ЮНЧЕТАТА ни добрички пипат всичко със ръчички - ТЕМА №101

• 27 378
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Честити месечинки!

Ру е страшен! Ама той си е по-голям и напредва бързо, браво! А другите клипове... нямам думи, коментирах във ФБ.

Нашто шиле иска да ходи, ама друг да го държи. Малко по малко се усеща, че може сам да си надига задника от седнало положение и скоро си откри коленете Simple Smile

Сериали гледам, до скоро Prison Break и Грозната Бети, от време на време Отчаяни съпруги. Докторските и престъпленията ги спрях като забременях Simple Smile

# 361
Лелеееееее, влючили сте ме в списъка с майките newsm44Благодаря виииииии,този жест направо ми оправи деня Hug   bouquet От седмици не съм писала -тези зъбки здравето ми взеха Laughing Ама не съм ви забравила-чета от време на време.Simple Smile Сега се връщам да чета и после ще пиша  Heart Eyes

# 362
Честито на всички с повод !
Ние сега се върнахме от разходка, а Ели си доспива в коридира..направих грешката да изляза без ръкавици и сега се сгрявам на клавиатурата Simple Smile
Днес времето е приятно, има слънчице и не духа ..Минавах през училището до нас през навалелия вчера пресен сняг и си беше приключение с количката..
Mами от Бургас( и не само) изкарвате ли дечицата навън..че аз докато бутах не срещнах нито една количка ?

За говоренето
..ами издава звуци като аги, ага, инги, бу, абу и т.н. но засега нищо на разбираем език Simple Smile

Сериали гледам рядко сега, предпочитам филми, но ги гледам на части, че иначе не става..но това е добра идея, ще взема да си изтегля някой..

Браво на Ру, направо е страшен..другата седмица и ние ще си имаме уокар и се надявам да се хареса..
Спряла сам се на един на Playskool ..някой има ли впечатления?
А клипчето на Сави и Ники много ме разчуства..

Имам и друго въпросче..

Кога смятате да купувате столче за кола, че на Ели кошницата доста и отесня и краката и стърчат..и към какъв вид сте се насочили?

Мона балона аз нямам цикъл още и ми е много добре така Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 13:36 от tаnka80

# 363
Явно съм само аз (относно въпросът ми ) ...

Ето нещо интересно http://www.medicine.bg/novini/razkriha-mehanikata-na-sindroma-na … -smart-pri-decata

# 364
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
tаnka80, абсолютно излишна покупка е това... Не си давай парите за уокъри, децата не се впечатляват особено. Ру точно една вечер прояви интерес и то за няма и 10 минути и край, пак се гепи за проходилката... Александър пък така и не му обърна внимание на този уокър, когато беше във възрастта преди прохождането - е, сега на почти 3 години го бута из цялата къща и ни дрънчи на главите, ма това друга тема...

# 365
tanka ние пък излизахме в понеделник с количката и пак така ходихме до училището, но направо станах културистка да бутам из преспите. Whistling Нито една друга количка нямаше. Вчера и днес не сме излизали, че стана много студено и духа гаден вятър.
И аз смятам да не взимам уокър, кой знае дали въобще ще влезе в употреба.
Mona-balona и аз нямам цикъл Party

# 366
Да честитя месечинките на Дария, Константин-Кирил, Павел и на Жорко!
КатеринкаМ - твоето клипче ми напомни, че скоро ставате на 9м. - и така 9м. в корема на мама и 9м. след това - много мило се е получило!
Муцуна - твоят Ру наистина е страхотен - много сладко ходи, пък и като падне не плаче и не се отказва, а пак става - много е упорити затова успява!
Марти преди говореше срички - ба, бу, айде, да, дя и др.такива, сега спря и пак сме само на гласни; иначе казва ам от няколко дни, а като ме види с буркана пюре - целият засиява и запърхва с ръце и крака Joy
Въпросче : Марти има хрема - когато децата са болни спирате да ги захранвате с нови пюрета и давате тези, с които сте ги захранили, или изобщо спирате със захранването. Мен не ми се иска да спирам със захранването, че нали сме по-назад и да не изостанем съвсем. newsm78

# 367
- е, сега на почти 3 години го бута из цялата къща и ни дрънчи на главите, ма това друга тема...
Joy  А Благо по цял ден се вози с проходилката  Laughing
Повечето бебешки играчки го оцени сега, като ги извадих за Ники.

# 368
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Алиента, и Ал около 2  почна да се заиграва с баш бебешките играчки (6м+, 9м+, 1+), което сериозно ме замисля за психическото му развитие Joy

Има ли друго бебе, което да не лизва друга течност освен АМ/ кърма?! (сори, ако е коментирано вече) Ру има вече само 2 хранения с мляко (първо и последно) и се чудя дали не е толкова ревлив и нервен, защото е жаден. Без успех се опитвам да му набутам шишето с чай (много чай)...

# 369
Ники не пие вода също, но е захранен само с пюрета все още, пие АМ 4 пъти по 200мл /ще му го увеличавам, че нещо реве от вчера за още/ и 1 път 100мл и пюрето му е 250гр на ден.

# 370
Муцуна, Ицко не пие никаква друга течност освен мляко. Пробвах и с чай на Хип, и с чай от шипки, който аз му сварих и подсладих с кафява захар, и с вода - не ще и не ще. С лъжичка успявам да му набутам няколко глътки вода.
Мона-балона, и аз нямам цикъл все още.
Snowwhite, не съм се замисляла по въпроса със застраховките, но не знам дали тук въобще се предлага такава застраховка. Мисля, че е добра идея.
Танка, излизаме всеки ден. Но в Пловдив няма изобщо сняг.

# 371
Муцуна и моята не пие все още друго освен кърма, даже оня ден я пробвах с компотче разредено с вода в неразливащата чаша и това не ще. Затова пък прозпълзя 2 мес. по-рано от кака си, ами тъй прави са децата, то мускули с вода не се правят ... Joy

# 372
  • Плевен
Вани, честити кътници на каката ви, и браво, че не сте ги усетили.  Simple Smile И ние при Андреа ги чакаме. А ти защо си си махнала лентичката на голямото момиченце?

Аз да се похваля - снощи дадох на Преси за първи път 180 мл. мляко (досега пиеше постепенно увеличаваща се доза, но до 150 мл. + досукване) Ами резултата е налице - досега се будеше по 2 пъти и ставаше в 6 ч. А тази нощ стана за първи път в 6. ч. за биба и си заспа до 7.30.  newsm44 newsm44 newsm44 Вече окончателно ще спирам кърменето, което и без това е 2 засмуквания вечер преди млякото.

Преси днес има едно изакване и 3 изпишквания на гърнето.   smile3550Толкова се радвам, поне в това отношение отбелявзаме напредък, за сметка на ходенето и говоренето  Flutter

Цикъл си имам от 3 месеца вече, само дето е на 36, вместо на 28 дни  Crazy

Ох, от седмица насам ме връхлитат мисли за морето - гледам снимки, търся оферти, търся онлайн бански за Андеа... Сякаш е малко раничко ама вече го чакам  sun

Хайде, доскоро, ние впрягаме шейната и отлитаме на разходка!

# 373
Катеринке, толкова спомени ми изплуваха в галавата - спомени за една много силна мама, която през цялото време бдеше над своите момиченца и им предаваше от своята сила. Мама, която не познавах добре, но оттогава не съм спряла да й се възхищавам  Hug

Момичета, какво правите в студените дни, когато не излизате навън??? Аз направо съм изпаднала в такава апатия. Не съм свикнала на такъв заседнал и НЕсоциален начин на живот. Искам да работя, искам ежедневието ми да е натоварено, да имам нещо за правене... Разполагам с огромно количество свободно време (дечицата са кротки и послушни - и преди съм го казвала), но не знам как да го оползотворя това време.

Ох, Анито, морето и аз го чакам, при това го чакам още откакто е свършило (демек от септември месец) Grinning

# 374
Ха, добър ден!

Ралица вече няма Т, след като вчера сутринта се събуди с перфорация на тъпанчето на дясното ухо Shocked, с баща й заблязахме обилно изтекъл гноен секрет, без изобщо да е давала индикации, че прави отит. Веднага отидохме при УНГ-то и естествено й изписа антибиотик. Днес отидохме при още един лекар, който пък ни каза, че изобщо не е трябвало да даваме АБ, който междувременно започнахме -  на кой лекар да вярвам, не знам. Както и да е, сега пием АБ и се възстановяваме. Whistling

Кате, много сте сладки и трите мадами, Сави и Ники са ми голяяяма слабост!  love001

Муцуна, браво на Ру, много е готин! Ние имаме същия уокър и Ралица много си играе с него, но засега от седнало положение. Peace

Ех, море, морееее.............

Общи условия

Активация на акаунт