Clarins

• 72 904
  • 561
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Ползвали ли сте BB крема на Clarins? В момента ми свършва диорският и му се чудя - дали да не пробвам и Clarins?

# 466
  • София
Дааа, много е хубав!  Heart Eyes Тествай цветовете, защото 1 не е много светло.  Peace Аз го тествах от една приятелка и сега си чакам моя.  Party

# 467
  • Бургас
Ще ги тествам, аз не съм много бяла, но жълтея доста, още ли има намаление в Дъглас?

# 468
  • Пловдив
rajnaa,за този в червената опаковка ли питаш? Ако си с мазна кожа е много вероятно да не ти хареса.Имах и го подарих. kashmir  добре те е посъветвала да тестваш защото цветовете са тъмни Peace

# 469
  • Бургас
Да, за него питам. Със смесена кожа съм през зимата. Защо, и друг ли има?

# 470
  • София
И аз съм със смесена, но ми хареса. Това все пак си е ББ, а не матиращ фдт.  Peace

# 471
  • В най - голямото село
Ще ги тествам, аз не съм много бяла, но жълтея доста, още ли има намаление в Дъглас?

Намаленията са само за бялата козметика  Naughty

# 472
  • Бургас
Какво намаление има в Дъглас?  Thinking

ББ-то на Кларинс не е лошо - ниско покривно, не е мат в никакъв случай, но дори и номер 1 не е светъл. Обаче, според мен, ББ-то на Диор е много класи над това на Кларинс.  Peace

# 473
За мен е ужасно това ББ най вече защото е супер тъмно и много ми омазнява кожата. Трябва много добре да се пробва.

# 474

-20% на бялата козметика Peace

# 475
  • Бургас

На кои марки и до кога е?  Simple Smile

# 476
  • Бургас
Мерси, момичета, днес пробвах и да, никак не ми хареса. Не ми е тъмен но ми е мазен/лепкав, на светлинни години от диоския. Реших да не си правя повече експерименти, купих този крем на майка ми, атакувах щанда на DIOR и се прибрах.

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 23:19 от rajnaa

# 477

До  края на месеца  Heart Eyes

# 478
  • Бургас
Да за бяла козметика е само намалението както си и знаех. Друг път пускат пак по това време 20% на best sellers така си бях взела базата им за грим. Пробвах ББ крема им ами много тъмен и ми розовее за мен, но ми отсипаха да го пробвам 01.

# 479
Не на всички продукти е намалението. Преди малко бях в Дъглас. Май се отнася само за дневните кремове.

Общи условия

Активация на акаунт