Майкъл Джаксън - BLACK OR WHITE- отворена тема

• 36 047
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Кати хубаво си го казала PeaceАко този велик човек не ни липсваше толкова много нямаше да сме още тук Peace.   
развали ми изненадата,меслех да пратя диска на славето без да го очаква   Whistling
Michael is L.O.V.E -клипът е мой

# 91
  • Linz
MJ мисли, че някой е измолил банът й, заради интересът й към конспирациите. В голяма заблуда е това момиче! Банът сама си го измоли с неспазването на правилата на форума, грубостите и обидите. Повече от 5 год. следя този форум и рядко съм попадала на толкова безцеремонно поведение.

Аз искам всички да се върнат и да покажат, че са разбрали посланието на Майкъл; всеки да поства, това, което иска, без да се притеснява, че ще подразни някой... аз лично харесвам всякакви преводи, цитати, снимки, линкове и идеи; да се обединим около идеята на темата- животът на човека и артиста Майкъл Джексън, като приемем, че някои се интересуват повече от творчеството му, други- от визията, трети- от благотворителните каузи и т.н.; нека който иска да пише писма, стихове, разкази..., който иска да реве, който иска да се вдъхновява...- нека няма ограничения. Не мога да повярвам, че е толкова трудно да покажеш уважение към човека отсреща, към различното мнение или изказ; че една шепа момичета/жени, фенки на изключително тактичен и деликатен човек, не могат да водят нормален разговор, без да се хванат за косите на всяка 5-та страница.

Човекът, който прости на всички и слагаше любовта над всичко Two Hearts

# 92

MJ мисли, че някой е измолил банът й, заради интересът й към конспирациите. В голяма заблуда е това момиче! Банът сама си го измоли с неспазването на правилата на форума, грубостите и обидите. Повече от 5 год. следя този форум и рядко съм попадала на толкова безцеремонно поведение.

Аз искам всички да се върнат и да покажат, че са разбрали посланието на Майкъл; всеки да поства, това, което иска, без да се притеснява, че ще подразни някой... аз лично харесвам всякакви преводи, цитати, снимки, линкове и идеи; да се обединим около идеята на темата- животът на човека и артиста Майкъл Джексън, като приемем, че някои се интересуват повече от творчеството му, други- от визията, трети- от благотворителните каузи и т.н.; нека който иска да пише писма, стихове, разкази..., който иска да реве, който иска да се вдъхновява...- нека няма ограничения. Не мога да повярвам, че е толкова трудно да покажеш уважение към човека отсреща, към различното мнение или изказ; че една шепа момичета/жени, фенки на изключително тактичен и деликатен човек, не могат да водят нормален разговор, без да се хванат за косите на всяка 5-та страница.

202uu
Ленита ,не разбрах.Ще има отделна церемония за Майкъл в събота и отделна за останалите в неделя ли? newsm78

# 93
Калина, нямам думи, ти си страхотна!!!Поклон и благодаря за тоя къртовски труд!Интервюто е страхотно, даже оня ден пак го гледах. Така ми се иска и аз да имах време да давам повече от себе си тук, ама едвам превеждам по една- две стр. когато се освободя  Sad
Да ви кажа сега точно време на Грамитата- 3 часа по сред нощ!Това е сигурно, успях да го изчисля и мисля, че не съм объркала. А знаете ли колко ще продължи??Аз направо се притеснявам как ще стана сутринта, или хич да не лягам.... Mr. Green
Kati-p, наистина страхотна идея да изпратиш на Славето диска от Труд!!!Няма страшно Славе, Катето ще ти помогне, ние всички трябва да си помагаме! Grinning

Наградите грами ще продължат 3 часа в официалният сайт на  канала CBS започват от 8 вечерта и завършват в 11 часа вечерта ,а по наше време щом си го изчислила ще е от 3 сутринта до 6 сутринта.

# 94
Преди малко ходих до реп-а в махалата, исках направо да платя предварително вестника, но човекът категорично отказа да ми вземе парите. Записа ме на някакъв хвърчащ лист под номер едно  Laughing Опитах се да му разкажа какво събитие е това, но той много невъзпитано ми затвори прозорчето под носа  Laughing

# 95
http://www.sonypictures.com/homevideo/michaeljacksonthisisit/fanmorph/
Това е пускано вече назад в темите,но мисля,че точно в тази му е мястото.Всички заедно,обединени от обичта към един човек.Без значение от пол,раса,народност,черни ,бели.Точно това е бела идеята на Майкъл за песента Black or White.           

# 96

202uu
Ленита ,не разбрах.Ще има отделна церемония за Майкъл в събота и отделна за останалите в неделя ли? newsm78

Прочетох го в MJJ Community. Ще дават наградата на Майкъл в събота, т.е. днес, защото тогава давали наградите за цялостно творчество. Предполага се,че децата ще се появят днес да вземат наградата. Утре ще са останалите награди. Дали ще присъстват на тях, не пише...

# 97
Калин@, Уау.. за пореден път благодаря, надявам се нямаш против да си сейфна интервюто.  Blush Благодаря на всички, които отделят време да превеждат.

Да ви кажа сега точно време на Грамитата- 3 часа по сред нощ!Това е сигурно, успях да го изчисля и мисля, че не съм объркала. А знаете ли колко ще продължи??Аз направо се притеснявам как ще стана сутринта, или хич да не лягам.... Mr. Green

Наградите грами ще продължат 3 часа в официалният сайт на  канала CBS започват от 8 вечерта и завършват в 11 часа вечерта ,а по наше време щом си го изчислила ще е от 3 сутринта до 6 сутринта.

...Значи трябва да дочакам 3 часа през ноща, за да го гледам? Не че ми е трудно, но си мислех, че поне събота и неделя ще успея да се наспя. Няма ли да има повторение скоро в по-будни часове? Laughing

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 16:52 от Tes

# 98
Gita ,нямам нищо против да и изпратиш диска....тя не ми е написала адреса ...ако ти го знаеш ...направи го!Само да се уточним  коя от двете ни да вземе диска за да не стане така ..да останем без него. Hug Heart Eyes

# 99
  • Бургас
грешка Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 18:40 от svetlenceto

# 100
svetlenceto   на 03,02,2010 Heart Eyes

# 101
Кати хубаво си го казала PeaceАко този велик човек не ни липсваше толкова много нямаше да сме още тук Peace.   
развали ми изненадата,меслех да пратя диска на славето без да го очаква   Whistling
Michael is L.O.V.E -клипът е мой

Gita, много хубав клип!!!Направо ме разплака....Нищо ново под слънцето, това, че плачем за Майкъл не е нещо ново...И едва ли ще спрем някога....

# 102
Хайде стига с тия гости, стига с тия скрити!!!Елате,четете без да се криете!

Leidi, това е за тебе!!!Протягаме ръце към вас!Елате, Майкъл е любов!!!!Той ни събра, нека останем заедно!!!
П.С. Знам, че го харесваш от Bad периода....
Лили, Капучина и всчки други, с които деляхме този форум месеци наред, присъединете се! Grinning

# 103
  • Linz
Право в сърцето! Cry

# 104

Общи условия

Активация на акаунт