Отзиви за няколко мебелни фирми.

• 15 290
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
Аз за Неосет вече споделих. А Класик какви марки предлагат?

# 16
  • София
Как какви марки предлагат   newsm78
 или имаш предвид материалите с който работят

# 17
С двете ръце гласувам за мебелите на Аломена  Peace Понеже съм се напатила от "качеството"на някои уж "утвърдени" мебелни фирми, бях изключително приятно изненадана от това, което предлага Аломена. Есента си поръчах кухня, а за това лято планирам да обзаведа  и детската от там. Мога да препоръчам тези мебели на всички.

# 18
  • София
Само да споделя впечатлението си от магазин Ралица. Ходихме лятото да ни направят оферта за кухнята. На мен доста скъпичко ми се видя. Офертата им беше 8000 лв. ако е от български материали и към 12000 лв. с някакви италиански материали. А офертите, които ни направиха в другите фирми, бяха в диапазона на 4500-5500 лв. с механизми Блум и т.н.

# 19
Как какви марки предлагат   newsm78
 или имаш предвид материалите с който работят

Не си дала сайтове и реших, че са като Нидо.

lo80 тези цени 8000/12 000 за масив ли?

# 20
  • София

Не, за ПДЧ!

# 21
  • Helsinki / Sofia
Егати абсурда  #Crazy

# 22
Мисля, че е станало някакво неразбиране. Кухните не са само ПДЧ, а материалите им са доста качествени, поне на българските. Трябва да се види в шоурум и ще разберете защо е такава цената.
Относно италианските кухни - те са много красиви, а 12 хил. сигурно е най-евтиния модел, който са ти предложили. Има и за 50 хил., но това са гъзарски кухни.
Иначе ако човек може да си го позволи, българските им кухни са много висок клас.

Не, за ПДЧ!

# 23
  • София
Няма никакво неразбиране. В моя случай офертите бяха за кухня от ПДЧ, а те че правят и от други материали, това е друг въпрос. Аз говоря за моята оферта. Кухните наистина са им много хубави, спор няма, но на мен лично ми се видя излишно скъпо.
Моята кухня е почти готова, от италианско ПДЧ е, с механизми на Блум и плот от технически камък и ми излезе далеч-далеч по-евтино.

# 24
Ами ок, ще чакаме да я видим.
Иначе затова говоря - на теб ти се струва излишно скъпо, както и на много хора.
Спор няма, това са малко по-висок клас кухни и не са за всеки джоб.
Иначе не знам каква оферта са ти правили, защото те имат и доста ниски оферти, за модулни кухни.

Само да вмъкна, че и аз съм имал клиенти. Идват и почват да избират най-скъпите възможни материали. Аз ги предупреждавам, че цената ще е висока, но те не, та не. И накрая като им излезе някоя суперскъпа оферта и ми задават въпроса "Защо толкова скъпо".
Тук сред вас има доста информирани, но повярвайте ми, попадал съм на какви ли не клиенти. Помня преди месец една клиентка - МДФ вратички, 7 метра кухня, витражи и какви ли не глезотийки и нормално е - 8 хил. лева излезе и то първоначалният вариант, защото още не беше избрала механизмите. И накрая от срам, че няма да поръча моята оферта, отиде при колегата и си направи кухня от ПДЧ за 6 хил. Така че неразбирането понякога води до доста недоразумения. Аз правя по 30 чертежа на месец за различни мои клиенти и фирми, с които работя и от тях се реализират 4-5.
Както и да е, това беше малко офтопик.

# 25
А под механизми какво се разбира? Нашата кухня е италианска, на Lube, масив дъб и ни излезна към 6-7 000, ако не се лъжа с 20% отстъпка.12 000 за ПДЧ българско, с каквито и механизми да е, няма да дам Simple Smile

# 26
  • Helsinki / Sofia
И аз не знам какъв толкова е високият клас на тези кухни, при положение че кухнята ми от МДФ гланц с механизми Блум и всякакви глезотийки излезна 3 950 лв. Истината е, че щом някой има свободни пари за харчене - винаги може да се наместят някъде Simple Smile

# 27
  • София
Само да споделя впечатлението си от магазин Ралица. Ходихме лятото да ни направят оферта за кухнята. На мен доста скъпичко ми се видя. Офертата им беше 8000 лв. ако е от български материали и към 12000 лв. с някакви италиански материали.

Аууу Ралица отпада за 12000лв. ще си взема от АЛНО, ама няма да дам толкова. На едните ни познато за 3/3 им е излезнало 5-6хил. от Класик.
Ще взема да мина през Аломена да видя каква оферта ще ми предложат, JeniB вие къде сте си я поръчвали вашата.

п.п тази кухня ми взе здравето, оказа се най- големият ни проблем  , по скоро на мен де.

# 28
  • София
Е, то не пречи да отидеш да ти направят оферта, може теб да те оферират по-добре  Mr. Green
Както казах, кухните са им много красиви, а и проекта който ни направиха беше хубав, но не беше моя проект. Гледах го, красиво, но не така си представях моята кухня Simple Smile Та не се знае къде ще ти провърви на теб Simple Smile

# 29
Само да споделя впечатлението си от магазин Ралица. Ходихме лятото да ни направят оферта за кухнята. На мен доста скъпичко ми се видя. Офертата им беше 8000 лв. ако е от български материали и към 12000 лв. с някакви италиански материали.

Аууу Ралица отпада за 12000лв. ще си взема от АЛНО, ама няма да дам толкова. На едните ни познато за 3/3 им е излезнало 5-6хил. от Класик.
Ще взема да мина през Аломена да видя каква оферта ще ми предложат, JeniB вие къде сте си я поръчвали вашата.

п.п тази кухня ми взе здравето, оказа се най- големият ни проблем  , по скоро на мен де.
При строителя, който ни прави ремонта. Само, че ние сме в Пловдив. Понеже е приятел на свекъра ни даде и отстъпка. В София съм виждала Любе в Нидо, но не знам какви са им цените.

Общи условия

Активация на акаунт