Clarins

• 72 937
  • 561
  •   1
Отговори
# 150
Ех,изтървах ги като бяха free gift в стотина мл.дози Sad Още съжалявам...
a.l.e.n.a,моля те кажи повече за лосиона-аромат,консистенция...

# 151
  • In transit
Ех,изтървах ги като бяха free gift в стотина мл.дози Sad Още съжалявам...
a.l.e.n.a,моля те кажи повече за лосиона-аромат,консистенция...
къде е била тази промоция...даже не съм разбрала  ooooh!
и аз искам повече инфо за лосиона, ексфолианта е супер, аз много си го обичам, но на сухо много не икономично ми идва и леко си навлажнявам кожата и така го ползвам.  Heart Eyes

# 152
  • в 1001-та нощ
промоцията беше във фийлюнийк  Peace при закупуване на 2 продукта, получавате безплатно двата посочени по-горе безплатно в розова чантичка  Peace

лосионът е като тоалетно мляко, с аромат на крем - приятен, мек аромат, не е остър - много добре хидратира и попива  Peace

аз не обичам след продукта да ми стои, като мазно по кожата ... или като намазано

а с това попива, хидратира, но не стои, като следа  Peace

предполагам в магазините ще има тестери - да се пробва  Peace ( аз лично в бюти зоун  всичко съм пробвала - без проблем  Peace предполагам и не само там е възможно, но тези двата ги взех на доверие - имах нужда от пилинг скраб - а тази е вълшебна  Heart Eyes Heart Eyes )

# 153
Mikkey,a.l.e.n.a ти е писала къде беше промоцията Grinning
a.l.e.n.a ,мерси за описанието на лосиона  bouquet .Аз също не обичам да остава мазен филм,значи ще ми хареса Flutter

# 154
Докато  четях на предната страница негативното мнение за Кларанс , искам да похваля  кремовете  от серията Мулти актив за  суха кожа , вече  повече от месец  ползвам тях ,  изравнява тена , изглаждат фините линии , не остава мазен  филм , липсва лъщене  Peace
Въобще много съм доволна ,  не издържах на изкушението  с тази мостра от 30 мл   и   направих нова поръчка на дневен и нощен крем  Mr. Green

# 155
  • София
И аз миналата година ползвах един лосион,ама не мога да си спомня точно дали беше същия но беше много хубав,подхранваше кожата добре (след солариум го ползвах) идеален ми беше!Аз не обичам да има аромат,този беше точно такъв,имаше някакъв но далеч не беше силен

# 156
  • в 1001-та нощ
ще имам предвид да споделям тук  Peace като видя промоции  Peace

# 157
  • In transit
о да споделяйте, аз уж ги следя, ама тази ми убегнала нещо.  Grinning
А от парфюма имам 100мл и ще има да се пръскам до другото лято, така, че тази промоция неможа да ме изкуши.  Grinning

a.l.e.n.a, и аз мерси за описанието...на мен тонизираща серия много ми харесва, ама мисля да почакам коледните промоции. Тогава пускат много добри пакети.  Peace

# 158
Здравейте на всички,имам много бледа кожа и трудно намирам подходящ фондьотен или коректор,който да прикрие неприятните ми сенки под очите.Видях Silk Illusion,само че във френско издание на Вог и не съм сигурна,че в нашата мрежа го има,но честно казано и не съм се напъвала да го търся.Видях,че е на база естествени съставки,общо взето рекламата е на база без маска ефект,който при мен се получава от това,че никой фондьотен не ми е точен цвят.Някой ползвал ли го е,има ли наблюдения над цвят 104(който е най-светлия).Видях,че цената е прилична 35 долара.Засега ползвам Bourjois пак на естествена основа,с прилична разлика от моя цвят,но не ми е дълготраен(колкото и да ми обясняват,че е с 16часова формула).Ако някой има наблюдения и ми сподели ще бъда много благодарна.Благодаря предварително! Simple Smile

# 159
  • в 1001-та нощ
само ще вметна, че когато гледах тонираните кремове - най-светлият беше ултра светъл ....мислех си, че съм с ултра светла кожа, но не би  Hug

можеш да звъннеш на бюти зоун по телефона да видиш имат ли го и да пробваш  Peace

# 160
Искам горещо да похваля тези си покупки Heart Eyes .Впечатлена съм от измивния гел който не изсушава кожата,успокоява,ухае великолепно и е супер гъст и икономичен ... Крема е със същия чуден свеж аромат,въпреки че е за нормална към суха кожа не омазнява,матира леко...А водата за тялооооо....Понеже е 30мл не е с пулверизатор,но след нанасяне е много трайна и великолепна,а връхната нотка на грейпфрут не е натрапваща и трайна както когато се напръскаш с пулверизатор.Много успешни покупки!

# 161
  • In transit
bubka:)  Hug ей ще ме накараш да си купя гела и без това моя е на свършване и се чудя с какво да го сменя Simple Smile

# 162
bubka:)  Hug ей ще ме накараш да си купя гела и без това моя е на свършване и се чудя с какво да го сменя Simple Smile
Гела е само 75мл,но е 3-4 пъти по-икономичен от всеки друг.Имам един от който на измиване вземам 1см.гел,а този на Clarins точно 1 капка!И като се запени...Измива много хубаво.Но пише да не се третира околоочната зона,тоест да не си сваляш грима с него!При нормално ползване не дразни нито кожата,нито очите(и те са ми супер чувствителни).Просто си струва всяка стотинка.Но да не забравяме че всички сме различни и може на твоята кожа да е с различен ефект.Аз съм нормална към суха.Но все ми се струва че ще ти хареса HugСамо да добавя че за моята много чувствителна кожа последния месец не можех да намеря нищо хубаво измивно.Това ми обра овациите Peace
http://www.feelunique.com/p/Clarins-Daily-Energizer-Cleansing-Gel-75ml

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 08:18 от bubka:)

# 163
  • In transit
bubka:)  Hug ей ще ме накараш да си купя гела и без това моя е на свършване и се чудя с какво да го сменя Simple Smile
Гела е само 75мл,но е 3-4 пъти по-икономичен от всеки друг.Имам един от който на измиване вземам 1см.гел,а този на Clarins точно 1 капка!И като се запени...Измива много хубаво.Но пише да не се третира околоочната зона,тоест да не си сваляш грима с него!При нормално ползване не дразни нито кожата,нито очите(и те са ми супер чувствителни).Просто си струва всяка стотинка.Но да не забравяме че всички сме различни и може на твоята кожа да е с различен ефект.Аз съм нормална към суха.Но все ми се струва че ще ти хареса HugСамо да добавя че за моята много чувствителна кожа последния месец не можех да намеря нищо хубаво измивно.Това ми обра овациите Peace
http://www.feelunique.com/p/Clarins-Daily-Energizer-Cleansing-Gel-75ml
намерих мостра от тоя гел вкъщи, добре ми е на кожата. Моята е уж комбинирана към нормална,понякога е доста суха, дехидратирана, чувствителна и от всяка мръсотия дето е минала през лицето ми и ми излиза пъпка.  Confused
но да ви похваля серума мулти актив, от две седмици си слагам вечер преди нощния крем и съм доволна, изравни се тена доста и много свежарски изглеждам сутрин.  Peace

# 164
Включвам се да споделя отзиви за HydraQuench Cooling Cream-Gel и Ecran Multi-protection Peace. Много съм доволна от крем-гелчето Heart Eyes Ползвах го на морето и не си чувствах лицето недостатъчно хидратирано след употреба. Разбира се ползвах по-голямо количество Laughing от това, което нормално слагам на лицето си + допълнителна грижа.

Избрах HydraQuench пред кремчето от енергизиращата серия, защото вторият не ми понесе на капилярите по бузките, като го пробвах, и се отказах. Още веднъж благодаря на jaklins за препоръката  bouquet

Ecran-a го взех на сляпо (за морето), заради положителните отзиви във форума, и останах много разочарована Peace. За моята (комбинирана) кожа този крем не става нито за градска, нито за "морска" среда Tired Страшно мазен ми беше ooooh!, почти си докарах акне на челото след морето, заради него Naughty  Освен това не ми осигури висока защита, защото пак си дойдох с няколко петънца #2gunfire, при положение че никога не си излагам лицето на слънце. Единственият крем с по-висок фактор, който ми понася (в смисъл не ми запушва порите), е Сити блок-а на Клиник, SPF 25, обаче и той не гарантира добра защита Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт