Asi/Гордата Аси - тема 24 - Всичко отначалото .....

• 62 610
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Разликата е, че Халит Ергенч-Онур показа, че и в живота е пич.Влюби се, разведе се и се ожени за любовта си Бергюзар Корел.
Мурат освен да благодари на жена си и да разказва за нея във всички интервюта, нищо друго насреща засега.
Образите във филмите не са това, което са актьорите в живота. Mr. Green

# 511
Е не сме тук да срявнаваме турските актьори,а да подкрепяме Мурат и Туба.......какъвто и да е Мурат в живота(а това малко хора знаят,от няколко интервюта не може да се прецени) ,ни заплени с ролята си на Демир и вече пишем 24-та тема по този повод......разбира се ,че има други турски актьори,които може би са по-смели и се борят повече за любовта си......,но това не е дневен ред на тази тема.......

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 11:04 от magityyy

# 512
Добро утро, момичета!
Активирайте се малко, защото сме останали на  2- ра страница.
И гласуването да започне , сега! Peace

# 513
Добро утро и от мен!
Мисля, че не бива да се спираме с гласуването, въпреки, че други напредват повече. Нека направим каквото трябва, пък да става каквото ще! Hug

# 514
# 515
# 516
# 517

Чичкото от витаминния център е имал мания да се снима с Туба и Мурат......,но защо не се е снимал с двамата заедно newsm78

# 518

Много е било студено на тази сватба.....явно Мурат не я е топлил достатъчно..... newsm78

# 519

Туба,Къванч и Сонгюл.......само Мурат липсва.....е явно ,че липсата му не е случайна.... 

# 520

.....да и завиди човек на косата....

# 521
Здравейте ! Снощи съм изтървала купона, който сте завихрили! Който ходи другаде, а не си стои пред компа - така изтърва хубави неща.
Съгласна съм, че не бива да сравняваме актриси от различни филми.  По-добре да сравняваме жените в живота на Мурат  / както в личен план , така и екранните му партньорки/.
От където и да го погледнеш Туба ги бие по всички показатели.
Бракът на Мурат е временна история и рано или късно нещата ще се променят. Убедена съм. Може и да не е Туба следващата , но Бурчин не може да го държи през цялото време.  А Туба няма конкуренция- така мисля.
Нилгюл не е опасност за Бурчин- омъжена/ макар, че мъжа и е доста старичък или поне така ми изглежда/, още повече, че има и  дете,докато Туба е огън! Не ,  цял пожар.

# 522
Дайте линк към клипчето за Мурат,дето се пее ,че е много сладък Grinningнещо не мога да го намеря.

# 523
  • равна Тракия

Туба,Къванч и Сонгюл.......само Мурат липсва.....е явно ,че липсата му не е случайна.... 
Туба много често ходи с Перлите,явно е в много добри отношения с тях,а Мурат,доколкото съм чела по интервюта,никога не е казал и една добра дума за Къванч,е така от колегиалност все пак,дали е случайно това Thinking

# 524
Спомнете си за едно негово интервю, в което коментира Къванч, Сарухан и Гьокхан Тепе. Доста високомерен беше.

Общи условия

Активация на акаунт