Ийит Oзшенер: Мелодията на сърцата ни: сега и в "EZEL"- 55

• 27 065
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
# 226

[/img]http://img713.imageshack.us/img713/5078/ezel1611.jpg[/img]
  ………..

# 227
ПОСЛЕДНО
Аз нямам спомен за този момент Някой сеща ли се?  Да не е Бахар, когато припадна

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 21:16 от vivivi2

# 228
и аз нямам спомен,даже на нещо ново прилича  newsm78

# 229
едно подписче

# 230
Бланка,малко за зад кадър

# 231
и от мен зад кадър

Joy

Joy

# 232
лека нощ  smile3524 newsm46

# 233

Пак да питам Спомням си, че веднъж коментирахме тук, че сватбената роклята на Ламия от сватбата и от съня на Джемил е една и съща  newsm78 Тази от втората снимка??

# 234
не си спомням каква беше от съня,но ако трябва да сравняваме двете рокли на снимките.различни са-само презрамките дето са дантелени..може би са търсели нарочно същата рокля,но са взели подобна

# 235
Кенан е много смешен на тази люлка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 236
  • при най-добрият мъж...
Според мен роклите са различни.Едната е с волани,а другата е с набран плат по полата.

Направо  не издържах като го видях как сладко спи Crazy Crazy CrazyА на онова момче,което подпира картината хич не му е лесна работата.Явно,за да не развалят къщата с дупки от гвоздеи така се налага да държат декорациите Joy Joy

# 237
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
На мене роклята от съня ми харесва , но тази от последния епизод така и не можах да я харесам.

# 238
на последната снимка Ламия ми се вижда понапълняла,ама може и да е от роклята..
сега ще се опитам да намеря снимки от съня..

# 239
Днес изкопахме велики снимки! Човек предобива представа как се снима, какво представлява снимачната площадка, как живеят актьорите - как ядат, как спят където им падне...  Laughing Laughing Laughing Вики, Виви, давайте, не пропускайте нито една снимка "зад кадър".  Peace

Общи условия

Активация на акаунт