Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 935
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Роси, съжалявам много  Flowers Rose spoko

# 526
Ваня, да си жива и здрава, много щастлива и горда мама!!!  Hug    bouquet

Роситка,  Cry искрени съболезнования! Много млад човек...  Cry Hug

При нас разните хомеопатии също до момента не действат, като изключим Стодала при боледуването преди повече от месец.  Peace

# 527
Роси моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose  Hug
Бебзз само може да ме радва, че не слушаш баби и лели. Но пак си оставам на мнението, че все още има млади и образовани жени, които ги слушат за жалост. И най-лошото е, че като са отгледали едно дете криво ляво и си мислят, че знаят всичко.

# 528
Роси, много съжалявам за татко ти!  HugВ такъв момент, каквото и да се каже, ще бъде недостатъчно... приеми искрените ми съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose
Радвам се, че Евитка е по-добре! Heart Eyes
Кремче, радвам се,че се разписа Hug
Ваня, Честит рожден ден! Здраве, любов, късмет и повече усмивки ти желая!!!
Момичета, трябва да водя Жанета да и бият манту, че няма белег на рамото, но колко страхотии изчетох във форума, че било само бг практика два пъти да се бие БЦЖ и колко било вредно....че се правила реимунизация на 7 години, че манту-то не било фактор дали ваксината е станала или не и т.н. ...незнам какво да правя....моля, дайте мнения!!!

# 529
Роси, много съжалявам  Hug! Моят татко почина на 44 г. Разбирам те и те подкрепям. Ако искаш даже само да поговорим, на линия съм. Кураж на майка ти!

Казабланка, направете си мантуто, ако е отрицателно (в което се съмнявам), тогава ще го мислиш.

# 530
  • Русе
Роси, моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

# 531
  • Елин Пелин
Роси мойте съболезнования за татко ти!  spoko
Казабланка на Ясен му правиха Манту беше отрицателно и сега чак на 7 год. ще му правят пак БЦЖ. Ами защо да е вредна реимунизацията? Може и тъпо да прозвучи, но след като първия път не е хванало, все едно не си имунизиран итова на 7г. ще е все едно за първи път  Thinking а може и да бъркам, но аз със сигурност ще го заведа на реимунизация, когато стане време. Тези дни четох за едно майче болно от туберкулоза, което е било в болница и са и взели детето,защото няма кой да го гледа. Мисълта ми е, че ако мога да си предпазя детето... давам мнение, но не и съвет защото всеки сам трябва да реши. Знам че ще избереш най-доброто  Peace
Изчезвам че Ели реве ужасно. Шаркаааа.... Close

# 532
Роси, приеми съболезнованията ми.  Flowers Rose Flowers Rose
Желая ти много сила и времето за съюзник - то, не съм сигурна дали лекува, но притъпява болката.
Нека почива в мир.

# 533
Роси, много съжалявам. Приеми и моите съболезнования. Бог да прости татко ти  Flowers Rose  Flowers Rose

# 534
Наистина, много тъжно това с Роси.
Съжалявам, че се включвам по друга тема, но трябва да питам, за да започна колажа...
Това ли са най-новите снимки момичета?
http://may2009.snimka.bg/baby/kolaj-zima-2010.467637.17135833
Ако има някой който да е пропуснал, нека си пусне снимката днес - утре за да мога да ги обработвам вече за колажа за другата тема. Много са хубави всичките ни бебета.

# 535
  • Русе
Дендринке, колажите са готови (или ми остават още три ). Търся кой да ги метне на първа страница на новата тема. Да се предлагаш?  Mr. Green

# 536
Роси приеми и моите съболезнования...Бъди силна...
Ванче,ЧРД мила,мн.здраве,щастие и послушен бебок   party023
Казабланка,аз ако бях щях да го заведа да му бият мантуто,мисля че така е редно
Сиска днес се позатри,дано са по-добре малките госпожици  Praynig

# 537

Казабланка на Ясен му правиха Манту беше отрицателно и сега чак на 7 год. ще му правят пак БЦЖ. Ами защо да е вредна реимунизацията? Може и тъпо да прозвучи, но след като първия път не е хванало, все едно не си имунизиран итова на 7г. ще е все едно за първи път  Thinking а може и да бъркам, но аз със сигурност ще го заведа на реимунизация, когато стане време. Тези дни четох за едно майче болно от туберкулоза, което е било в болница и са и взели детето,защото няма кой да го гледа. Мисълта ми е, че ако мога да си предпазя детето... давам мнение, но не и съвет защото всеки сам трябва да реши. Знам че ще избереш най-доброто  Peace
Ани, четох, че ако се окаже отрицателна пробата, не е хубаво сега да се имунизира повторно, на 7 год си е ОК Peace

# 538
Ей супер си Ели.
Много се радвам, честно казано, не винаги имам време. Blush
Ама що да не се предложа.  LaughingЩе ги метна я. Ако искаш, пращай на скайпа - dendrinna или ги прати на ЛС на административния профил may2009. От там вече много момичета могат да ги пуснат "в обръщение".Имам и готови неизползвани текстове за надписа May Baby. Само ако трябват, де.

# 539
Роси, моите съболезнования...Да почива в мир човекът Sad  В последно време много подобни нещастия се случват, защо така.....вчера ми казаха,че колега от работата в починал- прав,здрав, без оплаквания..закъснял за работа и като се обадили се оказало, че сутринта излизане от входната вратата на апартамента е получил инфаркт.... Cry
................

Kazablanka, и ние сме за манту, но аз ще го заведа, предпочитам да го боцкат пак,отколкото да ме гложди мисълта дали не съм пропуснала да го защитя..То верно,че туберколозата не е широко разпространена в наши дни,но я има..така че... Peace

Общи условия

Активация на акаунт