Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 59-та тема

• 114 994
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Както винаги тук е много вкусно...
Една умопомрачителна кавърма на esy
Роца ,kostilq ,Руми, много вкусно у вас  Hug
И една закачлива салатка на леля Ог

У дома.....
Пикантно пилешко с фъстъци                                    Мъфини с кайсии без брашно/глутен

Хубав уикенд!

# 676
Момичета,уникални вкусотии сте сготвили през изминалите дни Heart Eyes
Аз съм в процес на сътбоносни решения,свързани с промяна на работата и имам много малко време за любимата ми тема,но се надявам скоро всичко да е по-спокойно,стига съм ви занимавала,днес скромно у нас,пилешка супа и млечна баница

# 677
  • ГОре на черешата...
Както винаги тук през уикенда е невероятно вкусно  bouquet!

От мен - таскебап с телешко:

Сладкиш с тиква и карамел:

# 678
Добър ден момичета и дядо Хаджия !
Тук отново е много вкусно и красиво ... Heart Eyes
Поздравления за всички  Hug Страхотни сте !   bouquet

kostilq- чудесна тортичка  Flutter

от мен - боб с наденица

# 679
# 680
от мен, на закуска имаше баница с айрян

за обяд и вечеря сме на боб с наденица;
слагам стара снимка, но и днешния изглежда така Laughing

и пица
и нещо сладичко , за душата, snickerdoodles курабийки Sunglasses

с малко, закъснение, това е рецептата за желирания сладкиш от предния ми пост;
източникът е един руски готварски форум, но не се сещам кой точно беше Rolling Eyes

желиран плодов сладкиш

150гр черен шоколад
150гр корнфлейкс, какъвто ви се намира
1компот от обезкостени череши / може ,разбира се и с пресни,както и с други плодове по избор Hug/
250мл сок от компота, или друг подходящ, бистър сок
пакетче желатин

разтопяваме шоколада, смесваме го  с флейкса и разтиламе получената смес в/у покрита с дом. хартия разкопчаваща форма се или подх. тава; оставяме в хладилника за ~40 мин; като стегне, махаме дом. хартия, покриваме блата  с полодовете и заливаме
със сока, смесен  е разтворения желатин; отново връщаме  в хладилника и оставяме да стегне;

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 13:03 от mitsie

# 681
Neli4ka, ти нямаше ли да пазиш диета?! Какви са тия изкушения, които си наредила по страниците?! Mr. Green
Леля Ог,аз почнах и съм за 3 дни - 2 кг.вече. newsm53
Аз съм на Дюкан и там се "плюска" повече месо така,че ноу проблем. Peace
Гледам да разнообразям с месото,че да не ми втръсне,за това и вчера си правих кюфтета от пил.сърчица.Все ми идават шантави идеи,но пък вкусни. Joy

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 13:14 от Neli4ka

# 682
  • Ispania
Лелеее,даже успявате да сваляте при тези вкуснотии Laughing ooooh!.Голями сте кьсметлийки Peace.

Да се похваля bowuu,направих сладкиша на сладка хапка(и аз Mr. Green) с майонеза Peace.Даже го изядоха Laughing.
И картофите на фурна сьс сметана Party Party Party,и те се изядоха Party Party.

И в4ера ми грьмна фурната ShockedCry.Сега сьм само с фурната на газ Confused,а с нея нищо не става както трябва #Cussing out,само от долу пе4е Tired.

И компИУтьра ми се развали ,не мога да пусна снимки на сладкиша Confused.......а толкова труд му хвьрлих Laughing Crossing Arms.

Оба4е мьфинките на Rumya ,ще бьдат изпробвани и в тази фурна Crossing Arms,не мога да ги пропусна Laughing

# 683
  • София
Напълнили сте темата с вкусотии, поздравления за всички вас   chefbouquet

От снощи едно хлебче /от ръжено, типово, бяло брашно и овесени трици/ и филийки с яйчен пастет за закуска. За обяд ориз със сърчица и гъби. Simple Smile

# 684

Mari eta, може ли рецепта за този омайващ сладкиш с тиква и карамел? Много нежен и приятен изглежда. Crazy

# 685
Хайде едно следобедно включване от мен,вдъхновена от пирожките на Labrex не устоях и ги забърках набързо.Специални благодарности на авторката Heart Eyes Hug от мен и децата.Следващия път обаче ще забъркам двойна доза,защото тези 10 изчезнаха за отрицателно време Flutter

# 686
beniii,какви са тези чудни пирожки?Нещо съм пропуснала рецептата.....

# 687
Селма пускам линк със страницата,наистина са много лесни и вкусни,моя грешка беше,че сложих малко по-малко кисело мляко,но следващия път ще внимавам.Хубавото е ,че не са и мазни. Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.120

# 688
beniii , радвам се, че си ги направила и най-вече, че дечицата са ги харесали.  bouquet Ама как ми се приядоха и на мен.... Embarassed

У нас ама наистина невероятно вкусното телешко на ЧервеноВинце, всичко става страхотна вкусотия - и телешкото и гарнитурата.  bouquet

И пържени баклавички.

# 689
Благодаря на всички за хубавите думи за хляба и питката ми  bouquet!

Днес било някаква Задушница, не съм много запозната, но реших да направя нещо. В крайна сметка:

Варени гевреци

Понеже ги правя за първи път, от страх направих само половин доза, а те станаха много хубави и сега ме е яд Confused.

Общи условия

Активация на акаунт