Clarins

• 72 913
  • 561
  •   1
Отговори
# 45
Момичета колко горе-долу е цената на базата за грим на Кларинс в магазините.Чудя се дали да поръчам на една приятелка да ми я донесе от Щатите или да си я взема от тук.

# 46
  • In transit
Да се отчета за Екран. Е няма такъв крем! Все съм купувала но толкова добър не съм! Не е мазен,не лъщи,не оставя бели следи.Перфектен е! Заслужава си цената до последният лев!
Сега мисля да пробвам антицелулитния крем Grinning Някой има ли отзиви за него?
чакам го от миналата седмица, заедно с маслото "anti-eau", защото пишеше, че най-добър е ефекта като се ползват заедно, вечер маслото, сутрин High Definition Body Lift. Като дойдат ще споделя впечетления, но изчетох доста добри отзиви като цяло и затова се навих да ги купя.
Аз съм голям фен на марката, но забелязвам, че покрай тази тема ще се разоря съвсем.  ooooh!
Снощи четох за Shaping Facial Lift и реших да го взема заедно с Smoothing Body Scrub For a New Skin като допълнение към антицелулитната програма. тук има клипче как се прави масажа с антицелитния крем и други интересни неща.  Peace
А това дали някой го е пробвал?

концентриран антицелулитен гел, който се смесва с любимия ви крем за тяло и действа антицелулитно.

# 47
Да се отчета за Екран. Е няма такъв крем! Все съм купувала но толкова добър не съм! Не е мазен,не лъщи,не оставя бели следи.Перфектен е! Заслужава си цената до последният лев!
Сега мисля да пробвам антицелулитния крем Grinning Някой има ли отзиви за него?
чакам го от миналата седмица, заедно с маслото "anti-eau", защото пишеше, че най-добър е ефекта като се ползват заедно, вечер маслото, сутрин High Definition Body Lift. Като дойдат ще споделя впечетления, но изчетох доста добри отзиви като цяло и затова се навих да ги купя.
Аз съм голям фен на марката, но забелязвам, че покрай тази тема ще се разоря съвсем.  ooooh!
Снощи четох за Shaping Facial Lift и реших да го взема заедно с Smoothing Body Scrub For a New Skin като допълнение към антицелулитната програма. тук има клипче как се прави масажа с антицелитния крем и други интересни неща.  Peace
А това дали някой го е пробвал?

концентриран антицелулитен гел, който се смесва с любимия ви крем за тяло и действа антицелулитно.
  Чакам с нетърпение отзиви за: Shaping Facial Lift  Hug

# 48
  • Пловдив
Mikkey,на мен клипчето не ми се отваря Sad Може ли да пуснеш пак линк? Ще чакаме отзиви от теб Peace
И да попитам как е правилното произнасяне на български език името на марката Кларанс или Кларинс?

# 49
  • In transit
Mikkey,на мен клипчето не ми се отваря Sad Може ли да пуснеш пак линк? Ще чакаме отзиви от теб Peace
И да попитам как е правилното произнасяне на български език името на марката Кларанс или Кларинс?
линка е ОК, ама им е паднал нещо поддомейна, защото нищо не се отваря. Опитай пак тия дни, а иначе намерих и това, има доста инфо пак за слиминг продуктите: http://sg.clarins.com/282/

а колкото до произношението, незнам френски, но мисля, че правилното е Кларанс.

# 50
  • Варна
Mikkey, би ли споделила от къде си поръчала Екрана, защото и аз много искам да го имам а във всички сайтове ми дава съобщение, че не е на склад. Благодаря предварително Simple Smile

# 51
  • Бургас
Момичета какво ше кажете за слънцезащитните им продукти

Peace

# 52
  • In transit
Mikkey, би ли споделила от къде си поръчала Екрана, защото и аз много искам да го имам а във всички сайтове ми дава съобщение, че не е на склад. Благодаря предварително Simple Smile
аз си поръчах този екран от feelunique. Мисля, че цената му е доста изгодна защото е 75мл.

# 53
  • Paris
Момичета какво ше кажете за слънцезащитните им продукти

Peace
Много съм доволна. Ползвам олиото за коса и тяло-6 фактор, крем-гела за след слънце. Peace
Новите продукти изглеждат много добре, но все още ги няма в БГ.

# 54
  • Бургас
Ох  сигурно  когато  свърши  лятото  ще  ги има  новите  продукти  много сме зле  тук

# 55
Момичета колко горе-долу е цената на базата за грим на Кларинс в магазините.Чудя се дали да поръчам на една приятелка да ми я донесе от Щатите или да си я взема от тук.

Базата доколкто си спомням беше май около 60лв в Дъглас в Мола. Последно мисля, че  купих за 25е от безмитен магазин на летището в Париж т.е с разлика около 10лв.

# 56
  • In transit

Базата доколкто си спомням беше май около 60лв в Дъглас в Мола. Последно мисля, че  купих за 25е от безмитен магазин на летището в Париж т.е с разлика около 10лв.
в echemist.co.uk излиза 40 лева в момента

# 57
  • In transit
да се отчета за новите придобивки  Grinning

някой беше питал за този крем-гел, мога да кажа, че е супер. Ползвам го от една седмица и след масажа и на сутринта кожата ми изглежда още по свежа и отпочинала. Все още промяна във формите не съм забелязала, най-вече на двойната брадичка има леко подобрение. Самия масаж събужда доста интересни реакции в околните, особено като се подпра "замислено" с ръце на брадичката, сина ми умира от смях  Joy

този крем е уникален. Много леко се нанася, попива много добре и кожата става кадифена. За лятото има още един плюс, особено ако се нанася вечер преди лягане, охлажда много приятно. Навремето имаше един антицелулитен крем на Ейвън (говоря за преди 10-12 години), който ухаеше така и охлаждаше по същия начин. За една седмица ползване ефекта е заглаждане на целулита, тоест не е видим и кадифена кожа и леко стягане на бедрата. Дупето и ханша ми упорито обаче отказват да се поддадат на всякаки процедури и кремове засега  ooooh!

Smoothing Body Scrub For a New Skin също е много добър продукт. Първия път го пробвах на мокра кожа, втория на суха се обтрих. Резултата е - по мека кожа не съм имала никога, а съм ползвала доста ексфолианти.

Скоро ще дам отзиви и за High Definition Body Lift и за Anti-Eau Body Treatment Oil.  Peace

# 58
Здравейте момичета!Извинявам се ако е имало питане за този продукт:
http://uk.clarins.com/webapp/wcs/stores/servlet/beauty-products_ … 32111_44029_30103
Ако някой го е ползвал,моля за отзиви!И дали става за чувствителни очи?Пробвала съм мостра само на крема за всеки тип кожа,не този специалния за суха,него го нямаха в магазина Confused

# 59
Здравейте момичета!Извинявам се ако е имало питане за този продукт:
http://uk.clarins.com/webapp/wcs/stores/servlet/beauty-products_ … 32111_44029_30103
Ако някой го е ползвал,моля за отзиви!И дали става за чувствителни очи?Пробвала съм мостра само на крема за всеки тип кожа,не този специалния за суха,него го нямаха в магазина Confused

Аз го имам но нещо не съм впечатлена от него.
Кремчето е мазно, но не бих казала, че ми хидратира добре кожата. Мазах се с него известно време и не видях абсолютно никакъв резултат.
Аз когато го купувах искат да си купя този, но консултантката ме разубеди и в момента съжалявам, че я послушах.
А дали е подходящ за чувствителни очи, не мога да преценя. Хубаво е да го пробваш преди да го купиш. Аз моя си го купих от Мол Сердика.

Общи условия

Активация на акаунт