˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 085
  • 335
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Страхотно беше - за пръв път май се събираме толкова много  Party

# 31
  • Пловдив
Аз не успях да се запиша. Laughing Но ми беше изключително приятно да се запознаем и се надявам да се виждаме и следващите пъти. Peace

# 32
Чак ви завидох  Crossing Arms

# 33
  • малкия йеросалим
Много приятно и топло посрещане.Мисля да не пропускам и следващите срещи Grinning

# 34
  За първи път бях и много ми хареса. Научих нови неща и беше доста забавно. Ако всичко е на ред смятам и другия път да присъствам. Hug Party

# 35
  • Пловдив
Страхотно беше - за пръв път май се събираме толкова много  Party
Нищо, че закъснях, ама все пак се довлякох. На мен обаче не ми хареса. Много народ, много претъпкано, няма място за сядане. Аз предлагам, ако ще се събират все такива големи групи да се събираме на два пъти.

# 36
  • о`майна лунна нощ е
Нищо, че закъснях, ама все пак се довлякох. ...
Споделете, моля, защо не се обадихте?!?  Crossing Arms

Аз до Сопот не дойдох, ама ти като си тук защо не каза дзак  Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms

# 37
  • Пловдив
Може и трябва да направим и специални срещи за бременни - имаше доста момичета с първа бременност, на които днешната тема специално не им беше много интересна Laughing

# 38
  • До хладилника, който обичам
Предната беше за предимства, щеше да им е много интересна Simple Smile

# 39
  • Пловдив
 Толкова много ли сме били днес  Shocked Аз казах, че на Гери няма да й стигне магазина  Laughing

# 40
Беше весело, това е сигурно Grinning Много се радвам, че толкова нови лица имаше днес!

# 41
  • Пловдив
Да и на мен ми хареса много-весело и забавно  Whistling

# 42
И аз съм една от новите мами.
Виноват за пренаселването - не се бях и записала преди това, а направо се натресох, но никой не ме върна  Peace.
А това, че имаше такъв интерес, мисля че е добър знак.
Според мен не е добра идеята да се разделят групите на бъдещи и настоящи майки, нали идеята е да се споделя опит?
Ето аз като майка с успешен първи опит, пак си имам страхове, дали всичко ще бъде наред, така че ще се радвам на всяка възможна бъдеща среща Hug

# 43
Според мен не е добра идеята да се разделят групите на бъдещи и настоящи майки, нали идеята е да се споделя опит?
Ето аз като майка с успешен първи опит, пак си имам страхове, дали всичко ще бъде наред, така че ще се радвам на всяка възможна бъдеща среща Hug
Не мисля, че змейковица има предвид да се разделят групите.. Simple Smile
А просто темата, която се обсъжда, да е по-близо до бременните  Wink

# 44
Elche, то не е с предварително записване в тоя смисъл, не е нужно да го има - съвсем ориентировъчно е записването, да се види горе-долу колко човека ще дойдат  (за оформлението на някои от темите е от значение, т.е. касае мен най-вече Simple Smile ). Иначе срещите са си отворени и всеки е добре дошъл, без значение записал ли се е, от форума ли е видял или от сайта или от брошура... Simple Smile

Темите се сменят всеки път, обхващат всякакви аспекти на кърменето - така се случи, че тази на пръв поглед може би не е директно от най-интересните за бременните от гледна точка на започване на работа, но пък говорихме за съхранение на кърма, за съвместяване на кърмене с хранене от шише, ако майката трябва да отсъства, за ревността на по-големите деца към новото бебе... изобщо, от контекста на кърмене и работа изскочиха много полезни неща Simple Smile

Ако искате, темата за следващата среща ще я пусна малко по-рано и може който иска, да си сложи за аватар собственото лице - сигурно ще се разпознаем много по-лесно на срещата кой кой е  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт