Майкъл Джаксън - BLACK OR WHITE- отворена тема

• 35 443
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Личният лекар на Джексън – д-р Конрад Мъри накарал сина на певеца Принс Майкъл I да гледа баща си, докато лекарят му правел сърдечен масаж. Това разкрил пластичният хирург на Краля – д-р Хофлин, който е и близък приятел на семейството му.

Фамилията Джексън споделила, че гледката на умиращия си баща, изключително много ужасила и травмирала сина му. Докторът обаче искал да има свидетел до себе си, който да наблюдава опитите му да реанимира Майкъл.   

Хофлин направил и шокиращото разкритие, че певецът е бил мъртъв най-малко два часа преди да пристигне линейката. Освен това Краля бил получил сърдечен удар преди да му бъде дадено лекарството Propofol.

Според хора от персонала на имението, където живеел Майкъл, Конрад всяка вечер преди да заспи му е инжектирал силното лекарство. „Ако познавате болкоуспокоителното – което трябва да се предписва само и единствено от специално обучен анестезиолог и да се дава в болница – ще знаете, че то е много опасно“, разказал още Хофлин. „Според мен д-р Мъри е заспал вечерта, когато Майкъл е умрял.“

Според семейството на певеца, в нощта на смъртта на Джексън, Конрад е извикал Принс I да гледа какво прави на баща му, като преди това се е уверил, че момчето добре разбира процеса на реанимация. Това д-р Мъри направил с цел да бъде сигурен, че има свидетел, който да заяви, че се е опитвал да спаси Краля.

24.07.2009 12:10 | Автор: bliasak.bg

информацията е стара..но е свързана с това което ни каза Ленита...,че Принс е искал да свидетелства срещу д.р Мъри.Извинявам се предварително ако е била качвана тук!

# 631
Ох,отвратително!!!Колко е пресметлив тоя 'доктор'! Значи все пак го е било старх, че върши нещо нередно, та после да вика детето да гледа какво прави с баща му и да му е евентуален защитник в съда!!!И как си мисли, че Принс ще даде показания в негова защита!!!Тоя е пълен некадърник, как са допуснали да лекува Майкъл?Кой му го е натресъл?В един друг форум чета, че Мъри казвал, че всяка вечер давал пропофол венозно със системи на Майкъл, за да заспял! Експерта по аутопсията твърди,че нивото на пропофол в кръвта е в количество подобаващо на сериозна няколко часова операция.И че никога не е чувал да се дава пропофол за лечение на безсъние. Това ми е интересно как е ставал всеки ден след такава упойка, как е танцувал и пял!!!Който е бил под пълна упойка ще каже, че изобщо не се събуждаш отпочинал, а напротив-пребит!!!И как е пеел ако Мъри го е интубирал всеки път???Мисля, че доктора лъже за много неща, за да оправдае нехайното даване на лекарството, все едно казва "Аз редовно съм му давал пропофол и нищо му нямаше, сега е станало случайно..."И още нещо, експерта казва, че пропофола се се съхранява при специални условия и има годност 6 часа след отваряне, защото лесно се зараждат бактерии и има опастност от сериозна инфекция.В спалнята на Майк са намерени няколко отворени шишета пропофол. Мисля, че изобщо не можем да си представим за каква чудовищна схема става въпрос. За мен това си е чисто убийство и то предумишлено!

# 632

За разведряване, че стана малко тягостно с тия пропофоли и упойки  Rolling Eyes

# 633
Аз лично се радвам ,че децата  имат желание да тръгнат по пътя на баща си.Той беше казал ,че като малки много са искали да се качат на сцената с него....дано са наследили таланта му. Heart Eyes

# 634
Този доктор направо не е с всичкия си как ще караш  детето да присъства на реанимацията на баща си това е толкова тежко преживяване ,за съжаление сигурно ще остане в съзнанието на Принс за цял живот!А за това с пропофола направо съм изумена ,то не стига ,че му го е инжектирал ,след като е забранено ,ами ако и с изтекъл срок на годнос е вкарвано това лекарство в организма на Майкъл не се учудвам защо  последствията са с фатален край!Този доктор е ненормален ,кой изобщо му е разрешил да практикува медицина?Дано успеят да го осъдят!

# 635
  • Linz
Не вярвам Мъри да е бил толкова некадърен, че да не знае какво прави. Вече не вярвам, че ще научим истината за смъртта на Майкъл.

# 636
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         И аз не вярвам доктора да е толкова некадърен - много е гнило всичко , но едва ли ще го разберем.... някога                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 22:32 от ani_220778

# 637

Няколко снимчици за лека нощ!

# 638

От карнавала в Рио!

# 639
# 640
Liberian girl,: Benisima-gost,снимките са разкошни!
Преди  време имаше публикуван един разговор с духът на Майкъл в които  той казваше ,че съжалява ,че синът му е станал свидетел на смъртта му но ,че Принс е силно момче и вярва в него ,че ще го превъзмогне.Много странно наистина ...от къде този човек с които е проведен разговорът  е знаел ,че Принс е присъствал на смъртта му?Дали е било масово тиражиран този факт или наистина има нещо верно в тази връзка с отвъдното?

# 641
  • Пловдив
 Hug   На втората снимка някой може ли да го преведе  Embarassed

# 642
кати,още в началото като раздухваха информация около смъртта на Майкъл казаха,че Принс е бил в стаята Peace.Изобщо не вярвам в тия спиритични сеанси.
За Принс си спомням не отдавна някой (май беше Кени Ортега) сподели,как докато подготвяли концертите Майкъл преливал от идеи,дори му звънял посред нощ за да му каже какво му е хрумнало и че още на другия ден трябва да го направят.Кени го попитал защо не почива,а Майкъл казал,че господ му пращал тези идеи и той трябва да ги вземе веднага иначе Бог щял да ги изпрати на Принс Laughing.
Като че ли скоро гледах снимки и на "докторчето"на карнавала Thinking ще се разровя сега.

# 643
Добро утро,
да пием по едно

Добре дошла при нас,vanka1979   bouquet

# 644
  • Пловдив
Добро утро,

Добре дошла при нас,vanka1979   bouquet
аз отдавна съм дошла,но не съм се разписвала последните няколко теми,чам ме е срам да кажа колко  Embarassed само ви чета

Общи условия

Активация на акаунт