Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 960
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Та за всеки, колкото може да си накачи на гегата  Blush
Пека Геврециии..
 Joy Joy Joy Добре, че са ми малки момчетата, че иначе трябваше да пека още гевреци. Миленски ти двойна доза ли? hahaha

hahaha Joy Joy

Сега. Нали няма да си мерим на мъжОвете гегите Mr. Green hahaha...

Много хубава тортичка, Ренка Peace. Сменям два геврека за парче Crazy.
Нааааа......твойто мъж две ще му станат ли hahaha...
Шегувкам се, ама Миленка е виновна Twisted Evil.

Мастерче, твойто меню много вкусно Peace. Аз обаче бих хапнала само кюфтаци, щото нали се храня разделно тез дни Mr. Green.

Джуджи, Венчето ми липсва Thinking. Да знаеш нещо по въпроса Twisted Evil?

Ей ти рецепта за
Баница - аламинут

2 ч.ч. кисело мляко
250г натрошено сирене
2 ч.ч. брашно
1 ч.л. сода бикарбонат
1/2 ч.ч. олио
4-5 яйца
щипка сол

Содата се угася в киселото мляко и след това се прибавят всички останали продукти. Пече се в намаслена и набрашнена тава на силна фурна. Според твоята фурна разбира се Peace.

Джулке, изпревари ме и сравнявам рецептите. Има различия в грамажите, но това означава, че може да се лавира с продуктите. Peace

# 571
Та за всеки, колкото може да си накачи на гегата  Blush

Пека Геврециии..

Joy Joy Joy Добре, че са ми малки момчетата, че иначе трябваше да пека още гевреци.
Що бе...малки са ви гегите още ли?

Еми разбираемо е единия е много малък още. Един геврек за сега му е достатъчен.  hahaha hahaha Догодина повече.  bowuu

# 572

# 573
Джулке, изпревари ме и сравнявам рецептите. Има различия в грамажите, но това означава, че може да се лавира с продуктите. Peace

Божеее, та ди да не мислиш, че съм извадила тука некви колби и везни?
Колкот' преценя, че са 400'стин грама, толкоз са.  Whistling
 Joy

За мъжовите геги аку ш'съ говори, ш'съ включа и аз, мноу въ моля.  hahaha
И без т'ва няколко дни без щуротии (демек без вас) ми се видяха безкрайни.
  Hug

# 574
# 575
За мъжовите геги аку ш'съ говори, ш'съ включа и аз, мноу въ моля.  hahaha
И без т'ва няколко дни без щуротии (демек без вас) ми се видяха безкрайни.[/b]  Hug
аДи де....Ут кУга тЪ чакамИ....

# 576
  Охххххххх, мръсницииииииииии  Twisted Evil! Пак за пи...ки си говорите. КУн'са на дИцата, Ш сА на мъжОвете  Twisted Evil. Палавнички таквиЗ  Naughty
  Преди малко много бързах и забравих да похваля гевречетата. Супер изглеждат! Огладнях просто Simple Smile. Утре 100% ще ги спретна  Peace!
  Ей го и онова пияното: http://benighted.snimka.bg/cooking/vkusotii.431462.17223503
  На таз баница-аламинут мама навремето у викаше тутманик, макар че тутманика беше нещо съвсем друго в баничарницата.
  Полииииии, давам ти цялата торта ако додИш у дома  Peace! Мои и щерката да дУнЦеш  Twisted Evil.

# 577

Норче, ади бе, душа Hug. Я виж к'во забавно тук тая вечер hahaha.

# 578
Пол къде бре?  Rolling Eyes
Понеже сега влизам и някак не мога да вляза в диалогА  Whistling
Обаче ще,ще
Аз пържих риба и сега влизам в банята да се чипкам , че............мразя да мериша на манджа  Peace

# 579
Ренка, ш' са дУнцЪ бре, що не Crazy. И щерката щА дУнцЪ Mr. Green. ШЪ си готвим, шЪ си пейми Whistling, охоооо, колко работа шА свършим Crazy.

Норче, устай ароматите, ми ела тука да си чешим езицитИ Crazy.

# 580
 Охххххххх, мръсницииииииииии  Twisted Evil! Пак за пи...ки си говорите. КУн'са на дИцата, Ш сА на мъжОвете  Twisted Evil. Палавнички таквиЗ  Naughty

Що мръсници, бре?  Flutter
За пи...Т..ки си говорим, за баници, за ей таквиз ми ти нещица....  Whistling

Мен понеже никой ни мъ ще на гости, аз ш зема да се завлека неканена негде, та да видите тогава кво шъ мъ праите.
  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 581
Я пусни пак фото , че Я изпусна, моля Джуличка

# 582
# 583

Мен понеже никой ни мъ ще на гости, аз ш зема да се завлека неканена негде, та да видите тогава кво шъ мъ праите.[/b]  Mr. Green

Joy Joy Joy
Зех тЪ Радкеее...зЕх тЪ.....У НАС!  hahaha hahaha hahaha

Ренка, ш' са дУнцЪ бре, що не Crazy. И щерката щА дУнцЪ Mr. Green. ШЪ си готвим, шЪ си пейми Whistling, охоооо, колко работа шА свършим Crazy.

А шИ пиЙтИ ли бре?Чи то ,ако нИ сИ пиЙнИти...как тъй шИ пеЙти....хлъц!пардон....

# 584
  • София
ИзпуснАх ли нещо  Mr. Green!
По обяд само снимки на мъже имаше, а като гледам вече... им ги мерим  Joy!

Аз се хванах по разни задачки цял следобед та до сега  ooooh!! Преди малко се прибрахме с дето и съм гроги.

С Хаяси пак си изкарахме много приятно! Това ни беше втора квартална среща, сигурна съм, че ще потретваме  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт