Стихчета, бели и песни - да си СЕПТЕМВРИйче не е лесно!

• 34 275
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
ХЕКСИ !!!

С пожелания за много любов и щастие!

Hug Hug Hug Hug Hug

Честит празник на всички  bg !
Дано да има повече грамотни хора!

# 646
Честит празник на всичи! и специално на тези които го празнуват малко повече подкрепям хубавите пожелания на Поспаланка    bouquet

Хекси честит рожден ден!  Hug

КалиМей аз пък ви завидях за дивите ягоди в двора - такова нещо не съм виждала от както като малка баща ми ме водеше на Витоша (не че не ходя на Витоша, но не съм виждала вече там).
Иначе и ние бяхме вчера на зоологическата, не сме се засякли. На нас тигърът ни изръмжа и дребния малко се стресна и после взе да му се кара да не ръмжи и да не плаши децата  Simple Smile

Лекси много хубаво сте си изкарали на плажа и на вас ви завидях  Laughing Аз съм пропуснала на каква сватба сте? не знам пробвай от предния ден да подхвърляте уж небрежно какви хубави дрехи сте му приготвили с татко му  Simple Smile

# 647
  • Гърция
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, HEXINA!

Честит 24-ви Май на всички!

Ние взехме на Стела слънчеви очила на чико, с всички защити и сертификат. Носи ги с голямо удоволствие и много и отиват.

# 648
  • Бургас
Честит празник на всички!
Хекси, честит рожден ден !Желая ти много здраве, късмет, щастие и сбъднати мечти!  bouquet
Мунка, на сватба на девер ми сме.
Днес имаше манифестация по случай празника. Обикновено минават по нашата улица и не сме ходили да гледаме. Но този път решихме за разнообразие да излезем и ние. Беше много хубаво. Някои училища имат оркестри, личеше си кое е музикалното. Почти всички имат мажоретни отбори, но имаше една гимназия с много добър отбор, освен с помпони въртяха и едни като бухалки, не знам как се казват. Беше супер. А пък дребеното умря от кеф. Беше на татко си на раменете и махаше с неговото знаменце и викаше от радост като луд. После кафенце с приятелка и сега почивка в къщи. Изобщо тези почивни дни изкарахме страхотно.

# 649
Честит рожден ден на Хекси!!!Да си жива и здрава!!!!

Честит 24 май!

Аз бях в София на сватба и съм много доволна.макар,че попрекалих с уискито и днес мигам на парцали.

Косе милия е бил нервен заради неакането 3 дни,Дуфалака спаси положението.Варицелата също е преборена и утре е на ясла.

# 650
  • у дома с любимите си хора
Здравейте!
Краси,радвам се,че си по-добре.Страхотни снимки както винаги.

Честит рожден ден на всички,които са имали такъв!Сори,обаче напоследък едва се изтърпявам и затова не пиша-съответно не съм в час.Изпаднала съм в някаква дълбока дупка и не мога да изляза от нея.

Е,много сватби,много нещо.... LaughingПри нас никой не се жени-всички са свободни електрони Joy Joy Joy

# 651
  • София
Днес категорично отказа да яде ягоди. Майка ми донесе една купичка диви ягоди, набрани от нашия двор - много сладки и ароматни. Оставих на Тони сам да си вземе, но след като пъхна една в устата, направи физиономия "Реклама на оцет" и изплю всичко.
Ягодите не са "нашият" плод явно. За трети път го пробвам с тях и не ги иска.
Чела съм, че когато дете отказва някоя храна може не просто да не му харесва, а да не му понася и затова да не му е вкусна. Не че мисля, че ще тръгваш да го насилваш да ги яде, но да кажа. Laughing Дани мнооого ги яде, дори като купя и ги забравя в кухнята и той ми напомня - 'искам от онези, плодовете, ядобките'. Емко хапва няколко и толкова, Дани може и 2 купички да омаха. А последния път разбих и сметана за тях и да не ви казвам аз колко изядох. Blush

Калмари съм взимала от Кауфланд, но бяха много обработени със сода и едвам ги изядохме. Много по-различни от тези, които свекър ми е носил и пържил (и що ли се чудя, той сам ги лови и готви).

Ние от 1ви сме в Царево и нямаме търпение. Кефя се, че и времето се оправи и да хванем тен, особено дяцата. Simple Smile Баща им ги подстира 0 номер (съвсем късо с машинката) и като почернеят съвсем ще замязат на циганчета. Laughing И мъжо и той така се подстрига и като ни видят приятели казват, че само аз не се връзвам в пейзажа. Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 12:00 от Аня♥♥

# 652
  • Бургас
Привет,
Вилиан, силно се надявам скоро да излезеш от дупката, в която си, защото ти си силно позитивенчовек. Липсват ни твоите постове. Ако имаш нужда да споделиш на лични насреща съм.
Аня, супер е че ще ходите на моренце, а и на децата им е добре като са късо постригани. Пожелавам Ви хубаво време и страхотна почивка!
И на мен ягодите са ми любим плод, но ги обичам натурални, без захар и сметана. Алекс също ги обича, но повече обича черешите
Ние след малко сме на детски рожден ден, а аз съм с такова главоболие, че не знам как ще издържа.

# 653
  • Бургас
Привет,
снощи излизахме с приятели и още един приятели с бебе и дете по-голямо от Алекс. Бяхме пълна лудница. Единия иска да тича, другия не, бебето реве че е гладно. Но си изкарахме страхотно. Алекс си приказваше с Наско и аз много се зарадвах, те по принцип децата се познават и си играят заедно, но никога не съм чувала Алекс да говори, а снощи го чух. Изкарахме си супер, въпреки че за приятелите, които са без деца сигурно беше изморително.
Днес сме на сватба. Надявам се да си изкараме хубаво и Алекс да се забавлява.
Приети сме на детска градина и то до нас! Grinning Hug
Супер щастлива съм

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 10:37 от lexy

# 654
Лекси, честито за градината, да си я ползвате със здраве  Laughing и приятно изкарване на сватбата!

Нашият е добре, ходи на ясла, ама реве яко сутрин защото не харесва новата леля - тя го ошамарила.
В яслата пък са почнали да се целуват масово кой с който свари. Станали са и много деца и е малко лудница...
Такива работи при нас.

# 655
  • София
Лекси, страхотна новина за градината! Пожелавам ви безпроблемна и бърза адаптация, и готини и грижовни възпитателки.

Ние днес сме на тържество по случай завършването на учебната година.
Довечера или утре ще качвам снимки от там! Сигурно ще е уникално  Grinning !
Имам нужда малко от положителни емоции, че вчера катастрофирах с колата и си беше стрес отвсякъде.
Нищо ми няма, на хората от другата кола - също. Слава богу, щетите са само по двете коли.
Шофьорът беше интелигентен и изключително възпитан младеж, и се разбрахме съвсем културно, без скандали.
От 6 години съм активен шофьор, основно в София, където движението е като в мравуняк. А това е първият ми пътен инцидент изобщо.
Както се казва, за всяко нещо си има първи път, дано да е последният.
Ето една почерпка по този случай, че всичко се размина без сериозни последици:

# 656
  • Бургас
Мерси за градината! Голямо притеснение беше, защото подадохме самов една градина,която е до нас и за наше щастие ни приеха! Много родители останаха разочаровани, защото са подали заявления в няколко и по правилата за свещената гадост са приети  точно там където им е най-неудобно.
Мунка, при вас е весело явно, от малки стават много любвеобилни. Ние пък сме 8 деца в  групата в момента и на тях им е скучно, но сега ще започнат новите да приемат и ще е пълна лудница. Алекс днес за пръв ден имаше желание да ходи на ясла.
Калимей, съжалявам много за пътния ти инцидент! Добра новина е че няма пострадали освен щетите по автомобилите и е късмет че си попаднала на интелигентен човек.
Весело изкарване на тържеството следобяд!

# 657
КалиМей каква хубава почерпка си спретнала  Simple Smile добре че инцидентът е бил лек че и на свестен човек си попаднала!

Лекси супер че Алекс има желание, може би сега като са по-малко и могат да им обръщат по-специално внимание.
А при нас повечето хора - които са с най-масовия брой точки 8 имаха шанс само на първо желание, обаче то като видиш че е фраш в някоя градина, смееш ли да я пишеш първа - племеничката точно така не я приеха за съжаление.

# 658
  • София
КалиМей, добре, че леко е минало, ама сигурно бая стрес си е било. Confused Hug

Ние тази година ще пропуснем тържеството в детската по случай завършването, точно тогава ще сме на морето.  Rolling Eyes
Май не съм писала, че решихме тази година да пратим Емко на зеленото училище от градината. Ще са 6 дни в Сандански. Покрай него сега и Дани иска, но е още малък. Не знам кое е по-вероятно - на Емко да му е мъчно за нас, или на нас за него, май второто повече. Whistling

Лекси, честито за градината! Hug Да се чувства много добре малчо там!

Остава ми още час от последния работен ден и след това 2 седмици почивка. Party Grinning

# 659
  • Асеновград
Кали,добре че е бил лек инцидента.И дано нямаш повече и такива  Praynig  Наиситна за всичко има пръв път.Ето и аз така от 6-7 години съм активен шофьор,и досега не ме бяха спирали полицаи  Laughing Винаги съм стриктна,документи,спазване на знаци,ограничения,колан,столчето на Анито и тя винаги в него.Нооо ето преди 1 седмица,точно до нас  Laughing ме спират,а аз за 1ви път съм си забравила документите,и лични и на колата,а на Анито столчето е изпрано и тя е на седалката.По Закона на Мърфи,всичко наведнъж,те пък се паднаха едни заядливи  ooooh! даже решиха,че изобщо нямам книжка  Laughing докато не ме провериха по радиостанцията де Laughing
Стискам ти палци това да е първият и последният пътен инцидент Hug
Лекси,честито за градината  Hug Hug

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 22:05 от Красииии

Общи условия

Активация на акаунт