Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 932
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
ТЦ
Ти нал знаш, че аз тебе многУ си та обичкам! Ква ирония кви 5 леФа Naughty ?

# 631
ТЦ
Ти нал знаш, че аз тебе многУ си та обичкам! Ква ирония кви 5 леФа Naughty ?
  love001

# 632
Жу, TessaMon, Сис, M_Nik, Стефи, hayasy, tediko, Бенджи, Чили, Вени, Kamence, Madam Stasita, beni, Поли, Цветина, Джеси, къде сте,бре?
Още ли обядвате?

# 633
Ние се наобядвахме -пилето от снощи и тортичка. Сега съм във Фейсбук и обмислям как да хоризонтирам дребното, че да мога да спретна гевречетата. Довечера пък съм на среща на училищното настоятелство  Rolling Eyes. Изобщо е ми се ходи, ама ще трябва  Tired.

# 634
Тука съм Чоч, ама са ми седнали на глаФъта с работа.  Crazy Та после ще се включа пак.

Ние се наобядвахме -пилето от снощи и тортичка

Рени първо прочетох че сте се НАДБЯГВАЛИ с пилето и тортата  Mr. Green та го четох 3 пъти

# 635
  • София
Нещо ми са бъгна интернета и съм се закачила за мржата на някой съсед, ама много е бавен  Confused.
Ренка, ходих до магазинчето с парфюмите - тестер нямат, защото бил още нов парфюма (така ми казаха), имат си в нормална опаковка. Малката разфасовка от 30 мл. е 33 лв., а голямата 75 мл. за 66 лв. Много е приятна миризмичката  Peace!

# 636
Аз поработих, разходих се по слънцето, че взех дребния на обяд от градина и сега спи. Ами то иначе, докато го взема и ще отиде хубавото време и тука може да поспи.
Гевречетата станаха супер! Ама не знам как да сваля от апарата снимките.  Blush Май малко ги попрепекох, че хрупаха вчера, ама днес са добре и омекнали. Малкия яде от тях като се върнахме към 14 часа. Сега пак ще поработя и тъй.

Харесват ми по-лекички парфюмчета, флорални или спортни като:
http://parfumi.org/damski-parfum-davidoff-cool-water-edt-30ml-p-633.html
http://parfumi.org/damski-parfum-dolce-gabbana-light-blue-edt-25ml-p-644.html
Мъжа ми се смее, че съм фен на сини опаковки  Mr. Green

# 637
Поли,заповядай кафенце:

# 638
# 639
Чоч мани го това кафе, дай нещо за ядене, че умрях от глад днес. Баси всичко изядох, изпих (айрян пих, да не си помислите, че е друго) и 1 тон вода. И пак съм гладна. Да идват гостите, че ще стана 200 кг. И все сладичко ми се прияжда, ама не му се давам.

# 640
# 641
Хаяси, Чочи, зАпрете се с тия вкусотии. И аз съм умряла от глад. Ма няма сега вече нищо в хладилника мое. Даже се чудя дали да не напъна нечие чуждо ядене. Помня, че миналото лято на два-три пъти някой в продължение на няколко дни все изяждаше на IT-тата ни мръвките от хладилника. Обаче аз си спомням, че тогава имаше една колежка на Дюкан. Нищо не казвам, ама... Или пък може и неволно да е станало Joy... Сетих се такник'ва връзка де. Факс просто получих Joy

Реа, аз снощи не спях, ама не бях на кеф. Като нямам пари нищо не ми се прави.

Зачезвам. Кога как вляза все ядене тука - или на снимки, или в процес на готвене. newsm55   food002   eat

# 642
Днес явно бомба е паднала тук-що нЕма никой  Thinking?

# 643
Добър вечер момичета как сте  ooooh!току що идваме от педиатъра малкия е с ангина ooooh! smile3511пак антибиотик кажете нещо природно за гърлото smile3525

# 644
  • Пловдив
Има ли гнойни налепи?
Пуснахте ли антибиограма?

Ако не - какъв АБ?! Тя се презастрахова просто...винаги можеш да изчакаш..

А и детенцето е голямо.
Давай начесто мед, чай от лайка с мед /вместо вода/, не горещ, със стайна темп., ако е гнойна ангина - компреси с извара много помагат...

Общи условия

Активация на акаунт