Clarins

• 72 919
  • 561
  •   1
Отговори
# 105
И  дневният крем  от серията за суха кожа http://www.feelunique.com/p/Clarins-Protection-Plus-Multi-Active … for-Dry-Skin-50ml
Доволна съм ,ухаят приятно  за лятото мисля ,че са  подходящи.
Може ли подробности за този крем Flutter Много ли е мазен,оставя ли филм на лицето или добре попива?Бързо ли се омазнява кожата с него,особено ако отгоре се сложи фдт?Пробвала съм лосиона и гелообразната му формула хич не ми хареса Confused

# 106
И  дневният крем  от серията за суха кожа http://www.feelunique.com/p/Clarins-Protection-Plus-Multi-Active … for-Dry-Skin-50ml
Доволна съм ,ухаят приятно  за лятото мисля ,че са  подходящи.
Може ли подробности за този крем Flutter Много ли е мазен,оставя ли филм на лицето или добре попива?Бързо ли се омазнява кожата с него,особено ако отгоре се сложи фдт?Пробвала съм лосиона и гелообразната му формула хич не ми хареса Confused

Първо опитах тестер ,и много ми хареса , като текстура  е в пъти по лек крем от Шисейдо Бенефианс   серията ,която пък е по -тежка и мазна , но пък ефекта е видим..
След като се намажа изчаквам 5-6 минути  след това нямам  мазен филм всичко е попило  Peace
Ухае приятно ,свежо  това също е много  важно за мен, сега ще си взема и нощният крем , който също бил хубав  Hug  bouquet

# 107
Момичета, имам малко нужда от помощ. Чудя се между следните 2 продукта:
Clarins HydraQuench Cream SPF 15 - Normal to Dry Skin

и

Clarins Multi-Active Day Early Wrinkle Correcting Lotion SPF15

Нямам бръчки, на 31 години съм, но определено кожата ми се чувства "жадна". Не знам дали HydraQuench няма да е много лек. По принцип кожата ми е нормална към суха. Дори и само с вода да си измия лицето, чувствам "опъване". В същото време ми излизат и черни точки и ме притеснява Multi-Active крема да не дойде много тежък и да запушва порите. Също така задължително дневния ми крем трябва да има слънцезащитен фактор.С две думи чудя се кой от продуктите е по-подходящ. Ще съм благодарна на коментарите ви.  Hug

# 108
Bluevelvet,благодаря за отговора Hug И аз ще си взема този крем след като свърша Verite на Есте Лаудер Peace
Mojito ,лосиона ще ти е супер лек щом кожата ти е суха.По-добре си вземи крема за суха кожа от серията който препоръчва Bluevelvet

# 109
  • In transit
Момичета, имам малко нужда от помощ. Чудя се между следните 2 продукта:
Clarins HydraQuench Cream SPF 15 - Normal to Dry Skin

и

Clarins Multi-Active Day Early Wrinkle Correcting Lotion SPF15

Нямам бръчки, на 31 години съм, но определено кожата ми се чувства "жадна". Не знам дали HydraQuench няма да е много лек. По принцип кожата ми е нормална към суха. Дори и само с вода да си измия лицето, чувствам "опъване". В същото време ми излизат и черни точки и ме притеснява Multi-Active крема да не дойде много тежък и да запушва порите. Също така задължително дневния ми крем трябва да има слънцезащитен фактор.С две думи чудя се кой от продуктите е по-подходящ. Ще съм благодарна на коментарите ви.  Hug

и двата леки текстури. Ако ти е дехидратирана кожата и нямаш бръчки си вземи или HydraQuench или Daily energizer крема от серията, не гела, че е многоооо лек. Няма да ти излизат черни точки, ползвала съм ги, а моята кожа е точно дехидратирана, смесено към нормална. Можеш вместо да си вземеш крем а фактор да си вземеш градския екран с 40 фактор и да го нанасяш върху крема през цялата година.  Peace

Реших да сменя Ланком с Кларинс да пробвам (Ланкомът след толкова години вече май не му виждам резултатите). През техния сайт кожата ми е определена като дехидратирана, то и аз го знам, но имам и мазни петна. Мисля да взема хидратантен крем за през деня + серум от Мулти серията + нощен от Мулти + очен пак тази серия. Обаче за почистване какво ползвате? Аз взех мостра на едно оранжевичко, с ексфолиращи чатици, но нещо не съм възхитена. Да препоръчате нещо друго?

аз ползвам този

много добре почиства и не изсушава кожата, има го и във вариант за суха кожа

И  дневният крем  от серията за суха кожа http://www.feelunique.com/p/Clarins-Protection-Plus-Multi-Active … for-Dry-Skin-50ml
Доволна съм ,ухаят приятно  за лятото мисля ,че са  подходящи.
не е мазен изобщо, досега не съм пробвала крем на Кларанс, който да е мазнее на кожата след като се нанесе, при мен попиват много добре кремовете.  Peace

# 110
Mikkey,благодаря и на теб!Значи със сигурност ще си го взема този крем Peace

# 111
А Ecran-a има ли го в бюти зоната или в някой друг магазин? Нямам време да чакам и трябва да си го взема оттук.

# 112
  • In transit
А Ecran-a има ли го в бюти зоната или в някой друг магазин? Нямам време да чакам и трябва да си го взема оттук.
Момичета никъде не мога да намеря Ecran-a, моля ви ако някой го е срещал да каже!Проверих и в Дъглас и Бюти зоната на моловете, но ми казват чак след месец!!!!   #2gunfire
Момичета, вече има UV40 в Дъглас. Peace
Wink

# 113
Мерси, Мики Simple Smile

# 114
Mikkey , видях го днес това в магазина при мен и взех мостра, ще пробвам.   bouquet

Момичета, а случайно да си е купувал някой Кларинс от фрий шоп и да има представа заслужава ли си? Тоест, дали разликата в цената е чувствителна? Аз си взимах преди Ланкома оттам при пътувания, но честно казано не забелязах някаква съществена ценова разлика. Даже хич, не знам защо така. Едно време фрий шопа беше много изгодно.  newsm78

# 115
  • In transit
Момичета, а случайно да си е купувал някой Кларинс от фрий шоп и да има представа заслужава ли си? Тоест, дали разликата в цената е чувствителна? Аз си взимах преди Ланкома оттам при пътувания, но честно казано не забелязах някаква съществена ценова разлика. Даже хич, не знам защо така. Едно време фрий шопа беше много изгодно.  newsm78

ами аз основно от английски онлайн магазини си купувам Кларанса, разликата е доста голяма с цените в Дъглас и Бюти зон, единствено един подаръчен к-т за 50 лева си беше доста на сметка с daily energizer creme, някаква пилинг маска ( за която не бих дала пари след като я пробвах  Grinning) и гланц за устни, който е само 2.5 г, но все още не съм го свършила а е страхотен. 

# 116
В Дъглас Ecran-a e 76 лв. От feelunique се връзва на 63 лв. Чудя се обаче дали и при тези продукти няма разлика в качеството за различните държави, както се получава при масовата козметика.

# 117
  • In transit
В Дъглас Ecran-a e 76 лв. От feelunique се връзва на 63 лв. Чудя се обаче дали и при тези продукти няма разлика в качеството за различните държави, както се получава при масовата козметика.
не би трябвало да има... поне с крема, който ползвах и мострите, които съм ползвала от дъглас няма разлика.

# 118
Мерси, момичета. Аз не ги знам сега новите магазини в БЪлгария, та вероятно от летищата на път към София ще взема нещо и ще видя дали цената е добра.

# 119
Много странно, ама от този Екран, който се води с фактор 40, лицето ми почерня много повече от тялото, което мажех на плажа с фактор 25.  newsm78
От HydraQuench ми излязоха страхотни пъпки.
Явно тази козметика не е за мен, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт