Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Мастерче  Joy Joy Joy Много ти вкусни кюфтаците и пилишките филенца! Не изсъхват ли на оребрения филенцата или ги мариноваш първо? А този сос от кисело мляко и горчица, не ми е й хрумвал   bouquet

Нищо не изсъхва....в каймата като я замесвам слагам и водичка,а филетата ги намазвам с чере,червен пипер и ги поръсвам с олио и вода.Обърквам ги и си стоят така докато не реша да ги пека.Супер сочно стават... Hug

# 661
Венииииии  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

Аз пък за ангина ям мед със сода. А моя лекар се опитваше да ми изстърже налепите с лъжицата и успя с няколко, но ако беше продължил нататък, щеше да разбере менюто ми от закуската и обяда.

Аз съм с Ехо на Давидоф, от много време вече, но е на свършване. Имам едно Кензо, ама е само 30 мл. и сериозно трябва да помисля за нови и на мен и на мъжа ми.

Абе аз кюфтета не видях, Миленскиииии, как разкри Мастерчето какво е готвила?  newsm78 newsm78 newsm78

# 662
  • София
Аз пък нямам цици и мога да се метна от бънджито  Joy!
Их, че хубави миризми, изкушавам се да планирам пак покупка Mr. Green!
Подсетихте ме за гледам и Хаяси и Реа, ако не бъркам показаха Дафидоф. Аз имам добри спомени от Cool Water.

Хаяси, мина ли сертификацията безпроблемно?

# 663
  • София
Абе аз кюфтета не видях, Миленскиииии, как разкри Мастерчето какво е готвила?  newsm78 newsm78 newsm78
Милнски е била на вечеря в Мастерчето  Laughing!

# 664

Абе аз кюфтета не видях, Миленскиииии, как разкри Мастерчето какво е готвила?  newsm78 newsm78 newsm78
Е как...видяла ме е в Готварския  Mr. Green

Ето специално за тебе
http://media.snimka.bg/5492/017239878.jpg
http://media.snimka.bg/5492/017239879.jpg

Венииии Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 665
Вениии, един скок и заради мен да направиш, че аз.......таковата, да не ми ги настъпва някой като върви след мен.

Мина, много бързо, ама имам да оправям един дъъъъъъъъъъъъъълъг списък и ще трябва до 20.02 да е напълно готов. А е хипер досадно и много ровене, писане и не е за разправяне.

Мастерчеееее, първо ме разсмя, сега ми текат и лиги. Мале тука всичко живо те дебне какво готвиш, чак в готварския те издебнаха.

Аз пък си имам мъж. Дойде си днес вместо утре. Пък аз в негова чест направих 2 дози мъфини. Едни с кашкавал и едни с банани.

# 666
Не сте писали много докат' ме няма Mr. Green.
Днес компа ми беше на "освежаване", лаптопа в един момент сдаде и останах като в небрано лозе Rolling Eyes. Готвих, излизахме преди обяд малко да се разходим, питка правих, ей таквиз неща. Преди малко приспах, и въпреки това очаквам включване до половин час ooooh!.....Парфюмът ми в момента е на Карлос Моя. Купих си едни много сладки съдинки днес от магазините по левче, утре ще ходим да гледаме един мини ван....Какво друго newsm78? Природни илачи не ми се е налагало да ползвам, но ще знам къде да питам при нужда.

# 667

Аз пък си имам мъж. Дойде си днес вместо утре.

.....ДРЪЖТЕ СЕЕЕЕЕЕ...ТАЯ ВЕЧЕР ЩЕ ИМА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ...Епицентърът ще е откъм-то Хаясича.....МоЕ да се вържем за през ноща.... smile3534 smile3533 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly

# 668
Вени , бъркаш ме, аз нямам Давидофф Mr. Green
Пол покажи кво си купи де и какви са тези съдинки? За вана , дано ви хареса  :cver: ще ви трябва за срещата.............. Wink Аз пия мн чайове. Днес си купих мурсалски чай - мн е полезен.

Напоследък нещо хич не ми върви..........мн са нещата и трябва до утре да разказвам, последното е, че си дадох един телефон да ми го разкодират и сега не мога са пиша съобщения и да си напиша името на някой тел номер  #Cussing out иначе ми взеха техната верица 15лв, утре отивам агресивно настроена  Mr. Green Сигурно някой ме е урочасал , да му се връща тъпкано, дано  Joy

Мъж ми има РД в събота и му измислих подарък - ключодържател с две страни на мен и децата  Simple Smile Утре ще са готови ( и на мен си поръчах един ) 

# 669
Вени, моя е Сооl Water и др. сини... Много е свеж, наистина!  Peace

Реа, мурсалския го дегустирах от извора - на Дяволското гърло преди 20-ина години и оттогава съм му фен. Хубав подарък си намислила! Аз съм подарявала тениски с разни Rolling Eyes надписи... дето си поръчваш какво да ти напишат.  Wink

# 670

Аз пък си имам мъж. Дойде си днес вместо утре.

.....ДРЪЖТЕ СЕЕЕЕЕЕ...ТАЯ ВЕЧЕР ЩЕ ИМА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ...Епицентърът ще е откъм-то Хаясича.....МоЕ да се вържем за през ноща.... smile3534 smile3533 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly

Joy Joy Joy

# 671
...Напоследък нещо хич не ми върви...

Що така бре Rolling Eyes? Ако ти се разказва, разказвай, може да ударим по едно рамо Hug.
По-хубав подарък надали може да се измисли Laughing - жена му хубава, децата му хубави, е Wink?

Ей ни нещицата: http://www.album.bg/polin_a/images/21284730/

Черните са стъкло, а белите са пластмаса, но пък в интересна форма Mr. Green.

Джуджи, а тъй Peace. Ша прИдупреждаватИ когат' нали таковата, щото да знайми и да нИ сме неподготвени Mr. Green.

# 672
Цоп и аз тук.. Mr. Green Ооо,Мастърче-крайно ми е особено! Hug

# 673
Бодливка, лъвичка ли си? Привет!

Поли, хубави, бре! Винаги съм се чудила какви неща може да открие човек по подобни магазинчета... Бях намерила едни разкошни рамки за картини (снимки) пак там, дървени, с разни орнаменти (3 лв.). После видях подобни в художнически магазин по 20 лв. Има хубави вази също и какво ли не.

# 674

...Напоследък нещо хич не ми върви...

Що така бре Rolling Eyes? Ако ти се разказва, разказвай, може да ударим по едно рамо Hug.

Пол разни дребни неща са , но като се съберат и ми правят впечатление. Дразнят ме и ставам агресивна  Mr. Green
Благодаря за хубавите думи ( за подаръка)
Иначе мн ми харесаха съдинките, едно време мн ходих по улиците и влизах да убия времето с децата по такива магазинчета и винаги намирах нещо оригинално.........

Миленка, за първи път ще правя такъв подарък с лика ни  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт