˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 721
  • 335
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Силно се надявам да приемате нови попълнения .Аз и една приятелка ще дойдем утре  Blush

# 181
  • До хладилника, който обичам
Анели Hug добре сте дошли Simple Smile

# 182
  • Пловдив
Бу , благодаря  ти Hug

ще погледна  и за кабърчета

# 183
Моля за помощ! Кой може да донесе много кабъри (кутийка, например)?

Намерих още една пълна и я взимам с мен. Дано да стигнат  Grinning

# 184
Във връзка с обсъжданата от нас тема на срещата за полезни и вредни храни - една от моите колежки към момента учи за хранителните добавки във ВХВП и по отношение на аспартама са им казали, че е вреден за хората и дори известно време е бил забранен. Лобито на производителите на световно ниво са си извоювали, да се завърне в производството на храни и напитки.

# 185
Прекрасни госпожици Simple Smile

Питам ви важен въпрос: да имаме ли ЛЛЛ среща тази събота, или да нямаме?

Опитът от предни години показва, че август е изключително тегав за срещи - или никой не идва, или се явяват 1-2 човека най-много... та, реших да ви питам в аванс, ако няма да има хора, да отложим?

# 186
Имам спомен от миналата година - как никой нямаше  Rolling Eyes Може би по-скоро не. Но ако решиш да има среща ще дойдем да те видим Simple Smile

# 187
Имам спомен от миналата година - как никой нямаше  Rolling Eyes Може би по-скоро не. Но ако решиш да има среща ще дойдем да те видим Simple Smile
Миналата чак и мен ме нямаше Joy
По миналата имаше само една мама (и аз). По-по миналата нямаше никой. Ей така Simple Smile

# 188
  • Пловдив
Ами, аз искам да връщам книги, ако много си ги искате.... И си нося ЛЛЛ картата да ме напишете, че съм членче. Вноса го платих януари-февруари някъде, пазя белеШката.

# 189
  • Пловдив
Ако има среща и не съм родила - идвам!
Приключих с пътуванията и вече съм си твърдо "вързана" в Пловдив Mr. Green

# 190
  • Пловдив
Ние утре потегляме към морето, та ако няма среща поне няма да ме е яд, че съм изтървала  Mr. Green

# 191
  • Пловдив
И нас ни няма Rolling Eyes

# 192
  • Пловдив
Добре де, няма да има.

# 193
Аз продължавам да се чудя, дали и кой ли ще дойде? Ясно, че в силно намален състав... ще гледам да се завъртя към 10:30 на обичайното място, пък ако дойде някой, добре Simple Smile

# 194
  • Пловдив
ЕЕееее, тъкмо приех да ме замъкнат на събор на клуб форд, виновна сиииии! Ако беше казала, че ще има все пак някой там никога нямаше да се случи! Обаче колата е една и вече обещах, лоша жена.

Да отбележа, аз обичам да ходя на събори за каквито и да било коли толкова, колкото моя мъж обича да идва на кърмачески срещи.

Общи условия

Активация на акаунт