˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 091
  • 335
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Ааа, ние идваме  Wink

# 316
Ех, не чета навреме и това си е... не съм обърнала внимание, че е в работен ден и се наточих за тази събота Crazy нищо де, другия път!

# 317
  • До хладилника, който обичам

˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига среща 26.02., събота, 10:30ч - 11:30ч..●•٠·˙˙·٠

26 февруари, събота, 10:30-11:30 часа, ЛЛЛ среща в Пловдив.   Grinning

Темата е

"Нуждите на майката" (как да обърнем внимание на себе си покрай грижите около бебето)

часът е 10:30,
ще се проведе в Тон Бонбон 2, ул. Висла 2, Пешеходен мост, зад Дома на Красотата, начало 10:30, край 11:30! Бъдете точни, защото след нас ще има детско парти Simple Smile

Срещата е чудесна възможност да споделите опит и мнение с други майки, както и всякакви въпроси, които може да има в тази връзка Simple Smile

Поканени сте да носите нещо дребно (но здравословно) за почерпка или пък вода/сок.

Срещата е неформална, в дружелюбна обстановка, продължава около час. Доведете приятелки, бременни или вече майки, ако се стесняват да дойдат сами  Grinning

Който ползва Фейсбук, може да се запише в събитието.

Забележка: Моля ви, опитайте се да дойдете навреме, за да може срещата наистина да започне в 10:30 - 10:40ч. Разбира се, с малко дете пътуването и стигането някъде в определен час може да е наистина трудно, но нека се опитаме отново да започнем по график Simple Smile

Моля, запишете се в темата кой ще дойде!

Заповядайте!

Ла Лече Лига предлага подкрепа от майки за майки, информация и обучение на кърмещи и бременни майки. Срещаме се в 10:30ч. всяка  последна събота на месеца. Срещите са дискусионни и от неофициален характер. Дават възможност да се запознаете с майки на малки деца от града и региона.
Бременни жени, майки и бебета са винаги добре дошли!

Темите на срещите включват:
Ползите от майчината кърма
У дома с новото бебе
Нормалният ход на кърменето
Нуждите на растящото ви бебе (захранване&отбиване)

Сайтът на Ла Лече Лига България www.lllbg.org

# 318
  • Пловдив
Живот и здраве аз и сестра ми сме на линия, че преди седмица се разбра, че ще ставам леля  юни месец Laughing

# 319
Йеее, Змейковице, честито!

# 320
  • Pb
Искаше ми се да дойдем и ние, но Данаил издаде фронта и ще се стои унас. Иначе тема е страхотна, на мен определено това ми убягваше и бих искала да чуя как другите се справят ... със себе си.

# 321
  • Пловдив
И ние ще пропуснем - няма да сме в Пловдив - баща ми ще празнува 60-годишния си юбилей.

# 322
  • Пловдив
И този месец пропуснах, и следващия ще е тъй - изпитите ми са все последната събота от месеца Sad
на Бебешкото кафе, обаче ще сме на линия, ако сме здрави Simple Smile

# 323
  • Пловдив
Аз също си пиша отсъствие поне до края на април - контракциите ми се засилват и не мога да си позволя да пътувам изобщо, основно ще се лежи... добре , че си имам настолно четиво от срещата през януари!  Hug
Приятни сбирки!!!  Peace

# 324
  • Пловдив
Имам удоволствието за ви поканя на Бебешко кафе в сряда, 16.03 от 11 ч. отново при любезните ни домакини Тон Бонбон  Laughing

Фейсбук събитието, за всички, които ползват Фейсбук - така можете лесно да споделите с приятели и да ги поканите на срещата! Simple Smile

# 325
Този месец няма ли бебешко кафе? Или вече е топло.

# 326
Ама то дори кърмаческа среща нямаше за март... какво става? Хайде, ако не е кафе, да е просто разходка из парка Hug

# 327
  • Пловдив
Е, как - имаше кърмаческа среща на 02.04 в градската
Бебешкото кафе ще е на 13.04, не съм сигурна само дали в градската или пак в Тон Бонбон
 Hug

# 328
  • Пловдив
На брошурките пише, че ще е Тон Бонбон 2 Peace

# 329
Бебешкото кафе ще е в Тон Бонбон 2 - в 11ч. на 13.04. (сряда) Simple Smile

Мартенската ЛЛЛ среща преместихме от 16.03. на 02.04., но за съжаление не успях да пиша в тази тема, надявам се през Фейсбук да е стигнало до всички нуждаещи се.

Специално за пловдивчани - имаме и ФБ страница на ЛЛЛ Пловдив - натиснете "харесва ми" и се присъединете, поканете и приятелите си, които биха се интересували Simple Smile

На 20.04. (сряда) ще има лекция за захранването в ДЦ "Оранжево небето", която също е отворена за всеки, който се интересува от темата.

Следващата ЛЛЛ среща ни е след Великден - последният ден на април, 30.04. събота, 10:30, Градската градина (дано площадът е свободен, че помните миналото лято как ни саботираха на няколко пъти).

Общи условия

Активация на акаунт