МИЕЛЕ- перални

• 61 681
  • 20
  •   1
Отговори
Искам да , попитам притежателките  на тези перални, от коя серия сте доволни 5,6,7,9, ит.н.
с електроника или без?
разбира се питам за 2-рата ръка  Mr. Green

# 1
  • с/у ОколоМръсТното
дай Боже всекиму 9-та и нагоре серия.
Но има читави перални и от по-предните серии.

# 2
Имам въпрос - аз ли съм толкова куха, че не мога да открия никаква информация с конкретни параметри за уреди Миеле на БГ пазара, или наистина няма такава ??? Изключвам официалния сайт, тъй като немски не говоря, а и ми се струва тъпо да ползвам преводач за 100 страници примерно,  за да им дам парите си../лирично отклонение/. Може ли някой да ме светне къде да видя какво конкретно се предлага в БГ?

# 3
  • София
Да попитам имащите такава пералня-тихи ли са? Писнало ми е от моята, ужасно е шумна и май основното нещо, което ме интересува е дали са тихи.  ooooh!

# 4
Имам въпрос - аз ли съм толкова куха, че не мога да открия никаква информация с конкретни параметри за уреди Миеле на БГ пазара, или наистина няма такава ??? Изключвам официалния сайт, тъй като немски не говоря, а и ми се струва тъпо да ползвам преводач за 100 страници примерно,  за да им дам парите си../лирично отклонение/. Може ли някой да ме светне къде да видя какво конкретно се предлага в БГ?

Наистина няма информация на български. От сайта на Миеле Център Москов те препращат към немския сайт, където е актуалният списък с продуктите. Аз писах на горната фирма един имейл с молба да ми пратят брошура с моделите, които предлагат, но те ми пратиха оферта с 3 модела и цените им (с включена доставка до Бургас и монтаж). Само че на мен тези модели изобщо не ми харесват, защото абсолютно всичко при тях - програми, температури, обороти, допълнителни функции - се избира от няколко копчета и един огромен дисплей като български език, естествено, няма.
На всичкото отгоре, вече няма и модели с капацитет 5 кг, а само от 6 кг нагоре, така че силно се разколебах дали да купувам такава пералня. Просто не ми трябва пералня за 6 кг дрехи - двама души сме вкъщи.

Да попитам имащите такава пералня-тихи ли са? Писнало ми е от моята, ужасно е шумна и май основното нещо, което ме интересува е дали са тихи.  ooooh!

Аз нямам още, но съм виждала работеща на живо. Много беше тиха, дори при центрофуга. В youtube има много клипчета на различни модели Мийле, ако искаш потърси да видиш как работят.

# 5
Аз също не можах да намеря свястна информация и изпратих мъжът ми в магазина с/у Руската църква да вземе един каталог...
Е оказа се, че в магазина няма каталози и любезно ти препоръчват да се осведомиш в интернет.

Много са били странни момичетата и още в началото са го посрещнали с информация за цените.../все едно не сме за този магазин/.
Той не е получил никаква конкретна информация/дъра-бъра за барабана рчелна пита и т.н./ и не е очарован.
Любезно са му казали да заповяда със съпругата си ...

# 6
Изобщо не си куха. Доколкото знам Миле е марка на немската верига магазини Квеле /която на скоро закриха/. Така че най-много информация ще намериш на немски.

# 7
Кофти политика! И аз писах и-мейл, но нямам отговор. Очевидно ще си купя АЕГ- то и ще приключа с интереса си към Миеле.

# 8
Тук не е място за реклама НО - Аз си купих ЛИЧНО Миялна и пералня МИЕЛЕ както хладилник фурна и котлони АЕГ - втора ръка  - с 2 години гаранция. отлични са направо катонови.
във фирмата са отлични професионалисти - техници, обслужване и т.н
Фирмата е МАРТИ 76 http://www.mieleservis.net/- намерих я в интернет -0888963717 сташно съм доволен
работят и в неделя - имат страхотни неща направо за безпари - ( за качеството на тая техника да не говорим)

# 9
.....в сайта им са побликувани много малко неща - Задължително на място - избора е супер - пук и ти казват кога им идва нова стока ако случайно няма точно това което ти търсиш-

# 10
  • с/у ОколоМръсТното
наскоро поправяхме една от '90-та година. Чудна 'убавица.

... и точно тогава имахме и една по-нова АЕГ, но немска си АЕГ.
Макар АЕГ-то да е пипнато и да е по-ново от Миеле-то, не мож се сравни с последното.

# 11
Вярвам, че сте абсолютно прави. Но аз имам предразсъдъци към вещите втора употреба. Всеки си е "башка" луд... Simple Smile

# 12
Вярвам, че сте абсолютно прави. Но аз имам предразсъдъци към вещите втора употреба. Всеки си е "башка" луд... Simple Smile

така е - ...аз пък предпочитам каран Мерцедес пред нова лада - ама както каза " всеки си е башка луд Simple Smile

# 13
така е - ...аз пък предпочитам каран Мерцедес пред нова лада - ама както каза " всеки си е башка луд Simple Smile

Simple Smile А, за колата съм съгласна. Цифрите са различни. Но Мерцедес стигат до потребителя, нали ?! Аз мога да си позволя ново Миеле /за разлика от нов Мерцедес/,  но  "тях"  не ги интересува...Не ми е такъв проблем, не ме разбирайте погрешно..Принципно говоря.

# 14
Гретел, ако можеш да си позволиш нова пералня Miele не се чуди. В офиса им наистина са меко казано странни , но уредите си заслужават. Имам  пералня и сушилня от тази марка и съм страшно доволна. Имат програми за всичко - от възглавници до връхни дрехи. Тихи са. Можеш да си регулираш обороти, вода, да съкратиш програмата и още куп друге екстри. Освен това когато ти я монтират ще ти направят инструктаж и ще ти оставят инструкция на български. Ако попаднеш на точния техник ще останеш доволна и от монтажа и от инстрлуктажа.Ако се решиш пиши ми на лични за подробности.

Общи условия

Активация на акаунт