Asi/Гордата Аси - тема 24 - Всичко отначалото .....

• 62 607
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Сега разбрах къде е разковничето...Мурат ревнува от Къванч....и особено за рекламата им с парфюма...

# 526
http://www.vbox7.com/play:da0e7e62&start=217
как да пусне Бурчин мъжа си заедно с Туба,като е видяла тези единствени снимки и е побесняла.

# 527
Да, на тази снимка Мурат е докоснал ръката на Туба. Бурчин ще се ядосва и как не. Но по такъв начин спира кариерата му, защото Къванч печели популярност.
Казвам ви, че Мурат няма да търпи до безкрайност! Самият той признава в интервю, че Бурчинката го ревнува.

# 528
Бурчин още се хвали с участието си в Бурята с Мурат. И навсякъде афишира брака си. За нови нейни участия не говори. Или аз не съм чула.

# 529
Мурат ревнува от Къбанч,а сега си представям как ще ревнува и от новия партнъор на Туба и какви ли коментари ще изсипе за него.

# 530
Бурчин никога няма да притежава харизмата и чара на Туба.....жената може да не е лош човек и нистина да е много влюбена в съпруга си,но няма излъчването на Туба......това, което видяхме в "Аси" между Мурат И Туба беше прекрасно,спечелиха ни.....в много малко филми се виждат подобни неща....Б.  трябва да го приеме Naughty Thinking

# 531
# 532
  • София
явно Туба е доста близка със Сонгюл и Къванч, явно и в тяхната гилдия си има групички (като навсякъде). От друга страна пък Мурат и Б. са били на сватбата на Ергенч и Бергюзар, а Туба, Къванч и Сонгюл ги е нямало newsm78 Нормално е да има симпатии и в актьорските среди  Peace

# 533
  • В тъмната гора.
В турските форуми пишат, че са се сгодили Туба и Сами.
"nişanlandılar - hürriyet gazetesi"

Тези снимки са от преди дни.

Тази седмица на 3 февруари от 23,00 часа от CNN türk ще има предаване-интервю с Туба и екипа на новия сериал.

# 534
явно Туба е доста близка със Сонгюл и Къванч, явно и в тяхната гилдия си има групички (като навсякъде). От друга страна пък Мурат и Б. са били на сватбата на Ергенч и Бергюзар, а Туба, Къванч и Сонгюл ги е нямало newsm78 Нормално е да има симпатии и в актьорските среди  Peace
     Ами Туба има обща реклама с Къванч, а със Сонгюл съвместно участие в сериал, мисля. И тримата са много популярни и е нормално да ги канят заедно на подобни мероприятия. Освен това си мисля, че може би Туба си пасва повече като характер с Къванч и Сонгюл.

# 535

Туба сред почитатели / Мъжът с раираната блуза вдясно не е ли актьора играл в Мелодията шофьора  на Нимет

Рекламите на Туба и Къванч са 2 - бях пускала линковете

# 536

Мурат пазарува за да може Туба да му сготви / Нали тя е по домашните ястия

# 537
Хей, темичката ни отишла на втора страница!

зад кадър - Джевдет дава последни указания- започва семейната вечеря!

# 538
Линковете за гласуване:

http://www.whopopular.com/Tuba-Buyukustun

http://www.whopopular.com/Murat-Yildirim

При тези резултати какво да кажа?900 гласа в повече за Сонгюл!!!!

# 539

Туба, да пием по кафе. Имам да ти кажа нещо. Семейството на Бурчин пристига тук. За нас нещата се усложняват!
                            Но ще намерим решение.

Знам, Мурат.

Общи условия

Активация на акаунт