Clarins

• 72 921
  • 561
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
малко импулсивно днес поръчах този автобронзиращ продукт (линк е)

и този (линк е)

някой дали има опит с двете?  newsm78 Hug  bouquet

# 121
  • In transit
малко импулсивно днес поръчах този автобронзиращ продукт (линк е)

и този (линк е)

някой дали има опит с двете?  newsm78 Hug  bouquet

аз с второто... обожавам този аромат и постоянно се пръскам с него. Не е много траен защото не е точно парфюм, но е много енергизиращ и зареждащ като аромат.

# 122
  • в 1001-та нощ
на мен точно това ми беше странно  newsm78 не е парфюм точно, с етерични масла е и може да  се ползва - когато се сетиш  newsm78

един ви newsm78 освежава  newsm78

# 123
  • София
Ползвала съм един бронзант и съм много доволна от него,не е точно този но предполагам че ще ти хареса.

Caipirinha,не вярвам да има разлика,или поне ако има предполагам че английските ще са по-добри от българските,както винаги се случва тук ни пробутват най-ниското качество

# 124
  • In transit
на мен точно това ми беше странно  newsm78 не е парфюм точно, с етерични масла е и може да  се ползва - когато се сетиш  newsm78

един ви newsm78 освежава  newsm78

ами не само те освежава може да се каже, че те и парфюмира, просто е по-лек аромата и не е толкова траен. Например аз си слагам на мократа коса зад тила отзад и после до следващото измиване се усеща аромата.
Много странно, ама от този Екран, който се води с фактор 40, лицето ми почерня много повече от тялото, което мажех на плажа с фактор 25.  newsm78
От HydraQuench ми излязоха страхотни пъпки.
Явно тази козметика не е за мен, за съжаление.

за фактора не искам да влизам в излишни спорове, но според мен ако си ходила на плаж след 10 сутринта и си излагала лицето си директно на слънцето мисля, че е нормално да почернееш. Идеята е, че слънцезащитния фактор намалява вредното влияние на UVA/UVB лъчите върху кожата ти...незнам дали този продукт е подходящ за плаж точно, по скоро е за градска среда,  защото за плаж се мажеш не еднократно а през час примерно, особено ако често влизаш във водата. Освен това е важно и количеството, което слагаш, защото колкото по икономично се мажеш, толкова по малък е ефекта от този слънцезащитен фактор.
Аз лично имам това,
 ходила съм и на плаж с него и все още ми е бяло лицето.
Нека и други, които са ползвали продукта да кажат отзиви?

# 125
  • София
Аз също ползвах на Кларинс,ама 30-ти фактор,определено не е за смесена към мазна кожа

# 126
Този продукт го подаряват ако си купиш 2 продукта на Clarins:
http://www.feelunique.com/specialoffers/Clarins-Eau-des-Jardins-30ml-Free-Gift
Който е навит,сега му е момента Grinning

# 127
  • в 1001-та нощ
аз така го взех Wink и без това ми беше на свършване един тониран крем .... поръчах и автобронзата и готово

очаквам автобронзатът да е като базата - идеален и изглаждащ  Peace

# 128

Мики, може и така да е, както казваш. въобще не съобразих, че екрана е за градска среда  Confused

Коя е базата за Clarins, че нещо не я намирам във feelunique?

# 129
  • In transit

Мики, може и така да е, както казваш. въобще не съобразих, че екрана е за градска среда  Confused

Коя е базата за Clarins, че нещо не я намирам във feelunique?

не е ли тази или тази?

ако може някой по вещ в гримирането да ми обясни разликите и приликите в двата продукта?  Embarassed

# 130
  • в 1001-та нощ
аз ползвам първото - идеално е - база за грим е  Peace цветът е неутрален, не е телесен, а някак бледо-розов - бебешки  Peace

прави ти кожата идеално гладка, като порцелан - без неравности; върху него налагам лек тониран крем за "тен' и толкова, после леко пудра ; но може да се сложи и ФДТ

а второто е ФДТ - т.е. втората стъпка, то е тонирано - има цветове, от които се избира според цвета на кожата ...

и аз не съм голям експерт  Peace

# 131
М да,точно както го е казала a.l.e.n.a.Пробвала съм и двата продукта-базата е хубава,и фдт не е лош,но не мирише много хубаво.Иначе като го нанесох след базата,прикри поричките идеално,поне при мен Peace

# 132
А базата може ли да се ползва самостоятелно, т.е. отгоре да не се слага нищо? Щом изравнява тена.. newsm78

# 133
На упътването на базата пише, че може да се използва и самостоятелно. Но не изравнява тена (т.е. няма цвят).  Би трябвало да изравнява леко кожата (т.е пори, фини бръчици и т.н). На мен лично точно този ефект ми се струва, че е минимален, но я използвам, защото ми се нанася по-добре и ми стои по-добре ФДТ-а.

# 134

много добър. не се колебайте.
определно си заслужава - стратоно хидратира, отлична арома терапия, лека текстура, която не запушва порите

Само не забравяйте да нанасяте често...  Rolling Eyes

.. и наистина е anti rides !!!

ако държите да не се състарите от лятната ваканция, това е вашият продукт  Simple Smile

-----
дори съпругът ми започна го използва настървено. А обикновено той е на мнение, че защита с фактор 10 е отлично решение и то за тялото!!  Laughing

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 12:35 от Samantha Jones

Общи условия

Активация на акаунт