Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 936
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Мисля, че въпроса беше не защитаването на Сиска или на някоя друга от нас, а в това ,че просто въпросните персони си позволяват да нахлуват в темата ни  и да нападат всички ни вкупом PeaceСпирам да коментирам.
Мийка, знам, че визираш мен и съжалявам, че си навлякох гневът ти.Имаш право да ми се сърдиш, защото не трябваше да си премълчавам точно кого имам предвид.Както и да е-извиних се BlushИ все пак се радвам, че се върна Hug

# 631
Росита, искрено съжалявам за загубата ви!!! От сърце ви желая много сили!
Маевка, честит рожден ден!  baloni
Иииих, изпуснах сеира, а и модераторът замел вече...не очаквах такива дърва да се нацепят в темата  Rolling Eyes. Пийс, бе Мацки!
Мийка, добре се завърнала.
Лято!, откъде ти хрумна езичето на Ваньо да гледаш за оцветяване? Това професионално изкривяване ли е?

# 632
  • Стара Загора
Вече съм бяснаааааааааааааааааааа #Cussing out
Два поста ми бяха изтрити! newsm61
Искаш ли аз да избеснея?
Пишеш след мен....точно след постинга в който призовавам да не се коментират....Да продължавам ли?

# 633
Бреййй, че страсти са се разгоряли тук, не мога да ви изчета  smile3502
Аз, обаче няма да се изкажа, по простата причина, че въпросната/ните  дама/и получиха повече внимание, от колкото заслужават.
Сега за нас, Алекс е малко настинала и кашлюка, за радост не е нищо сериозно, лека настинка каза докторката. Лечението й е сироп Стодал и промивки на нослето, и задължително излизане на чист въздух.
Честит рожден ден Маева! Бъди здрава, щастлива и много обичана!   bouquet
Оффффф..... Още щях да пиша, но забравих  ooooh!

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 15:04 от Мадленка

# 634
  • София
Здравейте!
Страсти много, стига толкова внимание, не си заслужава.Да си гледкаме дечицата и да се радваме на живота.
Я, вижете каква почерпка имаме от Маева, да се черпим по случай рождения й ден и това е.
Честит рожден ден, Краси!

Честито и на мъжът на Елиbouquet

От снощи ползваме бънджито и е голям кеф, а как се уморява, хаби енергия яко, но виж с яденето хич ни няма, молби, тракане ,песни, правя се на маймуна, но пак не се изяжда много.Явно е от зъбче, това безапетитие. Crazy
Браво на порасналите бебочета!
И аз се интересувам от плуването на бебета, а и съм от Банкя.Интересуваме колко струват заниманията за плуването?
Роси, поднасям ти съболезнованията ми.Бог да прости. Cry

Нем, мерси за инфото.

# 635
  • Русе
Край на събирането на снимки за колажа. Дeндри ще пуска новата тема!

Уф, че съм неграмотна  ooooh!

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 15:44 от eli_dechkin

# 636
  • София
Роси, не те познавам, но съжалявам за болката ти! Мисли, че баща ти е на по-добро място...  Praynig

Отначало влизах във форума много ентусиазирано, смятах, че мога да бъда една от вас и, че ще си помагаме и разни такива неща....
В последствие започнах малко по малко да се дразня от нравоучителния и доста често груб тон на Сиска, но това вече преминава всички граници!

Не мога да повярвам, че интелигентни жени могат да търпят подобно отношение и то от една необразована жена, на която единствено егото й е голямо. Ако я няма - всички се тръшкат и притесняват какво ли е станало с нея, а тя най-надменно мълчи и се прави на недостъпна. Ако пък някой има нужда от съвет - САМО Сиска може да го даде компетентно, останалите само ще се изредят след нея да й излижат задника (без извинение). А ако пък, не дай си Боже, някой се осмели да изкаже мнение - Господ да му е на помощ, върху му ще се изсипе лютия й македонски нрав.  #2gunfire

Извинявайте, че ще ви го кажа, но сте превърнали форума в "Сиска - най-добрата майка" и послушния й антураж от лакеи.

Желая много здраве на всички бебоци и ... абе, ползвайте си форума, щом ви е гот! Peace
Божкееее Shocked Какъв език и какви комплекси. Не виждам какво и е на отношението на Сиска  Rolling Eyes Напротив, лично аз съм и голяма фенка Grinning Айде ще замоля госпожата, ако и е възможно разбира се, да не се разписва в иначе така хубавата ни тема.
Маева, честит рожден ден  bouquet

# 637
Е това е ,   Sad
Аз тъкмо успях да кача една снимчица преди 15 мин... голям зор видях, не че беше кой знае колко сложно ама.... голямо туткане ударих... Rolling Eyes  newsm78
Е, шанс експрес, следващият път и нас ще ни има на " стената на бебоците" Simple Smile

# 638

Честит птазник, Маевка Grinning Много щастие, здрае и успехи.
Честит празник на съпружието на Ели. Много да те слуша, обича и да дава парички Mr. Green

# 639
Така 'щот си ми градска Mr. Green,и като такава те моля най-сърдечно Praynig преди модератор да ни е помел всики гугутки кацнали на клона(пардон темата Mr. Green),да ми съхраниш бъдещите изяви на гостите,че след малко бягам на работа и ще опусна интересното Joy
Стаси! Градска! И аз нали казах, че излизам, да ходя до градината.
Не можах да ти помогна. Късно се върнах  Laughing
На всичкото отгоре изпуснах и директорката и никаква не я свърших.
Бобито, благодаря ти за палцестискането, ще ми е нужно за утре  Grinning

Jeeny, съжалявам за лошата серия, която ви е налазила  Hug

Маева, да си здрава, усмихната и обичана! Весел празник!   bouquet

Мийка, добре завърнала се!  Hug

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 16:04 от Дикси

# 640
  • София/Варна
Честит рожден ден, Маева!

Ели, с нетърпение очаквам да видя как са се получили новите колажи. Надявам се шарената дреха на моето цигане да не ти е съсдала много естетически и технически грижи Wink.

# 641
  • Русе
Както са станали, ама честно да ви кажа по-Убави от нашите гарджета няма  Naughty. И стига сте писали че да може Дендри да насмогне с новата  Mr. Green

# 642
  • София/Варна
И стига сте писали че да може Дендри да насмогне с новата  Mr. Green

Споко, има още 6-7 страници до заключване. След като ни резнаха забавното, едва ли ще ги изпишем много бързо Wink

# 643
Toninska- Angelova, фенка съм на името на сладурската ти щерка Heart Eyes
Аз бях подготвила подобен вариант,ако Крис беше мома-"Мария- Габриела"  Wink
malachika, тоз с балона и аз го искам Embarassed
Не знам за другите краища на Софето,ама тук какъв вятър духа ooooh! От 4 дни Кристиан  го разхождам на балкона, днес даже и до там не стигна. Tired..Детето тотално откачи в този апартамент, аз два пъти повече..
Дали да не почна с винцето отрано.... newsm78
 cheers Ай ,наздраве  Simple Smile

# 644
  • Варна
Здравейте, отдавна не съм се разписвала, но все време не остава. Освен гледането на Маги сега се занимавам и с една магистърска програма-лекции, изпити, и не ми остава врме почти за нищо. След малко ще пробвам да изчета темите, които съм пропуснала. Crazy
Иначе Маги е добре, лази много, изправя се. Имаме само два зъба, които избиха едновременно на Коледа и след това до сега нищо. Хапва си всичко от кухнята и няма с какво да се оплача /пу-пу/. Виждам, че сте се намерили във фейсбук, когото успях и аз намерих. Иначе за всички, които искат да ме прибавят - Daniela Todorova.
Изтървах времето да дам снимка за колажа, но здраве да е, следващия път.
Оставям Ви, че Маги размаза една бисквита по дивана  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт