Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 911
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Ох, аз пък къде се изказвам, като изобщо не съм в час кой с кого.  ooooh! Извинявай, Рони, мислех, че говориш за Минолта.
И въпреки това моите подозрения за гневната потребителка не са за нито един от замразение ни акаунти, а за друг.
Ако изобщо досега е писала в темата, де.

# 601
Аз не визирах Мийка, когато писах за замразения акаунт. Но тя реши, че съм говорела за нея и вие така решихте, макар че, е написано в нейн стил.И за това вече не сме сваи Sad
Дикси, да за Минолта говорех по принцип.Не твърдя, че тя го е писала, просто така ми подсказваше шестото чуство.Вече няма значение всъщност.

# 602
Да се изявя като дърта клюкарка. Замразеният акаунт за който си говорите е поискал отмразяване тази сутрин  Mr. Green

Аз нямах в предвид някой със замразен акаунт, а някой който е писал вчера. Но неискам да посочвам, защото не съм на 100% сигурна, а и неискам да засегна някой...  Sick

# 603
  • София
..........И въпреки това моите подозрения за гневната потребителка не са за нито един от замразение ни акаунти, а за друг.
Ако изобщо досега е писала в темата, де.
До края на темата ли ще хвърляте боб кой  го е писал,вместо да го хвърляте направете една яхния с него LaughingНай-лесно е да се провери по IP,и да се спрат спекулациите.Ами ако не е miika,тогава някой ще  и се извини ли от подмятанията?

# 604
Ох, голяма обърквация стана! ooooh!Няма значение кой го е писал-имал да каже нещо, казал!Не е толкова важно, че да му отделяме 3 страници Peace
Ако Мийка е поискала да се върне, аз лично ще съм много щастлива, а ако ли не-жалко, ще ми липсва, въпреки че вече ми е сърдита!

# 605
  • София
Е, съвсем се омотах! Замразени акаунти, размразени, кой кога писал... И аз имах някои подозрения (по нощите, при едно от многото будения, си разсъждавах по въпроса  Crazy), ама не бяха за замразените акаунти...
Рони, мерси за успокоението Simple Smile (За грамажа.)
На Ваньо пък му се жълтее задната част на езика, все едно това патинираното от млекцето се е оцветило от нещо. Да е от мизерното количество тиква преди няколко дни?! Гледам да удържам нервата, ама на моменти не успявам...  Crazy
Взех да обмислям закупуване на проходилка. Както не ги одобрявах едно време, сега, както се чудя с какво да го занимавам в лошо време...
Ха, ново действащо лице!! То стана като в ДиС!!

# 606
Стасита, що ме цитира така сега  Laughing
Аз даже се опитах да разсея съмненията, които тук в купом се появиха за Мийка.
Иначе боба ми е за утре по режима, затова така с лека ръка днес го хвърлям  Peace

Както и да е, все по интересно става, но излизам. Ще водя важен разговор с директорката на градината, в която искам да преместя Митко. Стиснете по едни палци, ако ви останат свободни от тракане по клавиатурата  Mr. Green

# 607
Рони аз не знаех, че не сте  Wink Дикси и аз явно не съм в час  ooooh!
Относно Минолтичка, не мисля, че ще напише такова нещо, дори и да й прегорят бушоните  Sunglasses
Според мен трябва да спрем да им обръщаме внимание на тези дами, защото само търсят внимание. Получиха си петте минути слава- стига им толкова  Mr. Green
Краси честит рожден ден  newsm59 Бъди много здрава и обичана мама и жена!
Дикси стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 608
  • София
Стасита, що ме цитира така сега  Laughing
Аз даже се опитах да разсея съмненията, които тук в купом се появиха за Мийка.

Както и да е, все по интересно става, но излизам. Ще водя важен разговор с директорката на градината, в която искам да преместя Митко. Стиснете по едни палци, ако ви останат свободни от тракане по клавиатурата  Mr. Green
Така 'щот си ми градска Mr. Green,и като такава те моля най-сърдечно Praynig преди модератор да ни е помел всики гугутки кацнали на клона(пардон темата Mr. Green),да ми съхраниш бъдещите изяви на гостите,че след малко бягам на работа и ще опусна интересното Joy

# 609
Ох. Пак сериали. Mr. Green Със замразени акаунти... hahaha

Кой ме пита как Ники слиза на пода? Хванах му цаката. На ъгловия диван се намести (на ъгъла м/у двете части) с краката надолу и с влачене се плъзна и се озова на килима. На мама генийчето.... Hug

Айде да хвърля бомбата Stuck Out Tongue Winking Eye. Ники от понеделник е на детска кухня - диетична Ози /без прясно мляко и яйца, без застройки на супите/. Неподходящото го изяжда баткото. Днес ми донесоха много хубава рекламна книжка на Бондюел със съвети за захранване от ДК-Варна, ДК Ози, ДК Хер бебе, ЛЛЛ и СНБМ. Ники си изяжда всичко, което много ме радва, Прегледах сайтовете на Хер бебе, Ян Бибиян и др. Нямаха диетична кухня, макар да са по-евтини с доставката. Ще видим каква ще е кухнята от ДЯ, чакам да ми се обадят този месец.

Сега даваха по новините bTV цък.. Whistling

лято! и аз купих проходилка от Продавалника. И аз съм много против. Ама това е начина да отида на спокойствие до тоалетната!

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 13:16 от Нем

# 610
А какви точно се явявате вие-ГНЕВНАТА и МРАЗЯ СЕЛЯНКИ, че ще ни казвате коя каква е и кой какво да пише?Като се дразните, защо четете  в теми, в които изобщо нямате място?Дали Сиска е селянка и дали владее правописа, вас какво ви бърка?Дали я слушаме или четеме си е лично наша работа!А и ти въпросната "мразя селянки" от кой балкан слезе, че да определяш коя е селянка и коя не?
И, хайде, обичате гледайте си работата и не се бутайте където не ви е работа smile3513

# 611
  • Sofia
 SickОлеле, каква стана тя. ooooh!
Аз тотално се обърках кой какво писал и какви подозрения имал. То не че аз нямах де, ама явно моите се различават от всички други. Joy
Много са ме дразнели някои съфорумки, но в такива моменти просто спирам да влизам и пиша. Какво толкова newsm78
mrazia_selqnki , какво да й коментирам на Сиска, не разбирам. Не знам и на каква се прави, такава ли е, не е ли, но в повечето случаи мненията й абсолютно съвпадат с моите. Само дето аз нямам смелоста да си го изкажа направо. Всъщност често моите реакции са доста по-крайни от нейния изказ. В крайна сметка на елементарни изказвания, не трябва да реагираме ли?

Аз трети ден съм затворена с Любчо и много ми идва. И на него му е скучно и като ме види на компютъра, драпа и той да седне. В резултат на това вчера доста го беше разбъзикал- игра с клавиатурата 1 час. Сложили сме му и друга, но нея не я ще. Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора

# 612
  • Стара Загора
maeva честит рожден ден  newsm38 baloni bdbaloni baloni да си жива и здрава и много щастлива мама и съпруга .. Hug Hug Hug
Честити месечинки и на малките ни слънчица,да са здравички и послушни за радост на мама и тате  Heart Eyes
Ели , истървах ли влака за снимчици,ако не е късно да ти пратя по скайп  Hug Сега се връщам да чета ,че имам многооооооооооо А само да се похваля бяхме на консултация вече сме 9кг. и 70см.(+0.900кг. +2см.)много съм щастлива направо си натдава като новородено бебче  newsm44 newsm44 хайде похвалих се Heart Eyes

# 613
Само не мога да разбера тези двете-възмутените-защо напишат по един пост и след това изчезват яко дим?

# 614
Само не мога да разбера тези двете-възмутените-защо напишат по един пост и след това изчезват яко дим?

Аз предлагам на такива като тях в бъдеще да не обръщаме внимание - напълно да ги игнолирваме. Нека си пишат, а ние да си продължим така, все едно никой не е писал. bowuu  Предполагам, че могат да се появят и други. А и за мен не са две отделни личности.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт