Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 950
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Малеееееее, какво направихте бе.

Малкото ми източи силиците. Друго си е като имаш помощник. Пък и тъпите ТВ само гадни турски сериали въртят, пък нямам кабелна и няма какво да гледам. Жужето гледа филмчета на компа, ама за кратко. Но докато не гледа не ми дава да го махам и да сядам на компа. Малееееееееее, опасна е.

Баткото отваря едно яко затегнато шише, което и таткото не успя да отвори и вика на малкия:
- Виж какъв е силен бати! - а малкия отговаря:
- Аз пък съм млад!!!  hahaha

hahaha hahaha hahaha

Торти морти, всичко е прекрасно, дребното ме дърпа вече и едва пиша.

Тая рецепта я имам, ама като солен кекс.

С Вени пък не си говорим за вас, хич. Споко. Днес си говорихме за работа, за майките, за мебели и уреди и май още имаше ама............
Уф утре ще пиша още.

# 601
  • София
Ренка, тоз ли http://www.parfumsbg.com/2009-02-19-09-28-11.html?page=shop.prod … ;category_id=520? Ще ида до магазинчето и ще питам каква е цената. Не ми се е случвало да попадна на кофти парфюм, вярно че не мога да ги сравнявам с нещо, внесено от чужбина например, но каквото съм купила е било читаво. Тестерите им са в проста картонена кутия, на която си пише TESTER. Даже някои от тях отзад, на гърба на шишето, има описание на ароматната пирамида - нещо, което на оригиналния парфюм не се слага. За това си мисля, че не продават брутални ментета... щото то на днешно време не знам какво е оригинално и какво не  Mr. Green.

# 602
Рени като идваш обади се, ще се видим задълже  Peace Ако искаш аз да проверя в тукашният магазин ( апартамент с парафюми всякакви всичките тестери и оригинали) Аз от години там си пазаря. Ако искаш пък ще ти дам телефона ти да се обадиш.....................иначе ще питам утре за мъжки МЕХХ кви пари и грамаж, става ли?
Пол кво правиш? Нали искаше да си "чешаме езиците"?

Стеф сигурно спи?!!!!
Жу дека е?
Вий а ти?

hayasy не гледам сериали  Mr. Green нямам време и нерви..........

Вени
и мойте парафюми са същите...............апартамента дето ходя да си ги купувам оригинални е със същити описание на видя им

# 603
  • София
Реа, доволна си предполагам, щом не само един си си купила, нали  Mr. Green? И тук, в София, има такива складчета. Кумата ходи в едно някъде около Халите, но на мен хич не ми е в маршрута. А и тия момичета горе-долу ги познавам. За Коледа обърках парфюма на мъжът ми, смениха ми го за ден-два без проблем.

# 604
Вени от години пазарувам от там и на мен и на мъжа ми. Много съм доволна. Имат голямо разнообразие и не са от тези парафюми - пръс и вече нищо да не мерише...........особено , че знам че по центъра на Варна се снабдяват от "тези " парафюми............ а цените им са почти на половината. Парафюм за 160-170лв си го взех за 96лв. това си е мн добре. На мъжа ми пък в магазините е около 100 ,  а там за 55лв му го взимам 100мл.............примери мога да дам много.........
Ти с кво се фъскаш сега?
Ейййййййй лъвици , я кажете с кво се "ароматизирате" сега? Flutter

# 605
Малкото ми източи силиците. Друго си е като имаш помощник. Пък и тъпите ТВ само гадни турски сериали въртят, пък нямам кабелна и няма какво да гледам. Жужето гледа филмчета на компа, ама за кратко. Но докато не гледа не ми дава да го махам и да сядам на компа. Малееееееееее, опасна е.

И аз ги недолюбвам турските сериали, а я гледам кумичката и двата гледа  Crazy
А пък малчо, точно като вас - не ще на ДВД-то да гледа филмчетата, а да му ги пускам на "контутеря". Че и сам си ги слага, само не се е научил къде да го пусне. Иначе тези от You tube -сам си ги сменя и хич не ме занимава.

# 606
  • София
Ох, за парфюми съгрешавам  Blush!
Най-хубавите ми (и в оригинални опаковки, не тестери) са Chance на Шанел и новият на Армани - Айдъл  Blush. Имам за всеки ден два на Черути - Image и 1881 (обаче са ми останали сравнително малко), Гучи - Еnvy me. И едни сетове с по пет миниатюрки на различни парфюми. Много са джиджанки, наричам си ги бебенца-парфюмчета  Mr. Green.

# 607
 Вени, същия  Peace!
 Норче, благодаря, ама до Варна ще стигна едва на лято. Всъщност братчедката ще идва тия дни към София, ама за едни парфУн нЕма ви занимавкам и двете  Peace.
 Миленка и у нас сме така с дребния, само думичката е компинтер   Mr. Green.
  Парфюми - ориджинъл не купувам откак баткото ми изпръска Гучито , за да ароматизирал в къщи. Беше на 5-6 години и докато ни нямало замирисало от канализацията и човека решил да ароматизира. Нов парфюм ми го беше оставил едва на 1/3   Crazy.

# 608
Рени  Joy големият си е свършил работата както и трябва, Ароматизирал е апартамента на оригинале  Mr. Green Гичи  Mr. Green

Лягам си  smile3507 лека , мирна и спокойна от мен  smile3507

# 609
  • София
Ренка, ще проверя и ще ти кажа! Дано да го има на изгодна цена, тъкмо ще си намерим повод да се видим  Wink!
Беше на 5-6 години и докато ни нямало замирисало от канализацията и човека решил да ароматизира. Нов парфюм ми го беше оставил едва на 1/3   Crazy.
tooth

Реа, кажи и ти с какво се фъцкаш?
Ааа, ще спинкаш - хайде лека, пък утре ще разкажеш за миризмите  Hug.

# 610
  • Sofia
Аз си купувам тестери от megashop.В момента се пръскам с  Max Mara. Купувала съм и парфюми от тях, но не са трайни. От тестерите съм доволна.

# 611
...Пол кво правиш? Нали искаше да си "чешаме езиците"?...

Малкият ме приСПА Close. Пък колко неща имах запланувани да правя след като го приспя ooooh!.
Ще почета тук и ще лягам Tired.
Лека, маЧонки Heart Eyes!

# 612
# 613
Добро утро Hug!

Чочка се е погрижила за художественото формление, а аз - за литературното Mr. Green:

ХОРОСКОП ЗА 03.02.2010 - ЗОДИЯ ЛЪВ

Емоциите ви са нестабилни. Ще се чувствате по-сигурни, ако не решите да си търсите силни усещания и да провокирате другите. Ако сте готови за нови подвизи, съветът е да не бързате.

# 614
Добро утро, момичета!

Пол, мерси за 'ороскопчето. Дано някой път се вслушам  Laughing Че обикновено ако чета хороскопа, през деня върша глупости и накрая си казвам: те хората верно бяха писали, ама аз май забравих....

Гледам снощи голям лаф сте му ударили. И за разни миришки сте си говорили. Аз нааюскоро се влюбих в един L'Instant Magic на Guerlain. Обожавам го ви казвам  Crazy А другият ми любим е 1 милион. Хич не ми пука че е мъжки  Naughty (само да не ми скочи някоя мацка изневиделица  Mr. Green ) - имам си ню-ню и си се пръскам отвреме на време.

Рени, ама голямо отмирисване ти ударил синкото  Mr. Green

Ками, аз ооооооще идвам до Бургас   Embarassed Ама и до там ще стигна. А лятото със сигурност  Mr. Green

Айде лек ден за сега лъвички и да не бързате много  с новите усещания. Освен ако много ама мноооооооооооооооооооооого ви харесват  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт