Asi/Гордата Аси - тема 24 - Всичко отначалото .....

• 62 620
  • 725
  •   1
Отговори
# 465

Танцът на любовта

# 466
Моля, цъкайте ТУК Hug    bouquet   bouquet  bouquet

не забравяйте и ТУК Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 467
Ох... цъкаме, цъкаме, а то... Не мога да си обясня как Сонгюл всеки ден за деня има поне с 20 гласа по-малко от нас, а ни води с 600-700 гласа  newsm78 Не ме бива в математиката, ама има нещо гнило и не го казвам, защото губиме, а защото наистина го мисля.

# 468
Саруханките и перличките са много последователни и активни  newsm78

# 469
Саруханките и перличките са много последователни и активни  newsm78

Не мисля... За отрицателно време Сонгюл ни надмина. Водеше с около стотина-двеста гласа. За деня ние винаги имаме с по 20-ина гласа повече, а разликата не се стопява, напротив расте нереално много.

# 470
Не че това е основния проблем, но мисля, че от форума Аси са забравили да гласуват!!!!! newsm78
Трябва да им напомним!!!! Peace

# 471
гласувайте за нашите любимци:Аси и Демир

# 472
  • София
Не че това е основния проблем, но мисля, че от форума Аси са забравили да гласуват!!!!! newsm78
Трябва да им напомним!!!! Peace

здравейте,

да мисля, че от форум "Аси" са доста хора, дано гласуват  Praynig

за интервюто: за пореден път се убеждавам, че освен красива, е интелигентна, земна и много зряла за възрастта си  Peace

# 473
Благодаря ви за интересната информация, която ни предоставяте за нашите любимци. Много ми е интересно и разтоварващо да ви чета.
Днес гласувам от три компа /през час карам децата и те да гласуват/ и пак Туба и Мурат доста изостват. Мисля вече да се отказвам от гласуването.

# 474
Не съм спряла да гласувам,ама и на мен нещо не ми излиза аритметиката.Особено при Мурат,не знам как така оня излезе пръв ?Сигурно от други държави гласуват така активно.Много съмнителна работа newsm78

Гледам клипчета на новите филми и на двамата.И да съм честна по-вече искам да гледам Туба.С който и да играе погледа насочен към нея ще е изгарящ.Тя не може да бъде гледана по друг начин.Едва ли има колега -партньор ,който да не я любил с поглед.Мурат ми е малко слаб като актьор в новия му филм.Гледа момчето,ама няма към кой да си насочи изпепеляващия поглед.

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 19:30 от лин

# 475

много ми липсва сериала вече...

# 476
на всички много ни липсва  Cry но се радвам че ви има вас и ме разсмивате с истории и ми припомняте сериала
Благодаря ви  Hug

# 477

Ами то и аз я гледам така.моят поглед ,понеже е на жена ,се тълкува като възхищение,

но мъж като я гледа е мъжко "възхищение". Дали има някой,който да не види за

какво става въпрос.Аз съм от тези,които не харесаха много артистката от 1001 нощи.

Просто е с къси крака и доста широк ханш. Дори ми изглежда мъжкарана.Туба е друго нещо.

Не случайно я избират за толкова реклами ,а и за лице на Турция.

# 478
А кака Ниргюл долюбваш ли я? На мен и тя не ми харесва.

# 479
Аз харесвам повече тази ,която му е приятелка от Италия май беше.

Общи условия

Активация на акаунт