Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 924
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Роси, миличка, приеми мойте съболезнования Hug
Ваня, ЧРД!Желая ти всичко най-хубаво!  bouquet
Почерпете се кой с каквото се сети за 9 месечинка на Рая Heart Eyes
Смехоранка благодаря че се сети за снаха си  Hug
Днес бяхме на консултация-7720 кг и 70 см- манекенка като майка си Mr. GreenЛято, и специално за теб-качила е 120 гр за един месец WhistlingСложиха и на втория Синфлурикс и май приключихме с ваксините за тая година!
И във унисон със постовете на Бебзз-майката на тримесечно бебе го беше нахранила с КАШКАВАЛ и то се обринало CrazyСъвета на педиатърката беше да започва и със сокчето от ябълка ooooh!Повече няма да коментирам Crossing Arms

# 541
  • софия
Роси,приеми моите най-искренни съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose
Напълно те разбирам,как се чувстваш и знам,какво ти е! smile3518Ох..............................
много мъчно ми стана..................................... smile3518
Нека почива в мир татко ти! Praynig

# 542
Роси,  Hug мойте съболезнования. Много силно те прегръщам. Стана ми тъжно защото искам да мога да ти помогна, но няма как. Бъди силна и мисли, че татко ти успя да види и да се радва на малката Еви. Видя те щастлива Hug
Честит рожден ден на Ваня. Да си жива и здрава. Много обичана мама и съпруга  bouquet
За манту - на нас ни предстои другия месец, но миказаха, че реимунизация се прави веднага newsm78
Мерки и теглилки - 73/8500 с боди и чорапи Wink
Нещо не ми се пише Weary

# 543
  • София
Роси, много съжалявам Sad

# 544
Роси моите съболезнования!Да почива в мир татко ти!

# 545
Роси и аз много съжалявам мила.  Cry Да почива в мир баща ти  Flowers Rose

# 546
  • вече Пловдив
Още веднъж искам да ви благодаря за пожеланията за рождения ми ден! Наистина ме трогнахте!  Heart Eyes Hug

Роси, много съжалявам за баща ти! Господ да го прости, а на теб и майка ти - много сили! Hug

# 547
Роси, не те познавам, но съжалявам за болката ти! Мисли, че баща ти е на по-добро място...  Praynig

Отначало влизах във форума много ентусиазирано, смятах, че мога да бъда една от вас и, че ще си помагаме и разни такива неща....
В последствие започнах малко по малко да се дразня от нравоучителния и доста често груб тон на Сиска, но това вече преминава всички граници!

Не мога да повярвам, че интелигентни жени могат да търпят подобно отношение и то от една необразована жена, на която единствено егото й е голямо. Ако я няма - всички се тръшкат и притесняват какво ли е станало с нея, а тя най-надменно мълчи и се прави на недостъпна. Ако пък някой има нужда от съвет - САМО Сиска може да го даде компетентно, останалите само ще се изредят след нея да й излижат задника (без извинение). А ако пък, не дай си Боже, някой се осмели да изкаже мнение - Господ да му е на помощ, върху му ще се изсипе лютия й македонски нрав.  #2gunfire

Извинявайте, че ще ви го кажа, но сте превърнали форума в "Сиска - най-добрата майка" и послушния й антураж от лакеи.

Желая много здраве на всички бебоци и ... абе, ползвайте си форума, щом ви е гот! Peace

# 548
Гневната, ти само за да ни кажеш това ли се регистрира?  Joy

# 549
  • софия
Цитат
Отначало влизах във форума много ентусиазирано, смятах, че мога да бъда една от вас и, че ще си помагаме и разни такива неща....
Явно с друго име. Mr. Green
,,Благодаря ти,че ни светна,какво малоумно стадо сме,а Сиска,каква манипулаторка е!''
Не,че нещо,но ние си помагаме и подкрепяме и ,,да" гот ни е да си използваме форума.На който не му харесва.................. smile3513

# 550
Гневната, ти само за да ни кажеш това ли се регистрира?  Joy
Със сигурност има друга регистрация, обаче много я е срам и затова си е направила нова  Joy hahaha , понеже и тя се притеснява от
лютия й македонски нрав.  #2gunfire

# 551
Не мога да разбера защо след като се  разграничаваш от стадото овци и си по-по-най, нямаш доблестта да ни кажеш всичко това с истинското си име?

# 552
  • София
  Отдавна не съм влизала. Исках да пусна малко снимки, но нещо хич не ми харесаха последните постове...
  Съжалявам че често не влизам в темичката, но нямам много време. Последните две седмици каките бяха болни и бях сама с тричките...
    Малко снимки и от нас все пак  Simple Smile

П. П Хайде и едно клипче  Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 22:58 от Aila

# 553
  • София
Какъв неочакван мистериозен оттенък се получи с включването на Гневната!! Като коя ли я знаем? Интересно, аз не съм останала с впечатление за ... как беше - Сиска и послушния антураж, защо ли?!
Айла, бонбонче(та)  Heart Eyes Малката много ми прилича на теб, не помня казвах ли го.

# 554
Ваня, честит рожден ден! Желая ти здраве, късмет и много много щастливи мигове с любимите хора   bouquet
Варненки, хайде да се видим в четвъртък в мола на лекциите на 9 месеца.

Роси, моите съболезнования... Татко ти е на по-добро и по-хубаво място.

Общи условия

Активация на акаунт