Ийит Oзшенер: Мелодията на сърцата ни: сега и в "EZEL"- 55

• 26 442
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • КиТ
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ivaila доста верни неща си написала,съгласна съм с теб
Hug Hug Hug Hug

# 511
Ой, какъв спор! Отдавна не се беше случвало. Добре сте се завърнали, момичета!  Hug Hug Hug Hug Hug

И аз забелязвам, че с времето преосмислям филма и донякъде си променям позициите - е, не изцяло, но все пак... Усещам, че вече проявявам повече търпимост към Кенан, не знам, но преди не ми ставаше толкова жал за него, а сега си мисля, че той е най-голямата жертва. И е много тъжно, ако никой не може да ти помогне, дори човекът, който обичаш. А за Ламия - доста я критикуваме тук, но за мен тя е най-неубедителният образ във филма. И това е грешка на сценаристите и на режисьора. Не са успели да обяснят достатъчно добре мислите и чувствата, които я водят. Тя е схематична и плоска от самото начало и това си е.

Еми, около този Езел големи интриги... Това пък със сигурност му прави реклама, защото няма лоша реклама, както казват.

# 512
  • КиТ
А Бланка Hug Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само да не стане като с нашия сериал
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 513
Да и на мен ми е жал за Кенан, той наистина пострада, от манипулацийте на сестра си, Джавидан...Но пък и когато някой искаше да му помогне, той отказваше, нали е Хюсеин Кенан....Кофти ми стана, особено на края когато се самоуби, направо ми се ревеше, гадно беше за край на филма, тежко....Сори че бях заядлива....но нищо лично, пък и лаф да става, да живнем малко  Hug....Леле, мъжо е сега мина и направо падна, аз съм се побъркала с тоя филм....

# 514
  • КиТ
Здравейте почитатели на страхотния сериал Мелодията на сърцето. Вижте сайта,който направих по темата http://dudaktankalbe-plami.blogspot.com/ . Давайте идеи за съдържанието и гласувайте в анкетата за вашия любимец- Кенан или Джамил да спечели сърцето на Ламия. Confused:

Как сте Whistling,нещо се умълчахте   Hug Hug Hug

# 515
За какво им е сърцето на тази коза newsm78

# 516
  • КиТ
За какво им е сърцето на тази коза newsm78

Незнам,може да го искат за трофей Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 517

Който разбира, моля да каже- за някакъв рейтинг ли става въпрос И ако е така-нямам думи- къде са
Keнан и Джансу, а нашият къде еееееееее

http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=1546

# 518
здравейте,   bouquet  bouquet  bouquet

# 519
  • КиТ
Заповядайте в новата ми тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=469678.0

# 520

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 21:48 от elmira

# 521
Vivi това е сайт за гледане на сериали.Под снимката им пише
за сюжета на "Езел"

# 522
Един от най-любимите ми моменти във филма

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 23:50 от vivivi2

# 523
Ой, какъв спор! Отдавна не се беше случвало. Добре сте се завърнали, момичета!  Hug Hug Hug Hug Hug

И аз забелязвам, че с времето преосмислям филма и донякъде си променям позициите - е, не изцяло, но все пак... Усещам, че вече проявявам повече търпимост към Кенан, не знам, но преди не ми ставаше толкова жал за него, а сега си мисля, че той е най-голямата жертва. И е много тъжно, ако никой не може да ти помогне, дори човекът, който обичаш. А за Ламия - доста я критикуваме тук, но за мен тя е най-неубедителният образ във филма. И това е грешка на сценаристите и на режисьора. Не са успели да обяснят достатъчно добре мислите и чувствата, които я водят. Тя е схематична и плоска от самото начало и това си е.

Сега,когато гледам филма за втори път,се улавям,4е не само проявявам търпимост,а и разбирам действията на Кенан.Не го оправдавам,просто е непростимо какво сам си направи 4овекът.Не е лош,просто много комплекси и голямо его.Имаше нужда от стабилна опора до себе си,за да "узрее",но не я намери.Ламия не го оби4а,затова и нямаше търпение и желание за него,Джавата го задушаваше прекалено,Афифе играеше майка на неправилното място.Късно,много късно спря лутането той.Жалко,наистина съжалявам за него.
Ламия не знам дали е сценаристка грешка.И Шехерезадата беше такава куха лейка.Може би някакъв идеал в Турция за жена,знам ли?
Мен ли4но Ламия не ми харесва,тъй като няма живот в нея,няма жар,няма борба.Оставена на те4ението или в другата крайност истерясваща,не ми са симпати4ни такива хора.Дори походката,сравнена с тази на Нимет и Джавидан е супер флегмати4на.Прекалено изкуствена,прекалено мрънкаща,с някакъв фалшив морал.Много тънкообидна,високомерна,а няма покритие.Направи в края на краищата вси4ки около нея нещастни_кой умря,кой полудя,кой се застреля.
Патката 4ак в таз ве4ерната серия разбра колко е направил за нея Джемил,какво му е струвало и как тя го орезили пред вси4ки.
Не мисли тва моми4е,ейй,как може такива да ни ги натрисат в главните роли??? Mr. Green

# 524
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
добро утро! Hug Hug Hug Hug bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт