Clarins

• 72 933
  • 561
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
вече са го написали, но и аз да доуточня - базата може да се ползва самостоятелно в смисъл - не оставя следи, но не изравнва тена, заравнява лицето, като повърхност - прави го порцеланово

за изравняване на ползвах тена използвах един тониран крем на кларинс - много лек  Peace

# 136
  • In transit
a.l.e.n.a, bubka:) благодаря ви... аз сега прочетох в сайта на Кларанс за тая база, че може да се слага там където искаш да заличиш разни дефекти и неравности по кожата.
Имам още един глупав въпрос...  Embarassed понеже отдавна не съм ползвала такива продукти и предполагам сега са на друго ниво, та кожата след нанасяне на базата и фон дьо тена или тониращия крем не става ли като "китосана", т.е личи ли си, че си с много мазила или седи естествено и не си личи ( много)?

a.l.e.n.a , кой крем си ползвала? (Скоро не съм ходила да досаждам на продавачките в Дъглас  Grinning)

# 137
Изобщо не си личи: и аз мислех, че като сложа база, фон дьо тен, че и пудра, ще стане мазаница. Базата обаче изобщо не натежава, не омазнява, даже, както писах преди малко в друга тема, регулира омазняването, напълно прозрачна е и много лека.

# 138
  • в 1001-та нощ
точно така  Peace

изобщо все едно нямаш грим  Peace т.е. имаш прекрасно, гладко озарено лице  Peace

кремът е този  Peace http://int-new.clarins.net/super-restorative-tinted-cream/C011401009/

дискутирано е не веднъж, че пише, че е за кожа 50+ поради което и аз коментирах с 2 дерматолога и ме увериха да не се тревожа

трябва да допълня, че аз не го ползвам ежедневно  newsm78

ползвам базата, коректор на ИСЛ, крема и метеритите на герлен или пудра на кларънс и ми е иделно леко и въздушно  Peace все едно съм без грим, но лицето ми е идеално - няма го ефектът - маска  Peace

# 139
  • In transit
a.l.e.n.a , Аглая Епанчина благодаря ви много,  bouquet  ще взема да се престраша да се пробвам Simple Smile

# 140
  • в 1001-та нощ
 Peace най-добре опитай с тестер първо - в магазин  Peace

# 141
Кларанс не можаха да ме спечелят, не мога да кажа, че това е моята марка, защото кожата ми реагира алергично. Пробвах две кремчета и констатирах, че текстурата им е доста странна. При нанасяне се ронят, стават като трохи, като кир- незнам как точно да опиша този ефект, но като цяло това ми е било характерно за по ниския клас козметика. Може би, затова възприемам марката като "Френската Нивеа".

# 142
  • София
Като се замисля  newsm78 кремове не съм ползвала,само флуиди.
От дневния енергезиращ който си взех и вече доста време използвам мога да кажа че съм доволна,но от другите,които съм ползвала и са си за конкретен тип кожа съм по-доволна.Този е изключително лек и приятен,за лятото идеален,но лъсвам доста по-бързо с него.Ползвам го заедно с everlasting фдт и може и причината да е в това че нито един от продуктите не е конкретно за по-мазна кожа.

# 143
  • в 1001-та нощ
 newsm78 аз не съм имала алергии или ронене  newsm78 но нали за това има разнообразие - да намираме своето  Hug Hug Hug

# 144
Като се замисля  newsm78 кремове не съм ползвала,само флуиди.
От дневния енергезиращ който си взех и вече доста време използвам мога да кажа че съм доволна,но от другите,които съм ползвала и са си за конкретен тип кожа съм по-доволна.Този е изключително лек и приятен,за лятото идеален,но лъсвам доста по-бързо с него.Ползвам го заедно с everlasting фдт и може и причината да е в това че нито един от продуктите не е конкретно за по-мазна кожа.
Енергизиращия за какъв тип кожа си взела(крема или лосиона)?Защото си поръчах вчера крема за нормална към суха кожа и се надявам да е по-мазничък!Малко ме притеснява вит.Ц в него,дали ще дразни по-чувствителна кожа  Thinking ? Поръчах си и измивния гел,да видим...Ех,тази Eau des Jardins за тяло която е подарък ме подмами да поръчвам Laughing

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 07:07 от bubka:)

# 145
  • София

Енергизиращия за какъв тип кожа си взела(крема или лосиона)?Защото си поръчах вчера крема за нормална към суха кожа и се надявам да е по-мазничък!Малко ме притеснява вит.Ц в него,дали ще дразни по-чувствителна кожа  Thinking ? Поръчах си и измивния гел,да видим...Ех,тази Eau des Jardins за тяло която е подарък ме подмами да поръчвам Laughing
Лосиона си взех,по-лек е и наистина кремчето е за по-суха кожа,спред мен няма да имаш проблем с витамин ц-то

# 146
Дано си права  Hug Чакам си  с нетърпение поръчката!

# 147
  • In transit
bubka:) не е мазен, според мен е по лек от другите кремове като за суха кожа, добре попива. Вит. С не вярвам да ти дразни те го дават за успокояване на кожата. Моята е чувствителна, но никога не съм имала проблеми с вит. С
Чакам отзиви като го пробваш  Hug

# 148
bubka:) не е мазен, според мен е по лек от другите кремове като за суха кожа, добре попива. Вит. С не вярвам да ти дразни те го дават за успокояване на кожата. Моята е чувствителна, но никога не съм имала проблеми с вит. С
Чакам отзиви като го пробваш  Hug
Разбира се,ще пиша как е при мен Hug Вчера си взех тестери на Мулти Актив дневен и нощен  за суха кожа.Нощния сега го ползвам във вариант за нормална към комбинирана,но ми идва лек.Затова следващия ще е за суха кожа...Дадоха ми и тестер на серума от серията пак за суха кожа...Ех,обичaм Clarins Heart Eyes

# 149
  • в 1001-та нощ
да споделя, че съм изключително доволна от тези 2 продукта  Peace ;

http://int.clarins.com/Smoothing-Body-Scrub-For-a-New-Skin/0158019,en,pd.html

http://int.clarins.com/Satin-Smooth-Body-Lotion-with-Sorbier-Bud … 151019,en,pd.html

Общи условия

Активация на акаунт