Стихчета, бели и песни - да си СЕПТЕМВРИйче не е лесно!

• 34 277
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Привет,
Калимей надявам се другата седмица да е различна! С повече положителни емоции и без неприятни скандали! Много се радвам за Тони и се възхищавам как има търпение да изгледа цяла постановка.
Моя малчо не може и едно филмче да изгледа. Рекорда му е 2 серии на ну пагади.
Краси, много се радвам че всичко при теб е минало и вече си в хубав период. Явно сватбите при вас продължават. Много сте красиви на снимките! А снимките с Ани са супер! Толкова много е пораснала и такава дълга коса има! Много прегръдки и целувки!
Ние сме ок, вчера се гледахме самички и той много ме слушаше. Явно вкъщи таткото разваля дисциплината
Хубав ден!

# 631
Kраси страхотни снимки  Hug
Видях, че Ани е със слънчеви очила и се сетих да попитам какви й взе? Трябва ли да са по-специални, заради това че са малки още?

# 632
  • София
не съм Краси, но да кажа. Simple Smile слънчеви очила им взех от оптика, детски с УВ и поляризация. харесват си ги, но още нямат (нямаме) навик да ги взимаме като сме навън.

# 633
За очилата съм чела на няколко места, че е добре да се слагат след 3 години. Мисля, че Калимей ще потвърди, че и на нея така й беше казал очен  newsm78

# 634
  • София
Точно така, Веси  Peace ! Първо ми го беше казала педито, после очната лекарка в Токуда, когато бяхме на преглед там.
За сега една шапка с козирка е достатъчна.

# 635
  • Асеновград
Очилата Ани ги сложи само за снимките,не ги носи като голям човек.Не мога да си я представя да носи очила повече от 10 сек.за момента  Laughing Навън носи шапка с козирка,защото очилата са ни подарък и нямам представа какви са( не вярвам да са от оптика).А иначе имам приятелка,на която момченцето има алергия от слънцето,която започва от май месец горе долу,и лекарката й е казала-задължително шапка,а ако държи хубави слънчеви очила,най-добре.Но тук става въпрос за доста гадна алергия.Ако всичко си е ок,шапката си е напълно достатъчна  Peace

Веси
,оздравя ли Жорко?Намерихте ли болницата?

# 636
Здравейте,
Влизам да честитя малко със закъснение на имениците и рожденичките Дани, КалиМей и другите които изпуснах целувки и всичко най-хубаво им опжелавам  Hug  Hug  Hug  Hug
Краси прекрасни снимки  Hug
Ние сме добре, малко сополи, дребния взел един печат и беше нашарил целия паркет и накрая се изплюл от горе... тикава стандартни работи  Simple Smile
Хубав ден на всички

# 637
като казахте шапка с козирка - аз още не съм взела нова ... все не мога да харесам, че тия момчешките с много твърди козирки и отпред имат и изкуствено, пък нашия много се поти.

Мунка, не се притеснявай - всички са със служебен абонамент за сополи  Tired

Някой питаше назад откъде да са слънчевите очила - със сигурност от оптика и всички защитни филтри, особено пък за децата ... ако могат да покажат и сертификат за качество /което се съмнявам, щото никъде не съм виждала/,  това ще ви убеди да купите, макар и по-скъпи да са ...

Краси, оздравяхме. Не ходих до Пълмед, че нали ми аза, че лесно вкарвали в болница  Mr. Green Накрая се обадих на нашата педи дали прави домашни платени посещения в събота, дойде жената прегледа го и каза, че на сто процента няма пневмония, само е бронхит. Предложи ако много държа, в понеделник да направим снимка, но пък аз се доверих на преценката й и отказах ... Оказа се, че тя познава лекарката от спешния кабинет във ВМИ, дето ни "завиши" диагнозата и каза, че нарочно го правела, след това викала пациентите в частния си кабинет за преглед  ooooh! Оная от спешния написа ТРИ ЛИСТА рецепта, а нашата педи го сведе само до 3 броя  Outta Joint
с две думи - да не му се налага на някой да ходи по доктори !!!

я да се върна назад да видя снимките на принцеса Анелия, че нещо пак изтървах  Blush

# 638
  • Бургас
Привет,
Мунка, много се радвам че се разписа, пък  макар и два реда! Много прегръдки! Hug
Веси, бързо оздравяване на Жорко!
Алекс има алергия към слънцето и очните лекари ни препоръчаха да му слагаме очила. Взехме му полароид, но не иска да ги носи. Шапка също не носи, така че си ходи с очи като на заварчик и сутрин целите в гурелчета.

# 639
А Лекси ще напиша тогава още два  Simple Smile ама моя иска нупогоди и ме гони от компа. Лошо това с алергията - пробвай с друг модел шапка - моят внезапно си променя вкуса та де да знаеш може да проноси.

Веси и от нас бързо оздравяване!

# 640
  • Бургас
Привет,
до преди половин час времето тук беше страхотно. Ходихме на плажа, Алекс игра в пясъка и събира мидички. Аз си намокрих краката и дънките, по-зле съм и от децата. Водата е доста студена. Дано скоро се стопли, че иначе юни няма да става за къпане. После ходихме да хапнем калмари. Тук в Бургас има едно заведение, където ги приготвят невероятно. Алекс обожава.
После гоненица до вкъщи и точно преди да се приберем започна да вали. Хубаво е че не успяхме да се намокрим.
Мунка, Алекс е доста капризен. Той харесва тази шапка, но не иска да я носи. Винаги е с претенции за дрехите. Даже не знам как ще го облека за сватбата.

# 641
Краси, Ани е разкошшшшш...

# 642
  • София
Привет на всички  Hug !
Ние днес направихме една страхотна разходка в Зоопарка. Времето беше благосклонно, че не се изсипа някой дъжд.
Тони си изкара супер, а и ние покрай него - малко на въздух. Най-много се впечатли от тигъра и после цял следобяд се правеше на тигър  Laughing !

Лекси, как ти завидях за калмарите  Blush ! Много обичам, но обикновено се сещам за тях на  морето.
Тони не е опитвал, но допускам, че може и да не му харесат, защото са малко жилавки в сравнение с рибата.
Ще го пробвам някой ден.
Днес категорично отказа да яде ягоди. Майка ми донесе една купичка диви ягоди, набрани от нашия двор - много сладки и ароматни. Оставих на Тони сам да си вземе, но след като пъхна една в устата, направи физиономия "Реклама на оцет" и изплю всичко.
Ягодите не са "нашият" плод явно. За трети път го пробвам с тях и не ги иска.

Краси, снимките са   Heart Eyes !

Емукче, пиши как сте!  Hug

# 643
  • Бургас
Калимей, надявам се след година или две Тони да реши, че ягодите са неговия плод, защото са много полезни.
Освен това всичко е и до вкусове, съдя по себе си, но съм се и убедила по Алекс.
До сокро не можеше да го накараш да опита банан, а все още не яде и мандарини. Но ето че в яслата си промени вкуса към банана. Надявам се някой ден и към мандарините.
Аз не съм много по плодовете, обичам само ягоди, череши, малини и дини.
Супер е, че Тони се е забавлявал в зоологическата градина. Алекс няма желание да гледа животни и се дърпа като магаре на мост.
Прегръдки за тигърчето Тони

# 644
  • Варна
Да ви е честит днешният най-Български празник, момичета!

Нека да има светлина в душите ни и в душите на децата ни!
...И да вървим възродени към все по-светли бъднини!

Върви, народе възродени,
към светла бъднина върви,
с книжовността, таз сила нова,
съдбините си ти поднови!

Напред! Науката е слънце,
което във душите грей!
Напред! Народността не пада
там, дето знаньето живей!

Общи условия

Активация на акаунт