Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде и кога се срещнаха Майкъл Джексън и Лиза Мари Пресли? Как той направи предложението?
Какви са плановете за пускане на новия албум на Майкъл Джексън?
Как мога да гледам Blu-ray диска на Майкъл Джексън?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде и кога се срещнаха Майкъл Джексън и Лиза Мари Пресли? Как той направи предложението?
-
Какви са плановете за пускане на новия албум на Майкъл Джексън?
-
Как мога да гледам Blu-ray диска на Майкъл Джексън?
-
Какво съдържа адресът със снимки на децата на Майкъл Джексън?
-
Какво съдържа стихчето, споделено в чата?
Важното е.че си се престрашила да почнеш и да пишеш. 
.Изобщо не вярвам в тия спиритични сеанси.
ще се разровя сега.
Спомням си, че когато и двамата бяха много модерни, Принс беше обявил танцувален дуел на Майкъл, демек надиграване
На втората снимка някой може ли да го преведе
,
и
заради
!!!!!!!!!!!!
гледах в Ютубито масовите танци на хората от цял свят в знак на почит към него,Е незнам как да го опиша това чувство,сълзите ми тръгваха ,гърлото ми се свиваше,неможех да повярвам какво се е случило.В един момент си дадох сметка,че ще е по-добре да спра малко,за да отмине болката по-лесно.
помня тогава имахме значки с него,kартички,плакати.Не мога да се похваля,че съм му върла фенка и не съм колекционирала всичките му албуми.Не съм била на негов концерт.
Най-много го харесвам в този период "Bad""Dangerous""History",клиповете са му много силни.Някой от любимите ми песни ,които се сещам набързо:"Give in to me","Dangerous",от албума "Bad"всичките
,"Ben","Who is it","For all time","The lost children" ,няма да изброявам още ,че ще пропусна някоя,а те са многооо
Давай още, виждам, че се чувстваш като дете в магазина за играчки!