˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 093
  • 335
  •   1
Отговори
# 285
  • До хладилника, който обичам
Оооо, суууууперррр!
(мляска неприлично)

# 286
И аз ще се опитам да дойда, че вече изпуснах последните 2-3 ... Кофти само, че сме канени на РД в същия ден пообяд (вес още не е уточнен часа) и ако има разминаване, ще присъстваме Simple Smile

# 287
Да ви е много забавно и гледайте да не оплескате с райските ябълки Wink

# 288
Здравейте от мен! Приемате ли пришълци ???  Flutter Ситуирана съм в София, но т.к. родителите ми са в Пловдив честичко се прибирам. Освен това смятам и да раждам в Пловдив, така че много ще се радвам да се запознаем. Ще доведа и снаха ми ако иска. Тя е вече майка на 3-годишна сладурана, но скоро може и да й се наложи пак да кърми  Laughing Знае ли се?

# 289
С голямо удоволствие приемаме! Коледно-новогодишната среща ще се окаже страшно посещавана! Grinning

# 290
И аз ще се опитам да дойда, може би с приятелка - кърмачка Simple Smile. Откакто тръгнах на работа по - малко време прекарвам с момчетата и по - трудно се откъсвам от тях, та затова пропуснах много срещи.

# 291
ВАЖНО! За ЛЛЛ срещата в Пловдив на 18-ти, събота - ястото на срещата се променя! Вместо на обявеното първоначално място, в книжарница Хеликон, ще се проведе в Тон Бонбон 2, ул. Висла 2, Пешеходен мост, зад Дома на Красотата, в същия час - начало 10:30, край 11:30! Бъдете точни, защото след нас ще има детско парти Simple Smile

МОЛЯ, разпостранете това на приятели и познати, които ще идват на срещата, за да няма объркване.

# 292
В детски център? Супер! Така ще има шанс да доведа звяра и дори да не му омръзне на третата минута. Ще се опитаме да дойдем и дори има вероятност да доведа една бременна приятелка.
Но... както винаги, не обещавам твърдо.

# 293
  • Пловдив
Ако не ни мине котка път - и ние сме там, за ужас на таткото Laughing Laughing Laughing
Може да доведа и една бременна приятелка, но за нея още не е сигурно...

# 294
и аз съм на линия.

# 295
Много се радвам и ми беше много! приятно да ви видя Grinning Надявам се да ви е харесало.
Който има снимки, моля да не ги качва в публичното пространство, а да ми ги прати на скайп t_ruseva

Ще ви помоля също така, това, което правихме днес, да остане само между нас си, докато не е завършено докрай за показване пред света Grinning което ще е скоро, надявам се, и тогава ще се хвалим.

п.п. събрали сме 24 лв в новата кутийка  Grinning

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 18:03 от Бу

# 296
срещата беше страхотна само, че не мога да се ориентирам във фейс бук къде да гледам снимките от пловдивските срещи. ако може да ми пуснете линк става и на лични. присъствала съм на последните 2 с бебето и на 2 лятото като бременна, но не знам точните дати

# 297
  • Пловдив
И за мен, ако може линк, че и аз все не мога да намеря къде да гледам newsm78

# 298
  • Пловдив
http://lalechebg.com/spisanie/br4/#/0 - сигурно за този проект става въпрос, много избарано се е получило, а и мисля полезно за майките, особено за тези без никакъв опит!Бу - страшни идеи с добри реализации.
За среща този месец датата дали ще е 29ти, или ще е различна?! Нали ще чакам книжка за домашна работа, та затова питам отрано, а май и дрешки ще се раздават скоро за Пловдив (ако пропусна срещата по-рано, както съм трудно подвижна напоследък  hahaha), да не говорим че редовно я споделям в темата на априлки 2011  Whistling - следя да не пропусна. Бу, страшни идеи с добри реализации.

# 299
  • Пловдив
Аз имам въпросче за срещата този месец - там ли ще си получа блузката от Шаманката?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт