Clarins

• 72 879
  • 561
  •   1
Отговори
# 480
Не е  вярно  купих серум дневен и нощен  с - 20  %  ! Маски, кремове ,серуми  всичко от бялата козметика е намалено , но  имат ограничени  количества ...

# 481
Не е  вярно  купих серум дневен и нощен  с - 20  %  ! Маски, кремове ,серуми  всичко от бялата козметика е намалено , но  имат ограничени  количества ...
Говоря за "Дъглас" в МОЛ Сердика.
На мен консултантката ми каза, че намалението е САМО за дневни кремове.

# 482
  • Пловдив
Някой дали е обърнал внимание дали Екран също влиза в кремовете с отстъпка? newsm78

# 483
  • София
В БЗ на Витошка ми казаха, че намалението е САМО на дневни кремове, не на цялата бяла козметика.

# 484
# 485
# 486
Момичета, може ли да помоля за отзиви за ББ кремчетата на Кларинс?

# 487
  • Бургас
Малко по назад в темата ги сдъвкахме доста, ако искаш може да прочетеш нашите спорове само една страница по назад Simple Smile
Не е за мазна кожа във всеки случай.

# 488
И за смесена не е! Whistling И много проби иска.

# 489
Отивам да чета. Кофтито е, че съм със смесена кожа аз, но така и така взех едно кремче вече, като пристигне ще го пробвам как е.

# 490
  • София
Аз пак да кажа, аз съм със смесена и много ми харесва!  Heart Eyes Вземи си тестер!  Peace

# 491
Аз пак да кажа, аз съм със смесена и много ми харесва!  Heart Eyes Вземи си тестер!  Peace
Аз три дни го тествах и ми харесва за сега. Свърши ми тестера обаче, но силно се надявам на моята кожа да пасне. Иначе като цвят ми идва много добре, харесвам се.

Момичета, интересува ме и ето тази красота вече има ли я някой? И за какво точно се ползва? Много ме блазни, но нямам идея какъв ще е ефекта й:
http://echemist.co.uk/p-clarins-graphic-expression-face-blush-powder

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 10:14 от mimes

# 492
  • Бургас
Така днес най - накрая се наканих да пробвам BB на Clarins , не знам вие как го разнасяте , но аз трудно го направих. Иначе добре се сля с тена на моята кожа , отсипаха ми 01. За сега се държи перфектно като имам пудра отгоре пак на Clarins, със смесен тип кожа съм имам омазняване в Т- зоната. Не ми е мазен изобщо, но има време до края на работния ден  Peace.Та за сега ми допада BB крема. Обаче новата им спирала за дълги мигли и растеж много мии харесва ама много  Heart Eyes. Различна от другите спирали които имам.

# 493
  • В най - голямото село
deadly_vesi е ти сега и с тази спирала....
Аз пробвах ФДТ, добре ми е на кожата (смесена ми е) и си го поръчах (чакам доставка).

# 494
  • Бургас
 Laughing ами добра си е, трудно си избирам спирала , но тази ме спечели.

Общи условия

Активация на акаунт