Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 913
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Само не мога да разбера тези двете-възмутените-защо напишат по един пост и след това изчезват яко дим?
Защото им се спира достъпа до форума
Спирам да гледам Листопад....вие сте по-интересни Crossing Arms

П.П спрете вече да коментирате въпросните персони.

# 616
  • София
Само не мога да разбера тези двете-възмутените-защо напишат по един пост и след това изчезват яко дим?
Защото им се спира достъпа до форума
Спирам да гледам Листопад....вие сте по-интересни Crossing Arms

П.П спрете вече да коментирате въпросните персони.
Уточнете все пак на зрителя,че потребител miika,няма нищо общо с гневни и мразещи селяни Wink

# 617
  • вече Пловдив

Маева, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, любов и разбирателство!  Tada happy bd

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 13:23 от Хера

# 618
  • Русе
Тъъъъй.
Май стана грешка по трасето. Аз останах с впечатление че визирате Мийка за Гневната ( която от Мамма е пратена на почивка).И през ум не ми е минавало че Минолтичка може да пише така затова си помислих че е Мийка.  И понеже чета въпросите към модераторите разбрах че Мийка се завръща, при това ядосана че съм я обвинила.
Мийка, приеми извиненията ми и извинявай ако с нещо съм те обидила  Praynig Hug

# 619
  • Стара Загора

Уточнете все пак на зрителя,че потребител miika,няма нищо общо с гневни и мразещи селяни Wink
Няма.

# 620
Да, Мийка няма нищо общо.Аз също поднасям извиненията си към Минолта и Мийка, като към втората държа да подчертая са специални Hug

# 621
Здравейте, МАЙчета!
Първо да честитя родженният ден на Маева! Да си ми жива и здрава много щастлива и обичана мама!!!
Мами относно писанията по адрес на Сиска, имам да кажа само едно - аз също се вслушвам в нейните съвети, но не само нейните, а на всички мами, които имат второ дете. Просто опита според мен си казва думата. Също да допълня, че е нормално тук всяка една да има своята фаворитка, което значи че й се доверява на нейният начин на отглеждане на бебоци. За мен такава фаворитка е ФЕЛИНКА и аз я обожавам без да се налага да й свалям звезди да не използвам нецензурните изрази на дамата, която писа гневното писмо.

Сега за нас. МАЙчета имам да се похваля с чудесна новина - БЕБЕ МАКСИ Е 8080 кг. наддал е за 20 дена 1030кг.  Много съм щастлива и доволна. Целувки на всички бебоци от нас с Императора!  bouquet Heart Eyes

# 622

Няма.
Хера, благодаря за уточнението. Благодаря и на теб, Стасита.
Съжалявам, ако съм дала някога дори и незначителен повод на някои от вас да останат с впечатлението, че бих си позволила отношение и език като тези, които ви възмутиха.
Знам, че с решението си да остана за известно време извън компанията ви съм си навлякла някои унизителни коментари. Бях взела това решение, защото имах нужда за известен период от време да остана насаме с мислите и страховете си, че да видим кой кого, аз тях или те мен. Да не ги обсъждам и констатирам, а да помисля по някои неща. Узрях за определени изводи и се почувствах готова да се върна. Не желая да досаждам и да тормозя с присъствието си конкретно в Майски теми'09, защото няма място за мен при хора, които в болшинството си са готови безпричинно да унижават и нагрубяват всеки, с когото до вчера са могли да бъдат приветливи и мили.
Заставам зад името си с молба персонално към вас да ме извините, ако някога с нещо съм ви накарала да се чувствате дискомфортно тук.
Изцяло и винаги бях откровена и отворена с вас, за което не съжалявам.
Пожелавам от сърце на вас и на децата ви да споделите детството им, изпълнено с усмивки и щастие.
Бъдете здрави.

# 623
 Добър Ден и от мен  bouquet
newsm09,,Знаех си аз, че трябва да влизам по-често в този форум,то започнало да става все по-интересно Crazy
След вчерашният ми "черен" ден, да прочета таз развихрила се дискусия направо ми повдигна малко настроението Peace
Не знам ни кои са "Гневната", ни "мразя селянки", обаче едно мога им призная- гледайте как съживиха людете и за нула време се натрупаха n-броя страници, дето иначе щяха да се пишат ехеее... newsm10
Аз пък нямам подозрения коя/кои е/са..и това е защото с ни една от вас не си пия кафето "tet a tet",че да претендирам,че я познавам дотолкова,че да знам,че е способна да реагира на определено нещо по определен начин..Не пиша често,но пък чета подробно..и все пак явно съм от по-задръстените или бавно загряващите, щото на ни една от вас не ми изплува образът иззад тия никове newsm78
Ако пък някоя се съмнява в мен-права е hahaha Аз съм даже по-гневна и по-бясна,а пък ако ви кажа как обичам селянки (визирам манталитета,че и аз съм си селянче иначе..според един колега на сестра ми-по-голямо село от Добрич нямало Mr. Green)....обаче ни имам време, ни желание да си развявам спотаените емоции тук Laughing
Хубаво написали момичетата, искали да кажат нещо- ок,казаха го..аз обаче не разбирам две неща..ама това е щот съм по-задръстена...едното-защо така от вратата за краката-има ехеее..начини да си кажеш мнението, за да те  да те разберат правилно..щото така само си спечелиха куп подигравки и т.н..останаха си неразбрани Thinking и другото-а, вие защо не давате на хората правото да се изкажат? Нали сега било "Демокрация" Joy..пък и на заглавната страница на форумът не пише,че подобни откровения са забранени... newsm78  И се питам: Ако някоя от двете беше нападнала мен..щяхте ли да сте така разгневени, а... Wink
Уж сме по-различни от тях,пък веднага наскачахме с предположения-тази ще да е, онази и т.н..т.е не даваме да се говори на глас лошо за някой, ама да си мислим лошо и да намекваме подобно нещо за друг..може..е,не е честно Naughty
Тъй, изказах си скромното мнение и докато чакам да ме оплюете  Praynigили подкрепите Hug да си кажа мъката от вчера..
Денят започна кофти - смъртта на колегата ми....  Sad
2.колата се развали..т.е двигателят на колата каза "Adios" и ремонтът може е към 1000 лв. ooooh!
3.сестра ми ми предложи да я придружа на една конференция в Париж Heart Eyes...хем на разходка, хем да заработя някой лев...като асистент Laughing,че за другото съм стара вече...обаче свеки каза-Нееее,няма начин да гледам малкия за три дни...много е заета..неам думи #2gunfire Съответно Васко не става,защото няма как да се смени от сега за след две седмици и да поеме малкия..при него е една сложнааа...
4. Съседите над нас след като 2 месеца къртиха,дупчиха и т.н нов апартамент , най-накрая приключиха и се оказа,че си имаме офис над главата..ще заменят бормашината с тракащи точета ooooh! ...Понеже е незаконно тва им деяние,ще трябва моя милост да го докаже, чрез сблъсък с общината и най-вече с нейната бюрокрация...
5. да не продължавам,че....
Честит Рожден ден на maeva- жива и здрава и много обичана  bouquet; честито на месечковците,ако има такива  smile3525
Надявам се днес да има малко слънце иззад облаците поне за някои от нещата от т.2 нататък...

# 624
  • София
Нали някои от вас имат приятели сред модераторите? Помолете като мъничка услуга да проверят айпи?
Между другото някой може ли да спомене в коя тема са се развили тези бурни действия, защото аз съм ги пропуснала?  newsm78 Знаех че не пишат, но идея си нямах за замразени акаунти и т.н.?  #Crazy

# 625
  • Стара Загора
Нали някои от вас имат приятели сред модераторите? Помолете като мъничка услуга да проверят айпи?

Кхъ...това ще го подмина. Мисля, че просто ти се е изплъзнало от пръстите.
Нарушителите са със спрян достъп до форума. Това е достатъчно.

# 626
  • софия
Вече съм бяснаааааааааааааааааааа #Cussing out
Два поста ми бяха изтрити! newsm61

# 627
Мийче и аз ако нещо съм те обидила прощавай  Heart Eyes Никога никой нарочно не съм искала да обидя. Ако някой се е почувствал така, не е нарочно. Винаги търся комичната страна на нещата, и много съм се смяла, особенно малко след раждането на бебчо. Тогава май-ските мами бяха влезнали в серия и падах от смях.
Нарушителите са със спрян достъп до форума. Това е достатъчно.
Явно са злобарки по природа  Mr. Green много жалко

Смехорана Хера за това е тук  Mr. Green не се ядосвай, бъди мила  Mr. Green

# 628
Здравейте МАЙ-чета  Grinning
Благодаря на всички ви за пожеланията!
Ето да се почерпите за мое здраве:

Виждам,че тук са се разгорели страстите  Laughing
Недейте се тормози бе хора!Живота е прекалено кратък!И както казваше един мой бивш колега:"Важното е да сме здрави"!  Grinning
Виждам,че Мийка се завръща....добре дошла  Simple Smile

От мен това засега...ам ще хвърлям по едно око... Naughty  Laughing

# 629
  • Русе
JeenySJ , разбира се че ще те защитим, душко  Laughing. Само кажи и веднага скачаме  Mr. Green И без това в това време ко да правим. Съжалявам за колегата ти и за колата ти и всички нещастия , сполетялите скоро.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт