Пролетни инициативи на ДБМ

• 3 738
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Честита баба Марта! Много здраве и късмет! Да сте бели и червени и винаги засмени!
Обявявам Мартенският ни базар за приключен. А резултата е 889.94лв. и 2 евро /от които 100лв. са от предварителна продажба на Ани, 100лв. дарение от Каспър, 112.04лв. от касата и 577.90лв. от оборот от масата/.
Искам да благодаря на всички които се включиха с подготовката и осъществяването на базара  bouquet Специални благодарности на всички продавачи, на всички купувачи, на Сава и Снежи за помощта, на Мишо, на Юлияна, също и на община Пловдив за мястото  bouquet
Благодаря ви! Благодарение на всички вас, ще успеем да зарадваме много дечица!  bouquet  bouquet  bouquet

# 16
  • sofia
Честита баба Марта! Много здраве и късмет! Да сте бели и червени и винаги засмени!
Обявявам Мартенският ни базар за приключен. А резултата е 889.94лв. и 2 евро /от които 100лв. са от предварителна продажба на Ани, 100лв. дарение от Каспър, 112.04лв. от касата и 577.90лв. от оборот от масата/.
Искам да благодаря на всички които се включиха с подготовката и осъществяването на базара  bouquet Специални благодарности на всички продавачи, на всички купувачи, на Сава и Снежи за помощта, на Мишо, на Юлияна, също и на община Пловдив за мястото  bouquet
Благодаря ви! Благодарение на всички вас, ще успеем да зарадваме много дечица!  bouquet  bouquet  bouquet

Миленка,моми4ета  bouquet

Страхотен оборот Crazy

# 17
  • край Дунав
 Shocked Поздравления бе! Вие избихте рибата, при това в конкурентна среда! Железни сте!

# 18
  • sofia
Shocked Поздравления бе! Вие избихте рибата, при това в конкурентна среда! Железни сте!

Joy
"конкурентна среда" Joy

# 19
  • Варна
Моля, отговорниците по градове да ми пратят ЛС с бройки и пощенски адрес за изпращане на стикери за Великденските базари
Не се притеснявайте да кажете бройката, която ви е необходима  Mr. Green

# 20
Вторият Първомартенски Благотворителен Базар в Бургас приключи
Общо събраната сума от продажба на мартенички е

948 лв

Благодаря на всички творци, продавачи, купувачи!
Благодаря на всички, които ни подкрепиха! 

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 21
Ще има ли великденски базари?

# 22
Мдааааааааааааа
Русе
Дата-21.03. - Трети пролетен благотворителен карнавал, на който ще има и щанд за сувенири
Място на провеждане - хотел Рига, начало 10ч.
Средствата ще бъдат прибавени към досега събраните 4000лв за закупуването на кувьоз за ДМСГД гр. Русе.

Бургас
Дата - 27.03 и 28.03.-Великденски базар
Място на провеждане - Тройката пред Трията 

Видин
Великденски базар
Средствата ще бъдат изразходвани за деца със заложби от домовете в региона, както и от соц. слаби сем-ва.

Пазарджик
Дата - 26.03 и 27.03 -Великденски базар
Място на провеждане - пред входа на Ист. музей - Тортата
Средствата ще се изразходят за децата от домовете в областта

# 23
Аз ли не го намирам, или за София още нищо няма?

# 24
Ми за съжаление в София няма да има  Rolling Eyes
Русе сега са наред с карнавала и имат нужда от сувенири  Hug

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 16:27 от gudzy

# 25
Което ще рече, да си избирам град и да действам  Thinking

# 26
Виж как разбираш Mr. Green

# 27
  • край Дунав
Верче, ти се появи   Hug Събрала съм ти половин склад крушки-да взема ли да ти ги пратя или като задръстя килера?

# 28
Е защо няма да има в София?!? Искам пък!  Crossing Arms

# 29
Здравейте  Hug В София и Пловидв нещо няма , иначе щах да се включа с каквото мога Heart Eyes Очаквах сега по Великден да има newsm78 Нищо по натам, ако има нещо Верче разчитай на мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт