Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 926
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Варненки, хайде да се видим в четвъртък в мола на лекциите на 9 месеца.
Аз ще бъда там, но да вземеш и Диди  Heart Eyes

# 556
Боби, сама ще съм newsm03, за да можем този път да си говорим сладко сладко. Диди ще бъде с татко си newsm10

# 557
  • Русе
Тука имало раздвижване   newsm48
Popcorn докато разбера за кого да залагам  Thinking

Аила, мога ли да си открадна снимка за колажите  Praynig

# 558
  • софия
Aila,Ели е голяма сладурка.Но и каките са хубавици. Peace
Хайде лека нощ от мен!
До утре!

# 559
  • София/Варна
Ваня, да си жива и здрава и да имаш много поводи за радост тази година!

РосиHug

Бебз, разбирам те, че си разкъсвана между много емоции, но когато им се поддаваме, започваме да ставаме ирационални. Както лято! те е питала - кому е нужно детето да има 6 месни хранения?
Има и друг начин бебчето да си набавя хранителните вещества от месото - например да свариш да речем пилешко месо, да го извадиш и с бульона да направиш зеленчукова супичка. Така Дани пак ще поеме полезните вещества от пилешкото. Месният бульон може да се добавя и в пюретата, за разреждане. Ако имаш други терзания, не се притеснявай да ги споделиш - тук сме много, всяка със своя опит и знания, все ще намериш това, което ще сработи точно при вас.

# 560
Здравейте, майски мами! Доста отдавна не съм писала и се надявам да ме приемете отново. Имахме много проблеми и все болнички бяха и двамата. Не че сега е нещо по- различно.

# 561
  • Русе
Галя, не се притеснявай, доста народ се загуби. Тук останахме само антуража на Сиска  Joy
Метни една снимка за новите колажи. В албума има албум за целта  Peace

# 562
  • Велико Търново

Не мога да повярвам, че интелигентни жени могат да търпят подобно отношение и то от една необразована жена, на която единствено егото й е голямо.

Тънеш в голяма заблуда,разполагам освен с голямо его и с голям з....к Peace

# 563
  • София
  Лято! повечето казват че точно Елена прилича много на баща си. В интерес на истината двойната брадичка е от него.
  eli_dechkin да може, аз не съм много сериозна в качването на снимки, ако можеш вземи, защото надали ще търся къде трябва да кача. Благодаря ти много  Simple Smile

# 564
 Popcorn

Да не пропусна сеира!  Mr. Green

# 565
  • София
Popcorn

Да не пропусна сеира!  Mr. Green
НЕМ,внимавай тези пуканки само да не са ГМО Mr. Green

# 566
Момичета, върти ми се един въпрос към тези от вас които шофират. Безопасно ли е да се вози дете в столче по посока на движението на предната седалка на автомобил, тъй като е двуместен...? Имаме идея да купим един smart за мен и Мира, но малко ме гложди тази мисъл, та се зачудих дали имате информация newsm78.

# 567
  • София
Ваня, честит рожден ден! Здраве и много щастливи дни, споделени с любими

а вотр санте beer beer beer3 beer beer2 cheers beer Popcorn  beer3 beer beer2 cheers beer beer

Роси, моите съболезнования нека баща ти почива в мир  Hug

Ани, в събота ще се срещам с Александра

# 568
  • София/Варна
Ани, можеш да я караш отпред Мира, но трябва да са изключени въздушните възглавници.
Бтв, формичката ти за кекс е у дома, в събота след 12ч. ще съм в Майчин дом и мисля да ти я донеса.

# 569
  • София
Момичета, върти ми се един въпрос към тези от вас които шофират. Безопасно ли е да се вози дете в столче по посока на движението на предната седалка на автомобил, тъй като е двуместен...? Имаме идея да купим един smart за мен и Мира, но малко ме гложди тази мисъл, та се зачудих дали имате информация newsm78.
Не е много разумно.Аз вече съм на 2-ри размер столчето.Само кошницата я слагах отпред,че един път Евгени го возех зад мен и се задави,бях в кръговото и нямаше как да спря.И докато отбия имам чувтвото,че животът ми свърши.
Ти твърдо на Smart  ли си се спряла?
Ако искаш малка градска кола мога да ти препоръчам.Аз от май се прехвърлям на Зафира,ама и с малките коли  имам доста опит.

Общи условия

Активация на акаунт