Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 943
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
С Хаяси пак си изкарахме много приятно! Това ни беше втора квартална среща, сигурна съм, че ще потретваме  Hug!

Брейййййййййй къде съм бляла.................изпуснала съм първата среща  Crossing Arms
Епа нЕма ли нЕкой от Варна бре.................. newsm45 баси .............

Абе Вени и кво си говорихте с Хаяси? Сигурно сте ни обсъдили, ако не сега то преди? Верно ли е? Казали сте за всеки по нещо,а? Tired

# 586
  • София
Ми като се замисля, и двата пъти си говорихме различни неща, но вас не сме ви обсъждали нито с добро  Blush, нито с лошо!
За много неща си дърдоркаме. Уверявам ви, разговора върви така лесно, както и тук. Така беше и когато се видяхме с Ренката и Джули  Hug.

# 587
Лелеееееее и с Ренка и с Джули ли си се видяла  Shocked, лелей сега го разбирам................................Къде се видяхте бре? Аз незнам......................

# 588
А, ама ние ходихме на среща в София и аз и Поли и Стефи. Ти не знаеше ли?  Whistling

Реа, шегувам се  Hug Нали не се сърдиш?

# 589
Венче, вече бях пуснала Мурджо да те дири hahaha  animal037
Норче, хубаво, че попита Mr. Green. И аз съм любопитна за темите в разговора Flutter.

Най-първата среща на тринките беше когато ти още не беше се отбила тук Crazy.

А, ама ние ходихме на среща в София и аз и Поли и Стефи. Ти не знаеше ли?  Whistling

Реа, шегувам се  Hug Нали не се сърдиш?

А Shocked. Га Crazy?
 hahaha

# 590
# 591
  • София
Лелеееееее и с Ренка и с Джули ли си се видяла  Shocked, лелей сега го разбирам................................Къде се видяхте бре? Аз незнам......................
Ми виждахме се края на лятото, мисля беше преди началото на учебната година. Пихме по биричка и хапнахме по една салата и дърдорихме два часа и кусур. Всъщност покрай темичката се организирахме и видяхме.

Леле, чета и си викам туй пък кога го изпуЩИХ  hahaha  hahaha  hahaha!

Сега се върнах да ви доизчета. Страшни гевреци видях, някаква запечена бърза баница и една торта с плодове! Браво на вас!
Ками, исками се да ти кажа да не се притесняваш, ама и аз съм майчица - представям си какво ти е  Hug! Вярвам, че всичко ще е ОК с детето!
Не видях Джулката на сватбата, ама нея ще я врънкам пак за среща и ще я накарам да ми донесе всичките снимки  Mr. Green

# 592
  love001
Ако искаш да се видим в Обзор, че то и от Бургас никой няма.  Laughing
Деска щеше да идва в Бургас, ама......

# 593
  • София
Венче, вече бях пуснала Мурджо да те дири hahaha  animal037
Joy  Joy  Joy
Оф, мани! Както исках да си се моткам цял ден, така ми го уплътниха набързо. Единствения ми час и половина на спокойствие беше с Джуджи!
После се разкарвах с баща ми до къщата на баба ми, която е в едно селце много близо до София, ама си е таралянкане. След това се отбих да напазарувам, после да взема детето и се обади племенницата. Каза "Моля те, много спешно ела в нас!". Спешното беше да й настроя безжичния рутер, щото майка й й донесла от Испания лап-топ  Joy.

# 594
Айде, пък като заидвате пак насам, свиркайте!  Hug Пък ний като дойдем към вас (то време за море идеее), пак ше си кажем.

Разговор между младежите ми:
Баткото отваря едно яко затегнато шише, което и таткото не успя да отвори и вика на малкия:
- Виж какъв е силен бати! - а малкия отговаря:
- Аз пък съм млад!!!  hahaha

Бени, страхотна е тортата, а как си я украсила! Бравос!   bouquet

Вени, че то си е спешно, бе!  Mr. Green

# 595
  Ти па, Норче! Едната без мъж, на другата пък НогУ работен и след снимките по обяд, гаранция 100%, че само за мАже са си хортували. А, да'Н забраЙмИ и за сенкИтИ. Нал Джуджка си купила нови. Сигур е преподавала на ВенчИтУ - иСкуствУтУ на маскиранЬетУ  Peace! Гаранция  Peace!
  Уффффф, аС сЪ наядУФ кат' попско чадо по Великден и едва дишам. Тортата стана безумно вкусна и който иска нека се чувства поканен да Апне. ДжулкеЙ, на тебе думам, душко! Па и не само. Теди, до кога почиваш? Утре работна ли си или не? Малко сме болни, но сме на оздравяване ужким.
  Вени, ти ли беше казала, че пазариш от нейде ефтинки парфУми-тестери? Сакам да изненадам мъжОт за имения ден. Ти кат си тръгнала да се моткаш из София Яла на гости за по една торта  Laughing.
  Абе, где се загуби Жу? Откак получи чушките и са покри. Мацееееее, дан ти стана зле от преяждане с пълнени чушки  Twisted Evil?
  Оставям ви за сега. Децата легнаха и аз мисля да се хоризонтирам след толкоз ЙеденЙе и пиЙене  Laughing.
  Норкейййййй, нИ сЪ цупи на нази, ам на мъжо ти. Ко бешИ тЪ зел кат идва у Софето, веч щЕхмИ да сЪ пУзнавами личностно и от сЕкъде Naughty! Убищавам най-тържествено, че кат идвам при роднини и приятели У ВарнЯ да сЪ видим с тебе  Peace!
  Миленка, ама хитряга дребния  Twisted Evil!

# 596
Ками...специално за теб..

# 597
  • София
Разговор между младежите ми:
Баткото отваря едно яко затегнато шише, което и таткото не успя да отвори и вика на малкия:
- Виж какъв е силен бати! - а малкия отговаря:
- Аз пък съм млад!!!  hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мдааа! Осветлих се за тънкостите на гримирането  Wink!

Рени, купувам тестери от магазини Тити. Под ефтини имам предвид, че са не са скъпи като нормален парфюм, по-изгодно излизат. Само кажи кой парфюм те вълнува, и ще се отбия в магазинчето да питам за цена. Аквата на Булгари 100 мл. е 65 лв., имат доста на Том Тейлър, които са от порядъка на 30-40 лв., но пък са по-малки като грамаж.

# 598
Мастерче, благодаря.   Hug Hug  Hug Ще има да си сменям аватара. Whistling
Вени  Hug Hug Hug

# 599
Вени, черния мъжки МЕХХ ме интересува. Намерих го в нета - към 50 кинта за 100мл тестер, ама не знам дали няма да е някой боклук  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт