Clarins

• 72 954
  • 561
  •   1
Отговори
# 165
но да ви похваля серума мулти актив, от две седмици си слагам вечер преди нощния крем и съм доволна, изравни се тена доста и много свежарски изглеждам сутрин.  Peace
И аз имам тестер на серума.Много се чудих дали да го пробвам,но ето сега след като има добър отзив за него ще действам Grinning

# 166
  • в 1001-та нощ
от магазини ли се сдобивате с тестерите  newsm78

# 167
  • Paris
от магазини ли се сдобивате с тестерите  newsm78
Вероятно момичетата имат предвид "мостра" newsm78

# 168
от магазини ли се сдобивате с тестерите  newsm78
Не,тестер имаме предвид Wink Мострата е продукта в реален размер,например бурканче от 50 мл,както е в самите магазини.Но дават само семпъл(sample) или тестер Peace Това ме светна консултантка в една парфюмерия Wink

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 08:24 от bubka:)

# 169
  • в 1001-та нощ
имам предвид малко пакетче (или каквото и да е), което съдържа продукта, колкото да го пробваш  newsm78

та от магазин ли?  newsm78

# 170
имам предвид малко пакетче (или каквото и да е), което съдържа продукта, колкото да го пробваш  newsm78

Да,в Бюти Зон ми дадоха книжка с 3 тестера на мулти актив за суха кожа(такива исках)...Дневен,нощен и серума...

# 171
  • в 1001-та нощ
 Peace и аз така предположих  Peace

# 172
  • В сърцето на един мъж
И аз ползвам серум и крем за превантивна грижа срещу бръчки. Страшно съм доволна. Не че имам бръчки де но наистина кожата става много свежарска някак си

# 173
  • София
Някой ползвал ли е спиралите им? newsm78

# 174
  • In transit

Да,в Бюти Зон ми дадоха книжка с 3 тестера на мулти актив за суха кожа(такива исках)...Дневен,нощен и серума...

брех те много щедри във вашия бюти зон..в нашия много стиснати станаха, все нямат тестери, добре, че имам запаси и от echemist ми бяха пращали доста тестери последните няколко пъти, че да има с какво да се мажа  Joy Joy

Този ексфолиант (Gentle peeling) ми беше подарък към един новогодишен пакет с енергизиращия крем, но определено не ми хареса. Дадох му два шанса да ми допадне, но не успя. Текстурата му е много странна, на цвят сребърна, отида доста количество да си го намажа по лицето, а после нещо не успявам да ексфоалирам, даже като го измивам е едно гадно и лепнещо..абе като глинените маски изглежда. Добре, че не съм дала пари за него.

Ха, видяхте ли на сайта на Кларанс, сменили са опаковките на маслата, вече са с капкомер... и са сменили дизайна, вече на всеки продукт има снимка на текстурата и клипче как се нанася. Peace

# 175
Момичета, препоръчайте дълбокопочистваща маска на Clarins, че нещо не намирам във  feelunique.

# 176
  • Paris
от магазини ли се сдобивате с тестерите  newsm78
Не,тестер имаме предвид Wink Мострата е продукта в реален размер,например бурканче от 50 мл,както е в самите магазини.Но дават само семпъл(sample) или тестер Peace Това ме светна консултантка в една парфюмерия Wink
Обяснявала съм и в други теми и тук ще обясня:
Тестерът е в реален размери стои в магазина пред или зад продукта. Мостра=семпъл-едно и също нещо е. А тези продукти, които Кларанс подарява, но са в по-малък размер се наричат миниатюри или продукт в специален размер. Peace

# 177
 На Clarins съм ползвала няколко неща.
Автобронзант - води се един от най-добрите и наистина е такъв. Не оставя петна, тенът става равномерен.
Антицелулитният High Definition Body Lift - Ползвам вече втора опаковка, реших да съм сериозна, но друг ефект, освен по - мека  кожа не видях. Целулитът си стои, хем аз нямам много, почти не се забелязва дори.
Smoothing body scrub for a new skin -  добър е, хареса ми.

Иска ми се да пробвам и спиралата им, в Pretty shop се предлагаха комплекти с лосион за почистван на грим и околоочен крем, но май са свършили вече.

# 178
  • София
Момичета, препоръчайте дълбокопочистваща маска на Clarins, че нещо не намирам във  feelunique.
Ето тази:
http://www.feelunique.com/p/Clarins-Pure-and-Radiant-Mask-50ml

Аз съм много доволна от нея!

# 179
  • в 1001-та нощ
на мен ми дойде пратката с автобронзантната база, ароматната вода и тониращия крем  Hug

ще ги пробвам Wink базата има шоколадово-карамелен цвят в кутийката, но предполагам на кожата ще е по-светла  Peace

Общи условия

Активация на акаунт