Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Разсмяхте ме, ей, хулиганки.  hahaha

Поведох хорото, ама точно на тази снимка съм на опашката.
Но пък за сметка на това нося букета на булката
(за т'ва съм такава "неподкупна", не го давам на никой Joy).  bowuu

Децата няма как да ви покажа, щото само каката беше.
Баткото и дребосъчко бяха вкъщи, в тоя студ никакъв шанс да ги помъкнем.  Naughty

Подробности - сватбата беше страхотна, много весела.
Кака ви Джу поведе първото хоро пред младоженеца, и завърши последното хоро в ресторанта, с което закриха вечерта.
Каталясах, толкова май не съм играла на друга сватба.
Имаше и много забавни моменти, имаше и други недотам приятни подробности, но малко по- късно ще пиша, първо защото в момента ми тракат зъбите от студ тук, и второ, защото  имам малко домашни за писане.  Wink

Айде до после.

# 541
Айдеееее, моЙте са готови. Първа партида. Черпя. Да са ни живи и здрави момченцата. Половината са със захар, че Негово Величество не яде сусам, че му заставали по зъбите.  Mr. Green

# 542
Аууууу, Ками, красотаааааа Crazy!
Да са ни живи и здрави!!!

# 543
Ето ме!
Чисто нова съм вече. С Вени дъра бъра, дъра бъра, откарахме час и нещо.

Гледам рожденици имаме пак, аз малко ги забравям не ми се сърдете. Да са живи и здрави всички.

Да ви кажа добре че имам момиче, че само гевреци ми трябваше да въртя сега. Иначе ще се почерпя, че изглеждат много вкусни.

Джули, за първи път те виждам на снимка, ама много си хубава и много сериозна, пусни снимка усмихната де. И чакаме разказ като се почувстваш по-добре.

# 544
Камче, супер са Peace. Пък като знам колко са вкуснииииии Crazy.
Мойте след малко, като измия свинчето Mr. Green, че цялото е в мед и сусам hahaha.

# 545
Ехоооу...здравейтееееее  Hug Hug Hug Hug

Да са ви живи и здрави синченцата!  Laughing

Честито на рожденниците! Да сте живи и здрави!

Ками...много хубави гевречета бре!  Shocked 

# 546
Мастерче, тАз емотикона направоооо Shocked hahaha...

Ей ги и мойте гевреци: http://www.album.bg/polin_a/?upload_done=2

Много са вкусни, вЕрвайте ми Crazy.

Да са ни живи и здрави момченцата  bouquet!

# 547
Аз,пък,сътворих това и това преди малко

# 548
Да са живи и здрави момчурляците! От здраве да не се оттървават! Страхотни гевреци сте врътнали, малиии...

Тъкмо щях да питам по коя рецепта ги правихте и видях, че са ме преварили. И аз ще се пробвам, ама по-късно, че досега се разхождахме по улиците с малкия. Много слънце, много нещо и поомекна едно такова, малко шляпа, ама си беше супер!
Чочи, и твойто много вкусно изглежда! Извинявай, че забравих  Blush ама кво сготви?

Вий, ако не знайте, на мен ми дай по улиците да хайманосвам, хич не мога вкъщи да седа. И ако има някъде да се ходи, 1 спирка по-рано слизам и пешком.  Crazy

# 549
Миленка, какво стана с работата? Заряза ли я newsm78?

Чочке, ко кажеш и кво е туй на снимките, равна няма да имаш Laughing. Мусака Crazy?

# 550
Ходя, ходя, ама до 14 часа съм, после вкъщи доработвам, а и все още се уча (приятелката прави половината), а аз другото. Аз и от там се включвам понякога, че на компа си работя...

Поли, а точно със сусам ли трябва да са гевреците, че малкото също не яде особено  newsm78

# 551
Миленка, така писа една мацка - сусамени да бъдат и петел да се готви. Ама ще минем и без петела hahaha. Между другото имам пилешко с картофи, тъй че пак няма да е съвсем без петльо Mr. Green.

# 552
Аламинут баница,ама си е чиста проба прост тутманик  Embarassed

# 553
Брях...още вкусотии...Абе ей.....

Поли и твойте гевреци кат за изложба бе....Малеееее....

И наЧочката тутманика и той вкусен.....

пА после що таквиз емотикони слагам....

# 554
Ма много яка бреееее Crazy. Едно такова настроение носи......готино Crazy.

Чочке, какво не и хареса на баницата? Аз имам рецепта за баница - аламинут и много си я харесвам. Тутманика е нещо съвсем различно Peace.

Общи условия

Активация на акаунт