Стихчета, бели и песни - да си СЕПТЕМВРИйче не е лесно!

• 34 274
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Кали Мей, бъде здрава! Добре, че сте здрави всички по колите, пък майната им на ламарините  Hug Hug Hug

Аня, ако можеш списвай се от морето как е там - вода, въздух топло ли е  Laughing Ние заминаваме на 19 юни за 10 дни на Дружба, та дано да е топло  Sunglasses /наистина, както отбеляза Анита, но аз съм забравила  Blush миналата година бяхме с десет дни по-късно, но пък беше топло. ...дано и тази е така  Crazy/

Лекси, честито за градината! Дано да са добри женици там

Краси, днес имаше събиране на центъра на Селената  Laughing Слънцето адски жулеше, вие там ли бяхте  Laughing ние наминахме само и взехме по една шапка, че наистина беше голям мор  Laughing

# 661
  • Асеновград
Весиии,бяхме дааа,ама и ние стояхме макс.30 мин и отидохме на сянка,че не се издържаше  ooooh! ooooh! страшна жега беше.Направихме и малко снимки,тия дни ще ги кача,че сега ме мързи  нещо  Embarassed Hug

# 662
  • София
Нашето вчерашно тържество беше пълен крах откъм участието на Тони  ooooh! !
Той като ме видя, писна "Мама!" и като се залепи за мен, не искаше по никой начин да отиде при другите деца.
"Искам да си ходим. Да тЛъгваме! Моля те, мамо, моля те!" - е това като латерна го нареждаше.
Програмата беше точно 20-тина минути, постояхме естествено от кумова срама и накрая си тръгнахме. На входа видя, че внасят торта за почерпка, поиска си, но като го питах дали да останем да хапне торта, отговорът беше "Искам тоо'та вкъщи!".
Навръщане спряхме до една сладкарница, купихме торта и се прибрахме.
Вечерта - екшън! Баща му трябваше да ходи на работа и в момента, в който излезе, Тони започна с номерата.
Тръгвам да го храня, давам му парченце хляб, сдъвка малко и насреща ми като направи "бррррр", ей така от дяволия.
Скарвам се аз, че хляб така не се плюе, той с двете си ръце ме удари през моите, както държах лъжичката и купичката с манджа.
Няма да описвам какво мазало стана. Ошамарих го, защото просто такива неща не ми минават  Naughty !
После се гушкахме и обичахме, естествено, но важното е, че схвана какво е направил. Питах го "Разбра ли мама защо те шляпна по дупето?", а той: "Защото удаЛих мама по Лъката!".
Днес е мил и хрисим, в момента е при баба си и аз разпускам малко.
По-късно, ако ми остане време и аз ще кача малко нови снимки.

# 663
Здравейте мили мами,
отдавна не съм писала тук и се опитах да изчета повече за да видя познати мами.
Вярвам, че всички дечица са добре и мнооого пораснали.
Аз имам въпросче. Някой би ли ми написал повече за това какви са ориентировъчно  цените на детските дрешки втора употреба на дребно в София и кои магазини са за препоръчване.
Също така ако някой знае за изгодни складове/магазини за китайски детски дрешки/ обувчици, нека ми пиша.
Предварително благодаря и пожелавам приятна и спокойна съботна вечер.

# 664
Привет момичета,не съм чела много назад,ама мога да честитя на Лекси детската градина на Алекс.Също да кажа едно браво,че си се отървала леко на Кали,важното е да сте живи и здрави...другото,майната му-прави се.А на Аня направо завиждам благородно за моренцето.
Днес ние с Алекс и хакси направихме дружна среща и разходка,ето и снимков материал- ТУК
Иначе сме добре Радостина дивее,ту на детска,ту в болничен при баба си,а аз работя,но ве4е се замислям за второ,само дето ми е хубаво на работата и не ми се отделя..да видим кога ще се реша окончателно.Казвайте кой се е спрял на моите мисли,та да бременеем заедно:)

# 665
се замислям за второ,само дето ми е хубаво на работата и не ми се отделя..да видим кога ще се реша окончателно.Казвайте кой се е спрял на моите мисли,та да бременеем заедно:)

аз съм навита за груповия проект да бременеем заедно, но предлагам да изчакаме още една година поне  Mr. Green и вкрая на следващата да дадем старт, та поне да е септемврийче и да нямаме проблеми с детските градини  Joy /в момента не мога да си представя да бутам количка с бебе, а с дребното кой ще търчи  Rolling Eyes ooooh! ... все още непрекъснато търчи по улиците!/

а Хекси май доста е свалила  newsm78 Поздравления за което  Hug и е някакси различна ... черна  Laughing

Кали Мей, нашите "публични" тържества затова ги правят скрити - родителите да гледат от спалнята, защото си е абсолютно нормално децата да отидат при мамите  Peace така че нормална е рекцията на Тони  Peace

# 666
  • Асеновград
bravy,много хубави снимки  Heart Eyes Хекси и на мен ми изглежда многооо отслабнала.
За бременеенето,вчера бях на преглед,след като ми дойде да видим дали всичко си ми е наред.Лекаря каза,че съм като учебник,всичко  е както трябва,овулацията си е както си е била,и ми каза,че ако искам мога да започвам.Но аз мисля малко да почина "психически"  Hug

Ето и снимки от празника на Селена,честно казано аз почти нищо не разбрах от празника,почти не стояхме,но все пак
http://krasikisova.multiply.com/photos/album/67#photo=22

# 667
Като казахте бременеене,аз съм се замислила да е след 2г поне и има голяма вероятност тогава ако всичко е ок да се преместим в Пловдив,понеже една нова бременност май единствено би ме отделила от работата.А и много ни се иска Косе да е в предучилищна в Пловдив,от друга страна пък ми се ще да е поне на 5,когато сме на ниво 2ро дете,че сега ми се е качил на ушите направо!!!!
За градината сме ок-от септември сме на линия.

# 668
  • Асеновград
Момичета,дайте по 1 глас за Анито

http://www.facebook.com/profile.php?id=1224087013&v=wall& … =130958673583510#!/pages/NAJ-FOTOGENICNO-DETE/109980022354942 Ето тук се присъединявате към групата и отивате на от 2-5 год. и се гласува с "Харесва ми"

Благодаря ви  Hug Hug

# 669
  • София
Краси, при мен присъединяването във всяка група става с Like, а не с Join. И като отидох на снимката на Анито нямам допълнителен бутон Like  Sad ! Сигурно моят Фейс е бъгъв  ooooh! ! Успех желая все пак!

***Kalina333*** , явно затрудняваш мамите с въпроса си, в това число и мен, за да няма нито един отговор до момента  Rolling Eyes !
За евтини дрешки единственото място, което ми хрумва е магазина "Джъмбо" - там дрешките са нови, но евтини.
Самата аз не пазарувам от магазини втора употреба и си нямам представа къде какво има.

# 670
Привет момичета....хайде и на вас да се похваля, че сме приети в градината до нас....и съм невероятно щастлива..... Party Party Party
Честито и на другите, които са приети..... Peace

# 671
ЧЕСТИТ ДЕН НА ДЕТЕТО!

ПОЗДРАВИ ОТ МЕН И  ТОШКО

# 672
калина, търси български фирми, те са евтини  Peace при нас има доста магазинчета с български производители - за справка неотдавна взех комплект тениска с къс ръкав с качулка и панталонки под коляното, 100 процента памук - за 4 лв, остатък от миналата година  Peace то не останаха пазари вече, но обикновено по тях има български и евтини дрешки, пък и хубави дрешки и бельо за ежедневието ... За Сф идея си нямам обаче

Берина, честито ви градина

Мирте, пиши как сте

# 673
Здравейте на всички Hug - аз не пиша,но ви чета. Ужасно съм бясна и сигурно ще ме тресе не с дни,а с години Close
Не мога да го разбера това нещо и това е - родена съм в тоя проклет град,отрасла съм в градината до нас,но точно за моето дете няма да има място...Защо!!???Откъде ли не се преселиха хора и са вътре,а  аз съм човека който се чуди какво прави в родния си град ooooh!
Ако можех да си изместя плащането на данъците към друга община,щях на момента да си сменя личната карта - тия тука не заслужават да им се плащат данъци.... #2gunfire ooooh!
Нямам намерение да скапвам хубавото настроение в темата Rolling Eyes
Добре,че има други неща,които ме радват и топлят Hug

# 674
  • Бургас
Сами, много съжалявам че не сте приети в градина. Но не се отказвай, пусни жалба в инспектората. Отиди при директорката и поискай поименен списък на децата приети преди твоето и по какъв критерии са приети.  Направи всичко възможно и се бори да получиш равен шанс като всички други. Това май е единствения начин за решаване на нещата. Тук в Бургас се получава същото, но тъй като много малко родители обжалват някои директори си класират деца на друг принцип. Появи ли се жалба обаче се оказва че детето е прието, но е пропуснато в списъка.
Беринче, радвам се че сте приети в исканата от вас градина. Честито!
Миртичка, много е пораснал Тошко! Много  Hug
Ние изкарахме една ревлива и вълнуваща сватба. Имаше пожар, заваля дъжд и пропадна церемонията край басейна, после спря тока за час. След това беше много весела сватба. Но Алекс рева почти цяла вечер и не даваше да танцувам нито аз ,нито татко му, не искаше никой да разговаря с него. Абе бебшка му работа.
Хубав ден на всички
Сложила съм малко снимки от сватбята в мултиплая, но нещо не можах да ги кача, забравила съм как става

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 09:16 от lexy

Общи условия

Активация на акаунт