Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 829
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Бобишана-аз имах опъвания във влагалището от време на време,а тази тъпа болка която описваш да не е като менструална-може би имаш леки контракции
XCAT,мама е при мен да готви и чисти,така че Кристиан докато спи,аз имам малко време за себе си.Май ще удължа командировката на мама поне до средата  на Март hahaha

# 451
Добре е, че има кой да ти помага, Вики. Wink

# 452
Плами,много са ти нерегулярни контракциите-аз бях така 2 дни-чак на третия станаха регулярни и непоносимо силни и тогава отидох в болницата.Ако усещаш бебето и като цяло се чувставш добре-не се притеснявай а си стой у дома.Зънни на Док да го информираш все пак за ситуацията.Стискам ти палци скоро да гушненш беебто си-знам колко е изнервящо толкова време с контракции,не можеш да спиш и т.н.Аз накрая на ражданетобях без капчица сила от безсъние...Така че почивай,ако можеш спи и се храни нормално да имаш сили.УСПЕХ Hug

# 453
  • София
Боже, ма то голям бебевалеж е паднал днес !  Crazy

Sunny76, margo_tosheva, ilianakirilova Честити бебенца !  Hug

Сашкова, дано не се наложи секцио,щом толкова те притеснява и беб да си тръгне сам .  Hug
Мяу, най-после ! Радвам се да те видя тук отново .  Wink
Бени,Викторита,Слънчо,мии, хубаво е ,че намирате време да споделяте с нас.  Simple Smile

Ние от вчера сме в усилено чистене и подреждане и съм много доволна,че беше голяма кочина !  ooooh! Отивам да слагам вечерята,че мъжлето е гладно вече.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 20:13 от Miss_Butterfly

# 454
Вики,не е като менструалните болки,малко по-нависоко е и затова ме притеснява малко,иначе просто щях да засичам време и да си чакам.А и болката е пулсираща,а не на интервали.

# 455
Вики, благодаря ти.  Hug
Ще почакам още. Не си го представях толкова дълго  Tired
днес почти не съм яла  Tired А милото направи пържолки. Нещо нямам апетит. Все ми се гади или ходи по голяма нужда.

Открих, че топлата вода много облекчава болката - да знаете. Ама то пък и не може цял ден - в банята  Rolling Eyes

Бобиш, мерси, че си се загрижила за мен  Hug

Иначе за болката аз бих звъннала да питам доктора...

# 456
Нещо нямам апетит. Все ми се гади или ходи по голяма нужда.
На скорошна среща с бебчо ми прилича. Grinning

# 457
айде Плами-къде ще раждаш? Ще се чакаме ли във 2-ра градска или ти другаде си се ориентирала? Grinning

# 458
Плами, успех, мила! Чуй се с док и той ще те насочи какво да правиш най-добре! При всеки е индивидуално!
Мен започна да ме наболява кръста вечер и то в легнало положение. В понеделник като ходя на ЖК ще споделя.
Вики, добре се завърнали! Браво, че мама помага! И аз ще съм така живот и здраве.
С количката ли се разхождахте с малчо? Да изкажеш впечатления като имаш време  Hug

Емо е на по бира и съм сама. Искаше заедно да ходим, но предпочетох да почивам. Скоро ще си дойде предполагам, че утре е пак на работа.

П.П. Боби, що не звъннеш на док, за да си спокойна, че нещата са под контрол?  Hug

# 459
към МД съм се ориентирала

# 460
plami, Radi , успех  Hug, така като ви чета май ще ни зарадвате скоро  Flutter !

# 461
  • София
Плами, май скоро ще се гушкате с беб !  Party  Все пак наистина се консултирай с доктора,за да си спокойна.

Бобиш,нз какви са тези болки,мила.  Thinking То май си е нормално да си ни боли вече тука там,особено в тази област.

# 462
дали пък няма да съм една от малкото целнали си термина  newsm78 така като гледам какви болежки ме хващат...

# 463
Ради, а дано  Flutter !

# 464
Здравейте мамчета, ще се радвам да ме включите в темата.  Аз очаквам да родя син на 27.02, и като гледам как всички февруарки са се засилили да родят януари , май ще трябват подкрепления за февруарките  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт