Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Понякога майсторлъка е в импровизациите  Peace!
В нашия форум има тема за мъфините. Одеве в нея видях едни много сладки силиконови формички, които са като отделни чашки.
Реа, знаеш ли че почнах да правя добруджанките във тефлоновата форма за мъфини и стават много готини  Laughing!

# 76
Норче,къде си?Какво стана днес?

# 77
  • Sofia
Понякога майсторлъка е в импровизациите  Peace!
В нашия форум има тема за мъфините. Одеве в нея видях едни много сладки силиконови формички, които са като отделни чашки.
Реа, знаеш ли че почнах да правя добруджанките във тефлоновата форма за мъфини и стават много готини  Laughing!

отчитам се - станаха. само следващия път ще сменя бананите с нещо друго. аз си купих едни формички от нещо като алуминиево фолио - 12бл. и ще ги ползвам помече от веднъж.

# 78
Чета виииииииии... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Малеее...Голямо сватосване сте направили днес... Laughing Laughing Laughing Laughing
Сладурки!

# 79
Привет и в новата тема момичета.
Брей колко много сте изписали.....нямате изчитане.
Чочи - честита половин годинка на малкото ти човече!

# 80
Леле, ние сме по-бетер и от отчетните, там по 100 ина мами пишат на ден и на няколко дни тема пускат.
Кам, аз предпочитам темата за Зарезанска.

Чоч ша ма прощаваш ама Сандански е на 150 км. от Сф, а Русе на 350км. Иначе нЕма да го върнем и него ще пробваме.

Вафличке, я дай рецептата и импровизацията, мен хич ме няма в импровизациите и ако не е написано всичко точно голям срам бера после, Мастерчето може да потвърди. Аз също правих тая седмица мъфини с банани.

Ай аз готвя супа топчета за дребното, голямо блъскане докато откъртя 150-200 гр кайма от замръзналата 600 гр. После и от пликчетата със зеленчуци пак блъскай щото и те замразени, съседите сигурно решиха, че ремонт правим. А дребното като никога се заигра, увива на майка си запалките в една кърпа и току ми носи да си хапна, било торта, питка и т.н. и ми ги топли в една купа, която каза, че е МВ.

Ай да досготвя и после пак ще намина.

# 81
  • София
И мойта манджа стана вкусна, а вече съм спец на картофеното пюре - никога няма да си купувам полуфабрикатеното вече   chef!
Цвети, вярно е, че сме бърбориви  Mr. Green! Не е задължително да изчиташ всичко, влизай в разговора с каквото ти е на ума в момента  Hug.

Хаяси, значи няма да те мислим, нахранена си  hahaha!

ПП: мамицата й на тая супа топчета, аз все на кюфтета ги докарвам  ooooh!!

# 82
  • Sofia
Леле, ние сме по-бетер и от отчетните, там по 100 ина мами пишат на ден и на няколко дни тема пускат.
Кам, аз предпочитам темата за Зарезанска.

Чоч ша ма прощаваш ама Сандански е на 150 км. от Сф, а Русе на 350км. Иначе нЕма да го върнем и него ще пробваме.

Вафличке, я дай рецептата и импровизацията, мен хич ме няма в импровизациите и ако не е написано всичко точно голям срам бера после, Мастерчето може да потвърди. Аз също правих тая седмица мъфини с банани.

Ай аз готвя супа топчета за дребното, голямо блъскане докато откъртя 150-200 гр кайма от замръзналата 600 гр. После и от пликчетата със зеленчуци пак блъскай щото и те замразени, съседите сигурно решиха, че ремонт правим. А дребното като никога се заигра, увива на майка си запалките в една кърпа и току ми носи да си хапна, било торта, питка и т.н. и ми ги топли в една купа, която каза, че е МВ.

Ай да досготвя и после пак ще намина.

http://honeyandmilk2.wordpress.com/ Взех рецептата от тук - пише мъфини с банан и ананас - аз ги правих само с банан, но май прекалих с количеството банани.... импровизацията е, че добавих и малко кисело мляко, както и малко нишесте, което да придаде аромат.

# 83
Опа добра вечер писателки   Mr. Green

Честита ни нова тема, Чочо ти ли си майстора , браво.   bouquet

Да не мислите , че ме изненадахте с тези 15 страници, хич даже  Wink Така ги разлистих , че вЕтър ми направиха  Heart Eyes

Вени , че аз добруджанките във формата за мъфините ги правя. Става добруджански мъфини  Grinning Даже и снимки бях пускала.

Ето пак:

http://prikachi.com/images.php?files/1320155c.jpg

http://prikachi.com/images.php?files/1320158I.jpg

Тези са първите ми, после задобрях и сега излизат от мъфините и дозата съм я олучила за висчки дупки  Mr. Green

Чочо мн сладка снимка видях , нищо , че минах бързо като вятъра.......... Да ти е жива и здрава малката Чочка   Tada

Стеф - да станах мн рано за да мога да ида преди работа да дам кръв  Twisted Evil Още не са ми излязли резултатите - може би утре   Praynig

Благодаря за подкрепата . Нали знаете , че ви обичам, А? Hug Heart Eyes

Другите къде са?

# 84
  • София
Леле, Реа, ква съм проста  hahaha! Аз сигурно от теб съм видяла, щото преди си ги цвъках в обикновена тава!

# 85
  • Пловдив
Здравейте, момичета!  Hug

Изпуснах ви пак, нещо май времето не ми стига...

Пак за манджи си говорите, гледам... Mr. Green

# 86
Вени от мен си видяла  smile3502 , а аз от някой друг то така стават хубавите неща  Laughing
Дребният кво прави? Сигурна съм , че ти е донесъм един куп 6-ци , а?

Пол къде си? smile3506

Бенджи и на работа душо е така, докато се видим и почваме да "готвим". Аз понеже всеки ден готвя и все ме питат кво ще готвя и така. Нали знаеш рЪнЪтЪ прай борбЪтЪ  Mr. Green

# 87
  • София
Дребния, в интерес на истината, донесе вчера една шестица от тест по математика, а днес цели две по рисуване  Crazy. Вчера се видях с класната и жената ме успокои, че двойката е на нов и още неусвоен материал. Да не съм се притеснявала, тепърва ще го затвърждават и учат. С други думи, коня още не е отишъл в реката  Mr. Green. Утре нали са почивка, та още днес, след алианса тръгнаха с дядо му на вилата.

# 88
А дребното като никога се заигра, увива на майка си запалките в една кърпа и току ми носи да си хапна, било торта, питка и т.н. и ми ги топли в една купа, която каза, че е МВ.

Браво на дребното! Така се учи човек да готви докат' е малък....Хаясииич....опитвай от тва дет' го е сготвило малкмото и казвай..."Браво мамеее,много вкусно!На мама помощничката"  Laughing

Аз сготвих една леща яхния една зелена салата с чери доматчета нарязах и опекох едни кърначета....МноУ вкусно!!!Сега хапваме....
http://media.snimka.bg/5443/017142019.jpg
http://media.snimka.bg/5443/017142021.jpg
http://media.snimka.bg/5443/017142020.jpg

П.П. Вениии,браво на малкия! Пък и ти да не се притесняваш....Абе ще се оправи детето!!! Peace

# 89
  • София
Хей, Бенджи, драго ми е да те видя, нямаше те напоследък  Hug!
Мастерче, като ти видя зелената салата и се проклинам, че вече трети ден забравям да купя, а ми се яде! Утре ще се поправя!
Как ти се струват чери доматите? Преди месец купувах заради Марти, ама бяха голям боклук - все едно ядях топче за пинг-понг с воден пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт