Clarins

• 72 908
  • 561
  •   1
Отговори
# 90
  • In transit
а как определяте цвета на кожата си онлайн?  Embarassed Мен специално ме е страх да поръчвам фдт, защото не съм сигурна дали ще нацеля цвета.

# 91
  • София
а как определяте цвета на кожата си онлайн?  Embarassed Мен специално ме е страх да поръчвам фдт, защото не съм сигурна дали ще нацеля цвета.
Аз минах през Бюти зон и там тествах цветовете

# 92
  • София
И аз така.  Wink

# 93
Baume Contour des yeux -  отличeн

Очарована съм от Multi - active серията  Peace
(Но от кремовете, а не лосиона с SPF и серума)

Ползвам и нередовно Serum Anti-pores Dilates
Не съм видяла нито плюсове, нито минуси ... Но както споменах, може би съм по-небрежна в прилагането.

Преминах към  марката след употреба на  Shiseido. Като цяло ми се отразяват по-добре на кожата.
Мисля, че открих най-накрая подходящата козметика  за мен( след ужасно много проби и грешки)

# 94
Samantha Jones, защо не ти хареса лосионът? Аз отдавна го заглеждам и са ми важни евентуалните му негативи - с комбинирана кожа съм и мисля, че би бил с по-лека текстура. Така ли е? Добре ли се комбинира с фон дьо тен?

# 95
защо не ти хареса лосионът? Аз отдавна го заглеждам и са ми важни евентуалните му негативи - с комбинирана кожа съм и мисля, че би бил с по-лека текстура. Така ли е? Добре ли се комбинира с фон дьо тен?
Аз да споделя за лосиона от серията понеже съм пробвала един голям тестер(тубичка)...Много ми е лепкав понеже е гелообразна текстура и на 2-3то мазане ми се запушиха порите като в резултат ми излязоха пъпчици ooooh! Кожата ми е нормална към комбинирана лятото.Иначе нощния крем от серията за нормална към комбо кожа е страхотен въпреки че е доста гъст като текстура,въобще не мазнее,не запушва порите...

Mikkey
задължително тествай цветовете в някой магазин преди да поръчаш ФДТ онлайн!Досега не съм купувала така,но скоро може да си взема този който *Bubble* и kashmir  препоръчват   Flutter но пак след тест някъде Wink

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 07:41 от bubka:)

# 96
Аглая Епанчина

Определено е по-лек, но на мен не ми понесе. Кожата ми беше като увяхнала праскова  Confused
Явно губи  еластичност с бързи темпове... Thinking

Не са ми излизали пъпчици, просто не "усещах" текстурата.

Наскоро обърнах внимание всъщност, че количеството в "тубичката" е ужасно малко (разделена е на две части, на светлина се отличава ясно)... Цената от Бюти зона е  #Crazy  

Благодаря на всички за полезния сайт, вече и аз съм юник  Wink

PS. с ФДТ не се получи добре при мен

# 97
Благодаря за отговорите, момичета!

Явно ще предпочета крема, не лосиона.

Иначе, в момента ползвам Clarins Lotus Face Treatment Oil - доволна съм много, на сутринта усещам кожата си много освежена. Идва ми малко мазно при нанасяне, после дълго не попива, но пък и времето е свръхтопло, нормално е; предполагам, че в друг сезон би било още по-подходящо.

Ползвам и базата за грим - засега не виждам особена разлика, все едно нищо не съм слагала под фон дьо тена, изравняването на тена продължава да идва от него, не от базата; не усещам заличаване на порите и фините линии; но пък и не забелязвам вреда, влошаване на вида на кожата. Не отчитам и промени в трайността на грима; и преди, без базата, пак беше толкова траен. Въобще... засега за тази база по-скоро нямам мнение.

# 98
Тази база:

и аз я тествах в Бюти Зон,но наистина хич не заличава поричките.Това стана след като нанесох този фдт отгоре:

Затова и не си я взех...

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 14:39 от bubka:)

# 99
  • In transit
Благодаря за идеята, ще намина тия дни през бютито или дъглас... във Варна в дъглас като, че ли са по любезни и отзивчиви продавачките, в бютито гледат надменно и мостри не дават.  Grinning

за мулти-актив серията и аз съм с две ръце за нощния за комбинирана кожа, страхотен е! Вече втора опаковка свършвам.
Аглая Епанчина маслото задължително го слагай върху леко влажна кожа или веднага след тоник, не трябва да е суха кожата, затова не попива и лъщи после. Същото важи и за маслата за тяло а и за всички масла принципно. А мое мнение е, че маслото трябва да го оставиш за есента и зимата, сега ползвай нещо по леко в тия жеги. Тази "тубичка" за която говориш разделената на две сигурна ли си, че не става въпрос за друг продукт? Имаше един generation 6 мисля се казваше, той беше от две части, които се смесват при нанасянето...

bubka:) , имам мостра на базата, ще я пробвам и ще кажа как е без фдт...моята кожа е достатъчно гадна за да се усети разликата ако има такава.  Mr. Green

Някой да е ползвал лосионите за тяло на Кларанс да каже мнение, чудя се кой да си поръчам? Мислех си за този:

# 100
Тази "тубичка" за която говориш разделената на две сигурна ли си, че не става въпрос за друг продукт? Имаше един generation 6 мисля се казваше, той беше от две части, които се смесват при нанасянето...

bubka:) , имам мостра на базата, ще я пробвам и ще кажа как е без фдт...моята кожа е достатъчно гадна за да се усети разликата ако има такава.  Mr. Green

Някой да е ползвал лосионите за тяло на Кларанс да каже мнение, чудя се кой да си поръчам?
Мда,това двуфазното е Generation6  Wink
Ще се радвам да споделиш за базата как е при теб.Тя може да се смеси и с ФДТ и така вече прикрива със сигурност Peace
А лосионите не съм ползвала,но много се каня да пробвам Grinning
И аз съм забелязала че в Бюти Зон не дават тестери и са доста дръпнати консултантките,за сметка на това в Дъглас са давателни и усмихнати Flutter

# 101
  • София
Взех си,даже вече го и изпробвах с Everlasting много добре се напаснаха,само това мога да кажа засега,малко по-дълго като го поползвам ще споделя впечатления

# 102
Реших да сменя Ланком с Кларинс да пробвам (Ланкомът след толкова години вече май не му виждам резултатите). През техния сайт кожата ми е определена като дехидратирана, то и аз го знам, но имам и мазни петна. Мисля да взема хидратантен крем за през деня + серум от Мулти серията + нощен от Мулти + очен пак тази серия. Обаче за почистване какво ползвате? Аз взех мостра на едно оранжевичко, с ексфолиращи чатици, но нещо не съм възхитена. Да препоръчате нещо друго?

# 103
От дълго време ползвам Шисейдо , но за  това лято  ги смених с Кларанс  Heart Eyes
Купих серума  Clarins Multi-Active Skin Renewal Serum  http://www.feelunique.com/p/Clarins-Multi-Active-Skin-Renewal-Serum-30ml

И  дневният крем  от серията за суха кожа http://www.feelunique.com/p/Clarins-Protection-Plus-Multi-Active … for-Dry-Skin-50ml
Доволна съм ,ухаят приятно  за лятото мисля ,че са  подходящи. отгоре  слагам обаче  50  фактор допълнително  когато съм на плажа  или на разходка ...

# 104
  • Paris
Момичета никъде не мога да намеря Ecran-a, моля ви ако някой го е срещал да каже!Проверих и в Дъглас и Бюти зоната на моловете, но ми казват чак след месец!!!!   #2gunfire
Момичета, вече има UV40 в Дъглас. Peace

Общи условия

Активация на акаунт