Да си поговорим за мода...

• 45 362
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Лу, не си честна. Как да изкажем обективно мнение за дадено нещо при положение, че пускаш снимка на Виктория, а на нея всичко й седи уникално  ooooh!

А аз да си питам:

Дайте идеи за обувки подходящи за носене с дънки бойфрендки, а също и нещо като за къси сафари панталонки  Rolling Eyes

Адри, ами аз си представям с къси панталонки сафари,  сандалки от тoзи тип или нещо такова? Те дори се казват сафари сандалки  Flutter Освен това сега са най-новата тенденция за Лято 2010  Peace

# 601
Бойфрендки        Бойфрендки с токчета, които  много ме кефят! Heart Eyes    И още , които не ме кефят Mr. Green

Определено ми  допадат моделите с по-широката сгънка на дънките.  Peace

# 602

А кои са ви парфюмните "любови" тази пролет? Simple Smile

аз рядко сменям парфюмите си, и май съм много класически тип - ако ще прелъстявам мъж  Laughing- 'дракон'-а на картие, иначе, на път - 'дюн', или 'будоар' на вивиан уестууд, ежедневните- 'кашмир' на шопард, мариела бурани, или 'климат' на ланком.

ако искам някой мъж да го 'тресне' като с чук парфюмът  - диор адикт Laughing, действа безотказно, също  'nu' на ив сен лоран.

саката с вдигнатите рамена на мен не ми харесват.

# 603

аз рядко сменям парфюмите си, и май съм много класически тип - ако ще прелъстявам мъж  Laughing- 'дракон'-а на картие, иначе, на път - 'дюн', или 'будоар' на вивиан уестууд, ежедневните- 'кашмир' на шопард, мариела бурани, или 'климат' на ланком.

ако искам някой мъж да го 'тресне' като с чук парфюмът  - диор адикт Laughing, действа безотказно, също  'nu' на ив сен лоран.

Всъщност, като че ли и аз съм най-вярна на парфюмите на Диор, но "Дюн" така и не успях да го "усетя" (не е късно).
Адикт го имам винаги и ми е най-любим изобщо, но се старая да не изкарвам от строя мъжете с него Wink
Nu ми е също интересен за разлика от другите на YSL (включително най-новия, който не ми допада).

# 604
Tsugumi, много тежък и сладък- използвам го пестеливо! Има красива история  Grinning

Мис, присъединявам се към твоите мечти  Hug

Куки, благодаря! мисля, че по нашето черноморие има от този тип много!

Дами, какво мислите за новата тенденция с вдигнатите рамена?
На мен адски много ми харесват тези рамене. Искам  да си намеря за пролетта и лятото някакво черно, вталено,  спортно сако с такива рамене, напрао си мечтая  Blush

# 605

Всъщност, като че ли и аз съм най-вярна на парфюмите на Диор, но "Дюн" така и не успях да го "усетя" (не е късно).
Адикт го имам винаги и ми е най-любим изобщо, но се старая да не изкарвам от строя мъжете с него Wink
Nu ми е също интересен за разлика от другите на YSL (включително най-новия, който не ми допада).

aз свързвам парфюмите с нещо, събитие, човек, време, музика дори...
например като летя, винаги, ама винаги съм с 'дюн'. много ми е такъв, пътнически  Grinning.
'nu' си го купих изкушена от ниската му цена Blush, парфюмирах се и отидох на рандеву, направо сразих мъжа на срещата  Crazy . каза, че го заболяла главата  Rolling Eyes, и аз го отдадох на парфюма  Laughing. за всеки случай не повторих/с парфюма, не с мъжа Flutter/.
адикта ми е в комбинация с малката черна рокля и за интимна вечеря с продължение. Embarassed .
пудрени са ми  рома на лаура биаджоти и будоара и ги харесвам. ползвам много и червения долче и габана, за делова работа.

# 606
Момичета, заповядайте в Клуба за парфюмите. Там ще обсъдим много неща и много парфюми. Hug  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480847.0

# 607
# 608

Balmain - за това ставаше въпрос,...те повлякоха крак първи...и аз отначало бях скептично настроена, но ми влезе под кожата....не знам за Европа, но тук няма оттърване, всичко е с някакъв акцент на рамото, или е такова структурирано, или е с някакви добавки, апликации отгоре, подплънки, продават се дори отделно нещо като еполети (малко милитъри за теб Лу) да си сложиш на 'обикновено' сакенце  Crazy лудница е с тези рамена

Да добавя, има ги и в ужасно много от есенните колекции, така че очаквайте наесен/зима да ви удари тенденцията със пълната си сила Peace

# 609
Сакото на Виктория е уникално Crazy-няма равна значи,не е само да имаш пари,но и вкус.  smile3521

# 610
Целувке, това кожено яке от едната снимка е много сексапилно!  Heart Eyes

Мис,  при нас модните тенденции никога не превземат всички магазини. Има ги, но много малко. Това е причината да пазарувам такива неща онлайн! Друг е проблемът с митото, но обикновено ги намирам и из английски или италиански сайтове и това отпада  Grinning

# 611
  • Boston, MA
Лили Лу, Шалимар, а? Почитания.  Grinning Аз съм от клуба, в който денси ви е поканила, там "работим" почти на едро.  Laughing В момента любимите ми аромати в обращение, за променливата пролет са Ines De La Fressange на едноименната класическа моделка, Angeliques Sous La Pluie на Frederic Malle и Un Parfum de Charmes&Feuilles на The Different Company.
Най-общо казано съм почитател на Ермес и на по-стари, шипрови парфюми, за вечер Том Форд. Ню на ИСЛ обожавам. Отплеснах се, естествено, елате в темата.  Hug

Валентино, ах, ох, за мен тези, ако обичате:
http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod … 060749cat15450749

http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod … 6N%253D4294966940

и тази т-шъртка:

http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod … 6pageSize%253D160

Само във възхвалите на ВБ няма да участвам, не мога да я по-на-сям. Гореупоменатата Инес има повече стил в малкия си пръст. Може и да е въпрос на възраст.  Mr. Green

# 612
Бубка, посещавам го клуба редовно, но само като гост. Нали си признах, че не изневерявам често! Темичките ухаят и са много приятни! Много харесвам ароматите на Ермес, но повече мъжките и вкъщи съм заредила любимия с Terre d´Hermes за цяла година  Laughing

С Богиня си мечтаехме как един ден ще си поръчаме чист парфюмен екстракт.
Някоя от вас, дами, дали е имала честта? Интересно ми е колко силно ухае и трайността?

# 613
За клиенти съм внасяла парфюмни екстрати ( бидони- и са направени директно като маркови парфюми, всъщност производителя си ги продава точно така). Направих грешка да отворим единия бидон ( трябваше за да се вземе проба). Без да е изливано, миришеше месеци наред, а в началото никой не искаше да влиза в склада, даже се чудехме дали да не купуваме противогази.

В Италия съм посещавала магазини където приготвят парфюми от такива екстрати- миризмата е доста силна, но не като онова чудо. Мое предполажение е че в този тип магазини са разредени до някаква степен.

# 614
Тина, звучи малко страшничко  Laughing А ако ги разреждат, е подло да им искат за 15 мл. стотици евро! Гррр..

Общи условия

Активация на акаунт