте как го закрепихте

# 104
  • София
Елфи, ние нашия го залепихме със хартиено тиксо.Нашият надпис има връзки накрая.
Деси, аз няма да имам много време  тъй като майка ми ще дойде към 14:30-15ч. в нас и тогава ще тръгна, но ще се чуем.

Общи условия

Активация на акаунт