˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 078
  • 335
  •   1
Отговори
# 90
Как пък избързах да се запиша, като съвсем забравих, че съм на работа тази събота Confused Язък, пак отпадаме!

# 91
  • Пловдив
е да ама не - наложи се да отложим рождения ден на малкия за тази събота и неделя, че имаше възпрепятствани да дойдат през седмицата и пак ще артисам без възможност дори да си помисля да дойда - ще останем за май месец ,дано нещо не се обърка пак, че нещо не ми върви откак съм решила да дойда на ваша среща  (то от тогава май година ще стане, аман...) Tired

# 92
Аз не зная дали ще дойда, че Тошето е болничък. А без него няма смисъл, а и не бих го оставила друг да го гледа като е болен. Пожелавам ви приятно изкарване и ще ви завиждам благородно.

# 93
  • До хладилника, който обичам
Да не си хортувам сама най-накрая Laughing Надявам се който е болен, да оздравее, който има теч, да ремонтира и да се видим!

П.с. докато четете, искам да обявя, че през м. май срещата ще е предпоследната събота - 22.05., темата е за подготовка за раждане и кърмене и как методът на раждане влияе на началото на кърменето, а след нея ще направим допълнителна специална среща Grinning Ако специалната среща е удачна и се хареса, ще правим и други такива!

# 94
  • Пловдив
Бу, имам питане  Flutter
Ако случайно утре вали, какво ще правим Rolling Eyes? Хайде децата ще им сложим дъждобрани на количките, ама майките  newsm78 Има ли резервен вариант?

# 95
www.sinoptik.bg ми каза, че няма да вали  Mr. Green
(ако ме излъже, ще тичаме до най-близкото кафене Laughing)

# 96
  • Пловдив
Ха, дано да е прав, че след това съм си предвидила разходка до четвъртък пазара Praynig

# 97
Да не си хортувам сама най-накрая Laughing Надявам се който е болен, да оздравее, който има теч, да ремонтира и да се видим!

Ааа аз съм сигурна! Даже одеве купих и почерпката  Joy

# 98
Аааа коя е централната алея? newsm78

# 99
Видяхте ли как не валя? Flutter Mного приятна среща беше, радвам се, че се събрахме!

# 100
Магия ли направи или връзки пусна за среща без дъжд - признай си  Simple Smile

# 101
  • Пловдив

П.с. докато четете, искам да обявя, че през м. май срещата ще е предпоследната събота - 22.05., темата е за подготовка за раждане и кърмене и как методът на раждане влияе на началото на кърменето, а след нея ще направим допълнителна специална среща Grinning Ако специалната среща е удачна и се хареса, ще правим и други такива!
Този път не успях, но следващата среща- ако не съм родила до тогава Simple Smile - на всяка цена ще гледам да дойда!

# 102
Срещата беше интересна! Радвам се, че се запознах с хора, които знам само по никове Hug
Но в интерес на истината очаквах да говорим малко повече по зададената тематика на срещата Flutter

# 103
  • Пловдив
Аз как съжалявам... Sad
Не стига, че бих 300 км път, ами накрая нямахме и изпит... На всичкото отгоре - и срещата изпуснах Cry
Надявам се май (макар, че на 22 съм на бал) да мога най-сетне да присъствам...

# 104
sweet_maniche, заповядай на 22-ри Simple Smile Darlin`, и с теб ще се видим тогава, нали Grinning

Общи условия

Активация на акаунт